Mart 29, 2026, 08:24:24 posle podne

Autor Tema: STA CE BITI AKO HELLS ANGELS NAPRAVE CHAPTER U SRBIJI  (Pročitano 42275 puta)

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže CRNI

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
    • BLACK SEVEN SERBIA
Odg: STA CE BITI AKO HELLS ANGELS NAPRAVE CHAPTER U SRBIJI
« Odgovor #100 poslato: Januar 12, 2009, 04:37:21 posle podne »
Ehehe... pa sad bas... Jeste da MAS zato postoji... Zasto se onda ova tema toliko razvlaci i zbog cega MAS dozvoljava da se neinformisani pojedinci busaju u prsa sa svojim veliki nacionalistickim egom pozivajuci na linc... nesto mi to bas ne mirise na jedinstvo...na pokusaje ujednjenja mi pre lici... ipak mora da se zna ko je najstariji tj. tata mora da se slusa...
A mislim da me neki potpuno kontaju... LOVE, LOYALTY & RESPECT

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #101 poslato: Januar 12, 2009, 04:40:15 posle podne »
 ??? ??? :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #102 poslato: Januar 12, 2009, 04:43:38 posle podne »
Ehehe... pa sad bas... Jeste da MAS zato postoji... Zasto se onda ova tema toliko razvlaci i zbog cega MAS dozvoljava da se neinformisani pojedinci busaju u prsa sa svojim veliki nacionalistickim egom pozivajuci na linc... nesto mi to bas ne mirise na jedinstvo...na pokusaje ujednjenja mi pre lici... ipak mora da se zna ko je najstariji tj. tata mora da se slusa...
A mislim da me neki potpuno kontaju... LOVE, LOYALTY & RESPECT

Svako ima pravo na svoje misljenje! Ipak je ovo( koliko- toliko) demokratska zemlja. Ipak se svi u jednom slazemo, a to je da u " nasem dvoristu" nema gazda sa strane!!! I bice kako vecina odluci, a ti isti pojedinci ce morati da " legnu na rudu".  ;) ;D
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže CRNI

• Suvozac
  • *
    • BLACK SEVEN SERBIA
« Odgovor #103 poslato: Januar 12, 2009, 05:00:21 posle podne »
AMIN :D

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #104 poslato: Januar 12, 2009, 09:04:36 posle podne »
Ova prica o Hellsima se vec suvise dugo provlaci kroz price domacih bajkera... mislim da netreba previse kenjati i pogresnim ljudima davati ideje... ko dodje kod mene kao gost, bice ugosten, a znam da ima fenomenalnih ljudi u Angelsima...
skrenuo bih paznju gosn Klanu na to javno pozivanje na linc jer nepije vodu uopste... pitam se kako bi docekao mene i moju bracu... jel treba da budem na oprezu?
ima nas nazalost dosta razlicitih a mozemo da budemo isti i jedinstveni... zasto bi ulazili u strane MC-ove... ajde mi da otvaramo nase chaptere u drugim drzavama... UJEDINIMO SE - LET'S UNITE

Crni slusaj svako ko dodje kao prijatelj bice domacinski ugoscen
dok svi oni koi ne dodju s'prijateljskim namerama bice manje ugosceni :D
nikog nisam pozivao na linc vec samo rasudjujem da nebi bilo lepo da nam dodju helsi u
nase dvoriste i da kroje politiku moto klubovima ali ako bude potrebno svako ko iole drzi do sebe i samopostovanja nece dopustiti da mu neko kroi kapu .
u svakom slucaju ste ti i tvoi prijatelji dobrodosli u Smederevo naravno.
 ;D *71 *600 *600 *24 *24 *119

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #105 poslato: Januar 12, 2009, 09:32:03 posle podne »
Ova prica o Hellsima se vec suvise dugo provlaci kroz price domacih bajkera... mislim da netreba previse kenjati i pogresnim ljudima davati ideje... ko dodje kod mene kao gost, bice ugosten, a znam da ima fenomenalnih ljudi u Angelsima...
skrenuo bih paznju gosn Klanu na to javno pozivanje na linc jer nepije vodu uopste... pitam se kako bi docekao mene i moju bracu... jel treba da budem na oprezu?
ima nas nazalost dosta razlicitih a mozemo da budemo isti i jedinstveni... zasto bi ulazili u strane MC-ove... ajde mi da otvaramo nase chaptere u drugim drzavama... UJEDINIMO SE - LET'S UNITE

nikog nisam pozivao na linc vec samo rasudjujem da nebi bilo lepo da nam dodju helsi u
nase dvoriste i da kroje politiku moto klubovima ali ako bude potrebno svako ko iole drzi do sebe i samopostovanja nece dopustiti da mu neko kroi kapu .

