Mislim da je pitanje na mestu i tice se licnosti (pojedinca) a ne obaveze clanova moto kluba.Normalno je da cete se podeliti i otici da ispostujete sve skupove ali,sta ako meni zapadne u toj podeli uslovno receno "losiji skup" ?
Naravno da na skupove ides kod prijatelja i da ne moze biti lose ali,manje posecen skup,bez neke dinamike i akcije na samom skupu moze jako da te smori i da bude isto kao i ispijanje piva u kaficu.
Pa sta bih onda trebalo znaciti...da smaranje na pojedinim skupovima treba da bude samo obveza predsjednika i starijih clanova kluba?!! Iskreno receno, na svakom skupu mi je dobro onoliko koliko ja zelim da mi bude dobro...Npr. svi ste kritikovali skup u Valjevu ali nama je EXTRA bilo!!!...Cak smo napravili i shou od defilea i cinjenice da smo pokisli ko misevi do gole koze...Cijelo vrijeme smo bili u dobrom drustvu sa prijateljima tako da mane i falinke skupa i nismo primjetili...

( cinjenica je i da se dosta popilo

) A uzmite cinjenicu da smo po kisi vozili cijelo vrijeme od Mostara do Valjeva i natrag...i presli dobru kilometrazu