sve bre bajkeri sa tvrdim iskustvom i milionima kilometara,klan,cuvaj se brate na tvom kinezu da te ne oduvaju

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #106 poslato: Januar 12, 2009, 09:34:07 posle podne »

sve bre bajkeri sa tvrdim iskustvom i milionima kilometara,klan,cuvaj se brate na tvom kinezu da te ne oduvaju

ocu kume *305 ;D
« Poslednja izmena: Januar 13, 2009, 12:23:36 pre podne od strane vudu »

Van mreže CRNI

• Suvozac
  • *
    • BLACK SEVEN SERBIA
« Odgovor #107 poslato: Januar 13, 2009, 08:46:38 pre podne »
Nece buraz oni doci kao u filmovima i zapoceti sranja... postoje mnogo efektniji i diplomatski nacini da se tako nesto uradi...
Kazem samo da nezelim da se ja sa njima sretnem negde u Nemackoj, Hrvatskoj ili drugoj drzavi pa da izbijaju ekscesi zbog raznih pretnji pojedinaca koji mozda nikad nece ici u tom pravcu...
Svoje cuvam i nedam i iza svojih reci, svog MC-a i svoje 1% brace uvek stojim ali NE iza necega sto nema veze samnom... ako me kapirate sta hocu da kazem...

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #108 poslato: Januar 14, 2009, 07:32:24 posle podne »
Ja sam vec napomenuo da nije pozeljno ici sa MS oznakama u inostranstvo .Nemoj te posle reci da niste upozoreni .Ovo vam govorim u najboljim namerama da ne bi doziveli neprijatnosti.

Van mreže tenk

• Suvozac
  • *
« Odgovor #109 poslato: Januar 14, 2009, 09:29:09 posle podne »
vidim da se podigla velika prasina oko mene i price o HA. Ja sam Misa Tenk iz Bora i predsednik sam Rolling Wheels MC Serbia. Pa pozdravljam sve bajkere u Srbiji i ljude iz drugih drzava koji se javljaju na forumu.Mi smo klub otvoren za saradnju sa svim ljudima dobre volje. Zao mi je sto na ovakav nacin moram da se vam se obratim. Ne, od mene i mog kluba vam ne preti nikakva opasnost. Cuvajte se sa drugih strana, a Hells Angels uopste nisu male mace. kad naume nesto lako pronadju ljude i nacin da stignu do cilja. Mog velikog prijatelja Fonzu iz Nisa Night Wolves Srbija takodje ne smatrajte necim sto ima veze sa HA. Mi smo na prvom mestu patriote pa onda sve ostalo. Motor vozim 25 godina, obisao sam celu Evropu, dva puta bio u Moskvi, Berlin mi je druga kuca i poznajem predsednike svih velikih MC u Evropi. Sa HA malo ko saradjuje osim ako nema ambicije da im bude SUPORT ili je vec to postao. Bandidos MC je u vecitom ratu sa HA i njihov moto je, mrzimo crveno belo, sto su i boje HA. Broj 81 znaci, osmo i prvo slovo abecede ili upravo inicijale H i A. Mnogi MC koriste tu vrstu simbolike. Za sada toliko o MC/ima. Hvala ljudima koji su me branili na forumu i kao sto vidite nisam baba roga. Pozdrav Rendiju, Sandri iz Cacka i drugima....     
Vozac, on the road again...

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #110 poslato: Januar 14, 2009, 09:36:23 posle podne »
Pa Miso ko te nezna moze da prica nesto lose a mi koji te poznajemo znamo da si stari motorista i da si potpuno OK covek Nego jedno usputno pitanje Da li si namestio zadnju kocnicu

Van mreže tenk

• Suvozac
  • *
« Odgovor #111 poslato: Januar 14, 2009, 09:43:17 posle podne »
zadnju kocnicu sam ocekivao od deda mraza ali nista. ha,ha,ha... Ma shvatio sam posle svih ovih godina da mi nije potrebna.

Van mreže tenk

• Suvozac
  • *
« Odgovor #112 poslato: Januar 14, 2009, 11:05:13 posle podne »
opet ja o MC/ima.Treba mnogo vremena a inace bih stvarno mogao puno da napisem o klubovima u Evropi i svetu.Nama u Srbiji je ipak najvaznije da budemo ozbiljni u tome sto radimo pa ce mo tako ostaviti dobar utisak na sve koji nas posmatraju sa strane.A znajte da nas posmatraju i te kako jer osluskujem situaciju kad odem u Berlin gde mi je centrala kluba.Zauzimanje teritorija je jedan od primarnih ciljeva svih velikih MCa.Mnogo sam vremena proveo u razgovorima o Srpskoj moto sceni sa predsednikom MC GREMIUM, koji je najveci Nemacki klub i postoji vec 33 godine koliko i moj klub slavi ovog leta.MC GREMIUM ima svoje ispostave u Sloveniji,Hrvatskoj i Bosni nikome tamo to nije napravilo problem.U Evropi postoji zaista mnogo klubova sa dugogodisnjim stazom,25 i vise godina ali nisu svi MC pa ih i ne uzimaju za ozbiljne ali ih i ne dira niko.Ali ako na kozu okacite MC trebali bi da znate sta to znaci i kakvu odgovornost nosi.U Srbiji vlada veliki nered, neki su nesto culi ali to nije dovoljno.Pa sretao sam klubove sa istim bojama ili nazivima kod nas kao i u svetu, a to je zaista OPASNO.Krenucete u Bosnu ili Bugarsku sa pogresnim oznakama i eto belaja.Veliki klubovi vam nece oprostiti ako vam se neki detalj sa prsluka poklopi sa njihovim ili oznakama protivnickog kluba.A u Bugarskoj vec imate Helse.Zeleo bih da svu bracu Srbe uputim u ovu problematiku jer imam ogromno iskustvo i prijatelje u mnogim Evropskim MC/ima.  Do sledeceg citanja....      ziveli.  Tenk, MC RW Serbia.  P.S. neko je rekao da sam sam u klubu, ne ima nas devetorica u Srbiji,petorica full member i cetvorica prospect member.

paperinos

• Gost
« Odgovor #113 poslato: Januar 15, 2009, 12:12:11 pre podne »
Koje je to sektasenje i teranje maka na konac...boje, klubovi manijaci i  ostale budalastine. ???

Ponasaju se ljudi  kao idioti i kao neka deca, svadjaju se oko kojecega prisivaju kojesta i misle da je sad to razlog da se nadmecu i pridikuju.

Ja necu da kacim i prisivam nista i ne zanima me ta prica.

Ali ne daj boze da mi neko od tih umisljenih posegne da nesto skine sa jakne utripovavsi da je to neka njegova boja ili znak ..pa ..ugazio bih ga na mrtvo ime a ruku bi mu odsekao pa da vdim hoce li se vise ikad igrati.

Van mreže tenk

• Suvozac
  • *
« Odgovor #114 poslato: Januar 15, 2009, 12:44:27 pre podne »
Paperinos Veliki pozdrav druze, hteo sam samo da razjasnim neke nedoumice a ne da drzim predavanja. Tako to rade u svetu oni koji su poceli pre nas i imaju zasticena autorska prava...  A HA su to uradili jos jako davno. A kad je neko prvi u necemu znas da voli da ga tupi.

paperinos

• Gost
« Odgovor #115 poslato: Januar 15, 2009, 01:36:02 pre podne »
Ta neka tupe i neka ga gule... ;D ali medjusobom .

Taman posla da im neko to brani, nek se okupe negde  na privatnom posedu i neka se i guze ako im je to zadovoljstvo.

Ali da recimo negde na javnom mestu neki od tih likova dodje da se proserava...pa da recimo kaze ti brojevi na  tvojoj tablici ili na jakni su nas zastitni znak..... ??? i da se drzne da ih skine... ne daj boze da me udari

Pa to bih shvatio kao direktan povod da mu glavu otkinem.

Tako se ponasaju likovi koji traze povod da te zajebavaju i nista drugo.

To je cist vandalizam i nasilje.

Nema tu niceg drugog...boje i te fore su samo izgovor za terorisanje.

Jer kad jednom krene u izmisljanje tu nema kraja...pocece da smatraju da samo oni smeju da voze crne motore, pa da oni nose jakne sa bilo kakvim natpisom.........kazem ti izmisljanju nema kraja.

Ta pravila su samo povod za nevolju.

Zato definitivno ne treba dozvoliti ni njima a ni ovim domacim da se izivljavaju i da se tako ponasaju.

Te interne fore i pravila neka sprovode u krugu vog kluba.

Neka se okupe i neka jedni drugima dodeljuju brojeve i neka se saraju i boje kao uskrsnja jaja.

To im ne branim....ali izvan kluba ne smeju da posegnu ni za sta drugo pa taman da je neko okacio i  njihov barjak na tintaru ili da je nasio bilo sta sto lici na to njihovo. ;D

Preventivno treba  saseci tu pojavu u korenu.

Secam se da sam kao klinac u kraju imao neke likove koji su se okupljali i tabali svakoga ko nije iz tog kraja.

Imali su prvo foru da su  oni navijaci Vojvodine i da mlate Partizanovce i Zvezdase, ali se posle to prosirilo na sve i svasta.

Tukli su ljude koji imaju dugu kosu.... ::) ili koji su nosili martinke.....znaci ludilo.

Svaki put je bilo nesto novo povod da nekoga ugaze.

To je na kraju toliko uzelo maha da su ljudi nocu poceli da zaobilaze taj deo ulice.

Ekipa se okupljala ispred zgrade i samo je trazila povod da nekoga utabaju.

Njih osmorica su bukvalno cim padne mrak izlazili na ulicu da sibaju onako coporativno bilo koga.

Tukli su i jake i slabe...sve po redu.....palicama i sa nekim nuncakama.

Znaci povrede nimalo naivne.

Murija ih razjuri oni se za pola sata opet okupe na drugom kraju.

I premlate coveka pa se razidju.

Tu je sa njima bio sin nekog nacelnika u muriji i jedan tatin sincina......(danas ugledni privrednik) >:(

Oni su bili kolovodje te ekipe...bili su besni od bogastva i moci koju su osetili.

Imali su zastitu pa su radili sta su hteli.

Skoro godinu dana je to trajalo.

E onda su premlatili  krvnicki nekog lika koji je bio fizicki slab, ali je imao pamcenje kao slon.

Taj se nije obratio policiji da se zali.

E taj lik je sacekivao jednog po jednog i sve ih je do jednog iznabadao sa sacigerom u stomak.

Znaci za desetak dana svi do jednog su pazarili safcigercinu u stomak.

Ekipa tabadzija se rasformirala za sva vremena.

Secam se da su tog lika  dugo trazili  da mu se kao osvete.

Dosli su mu na stan i poceli da razvaljuju vrata.

Lik je izasao iz stana i kolovodju nabio ponovo.

Lik je bez razmislajnja tatinom pandurskom sinu  spicio ponovo safciger ovog puta direktno u plucno krilo.

Tatin sin je riknuo posle mesec dana u Kamenici.

O kako je taj pandur napravio potragu za tim likom ... zandari su ga uhapsili i poslali ga u popravni dom.

Pamtim ga kao izuzetno smotanog i povucenog zgoljavka.

Nikad ne bih posumnjao da je on bio  taj, ali eto ispostavilo se da je on jedini imao jaja da se osveti.

Prozvali su ga drugari  kasnije safciger....ali se safciger ipak vratio sa robije ziv i zdrav.

Cuo sam da se ozenio i da sad zivi u Budimpesti...radi kao prodavac sladoleda..... ;D

I dalje je onakav isti.....smotan i usporen kao mrtvopuvalo. ;D

On je znaci ostao isti.

Dok su tabadzije imale busna creva...a onog tatinog sina su crvi oglodjali odavno.

Jednog bivseg tabadziju iz te ekipe sam prepoznao, nosi kesu oko pojasa u koju pisa i sere. ???

Video sam ga na Limanskoj pijaci kako prodaje neke crkvene kalendare..... ???

Propao je i sav se osusio.

Ostali su se okanili te rabote i postali su normalni i obicni ljudi.

Eto kako se cas posla ekipa rasformira.....tako i ovi andjeli kad budu naleteli na odlucne ljude...zavrsili su.

IVKE

• Gost
« Odgovor #116 poslato: Januar 15, 2009, 10:26:11 pre podne »
 Ma vazi oni su sad kao neke face, ok nek sam ja najveca sisa eto im poziv ne njima nego svakom ko hoce da se uveri u to kakva e faca i baja naspram nas tj mene sise eto ko voli nek izvoli

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #117 poslato: Januar 15, 2009, 01:48:30 posle podne »
Tenk je lepo napisao kakva je istina van.E sad mi to mozda jos uvek mozemo spreciti ovde,ako planiramo samo po srbiji da vozimo,ali ako imate u plani da izlazite van Srbije,lepo procitajte Tenkov post,jer je to prava istina,svidelo se nama ili ne
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #118 poslato: Januar 15, 2009, 03:20:28 posle podne »
Tenk je lepo napisao kakva je istina van.E sad mi to mozda jos uvek mozemo spreciti ovde,ako planiramo samo po srbiji da vozimo,ali ako imate u plani da izlazite van Srbije,lepo procitajte Tenkov post,jer je to prava istina,svidelo se nama ili ne
*301 *301 *351 *351 *351 *351 *556

zmiga

• Gost
« Odgovor #119 poslato: Januar 22, 2009, 12:36:37 pre podne »
ja sam bio u septembru u makedoniji u skoplju tj. nas 11 iz civije,bili smo u kaficu kod ruskih nw ljudi su nas docekali extra a pogotovo covek po imenu lenjin koji mislim da je predsednik nw u skoplju.nismo imali nikakvih problema i ako na nasim bojama pise mc.