Mart 29, 2026, 05:16:10 posle podne

Autor Tema: STA JE SA CIN-CINOM  (Pročitano 5972 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zagidr

• Vozac
  • *
Odg: STA JE SA CIN-CINOM
« Odgovor #20 poslato: Februar 07, 2009, 10:34:38 posle podne »
ma nije činčin ljut,nije on taj tip.Čiinčila je u Nemačkoj u Lajpcigu radi.Tako da verovatno zbog obaveza nije u mogućnosti da se javlja tako intenzivno kao kad je u slovačkoj besposlen.Tako da ta Oljina nagađanja stvarno nemaju nikakvog smisla.Bolje da se pozabavi sobom a ne da vodi tuđu brigu i prosipa gluposti.Čin i ja smo u kontaktu tako da je sve OK.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #21 poslato: Februar 08, 2009, 09:43:32 pre podne »
ma nije činčin ljut,nije on taj tip.Čiinčila je u Nemačkoj u Lajpcigu radi.Tako da verovatno zbog obaveza nije u mogućnosti da se javlja tako intenzivno kao kad je u slovačkoj besposlen.Tako da ta Oljina nagađanja stvarno nemaju nikakvog smisla.Bolje da se pozabavi sobom a ne da vodi tuđu brigu i prosipa gluposti.Čin i ja smo u kontaktu tako da je sve OK.

Pozdravi ga od mene kad se cujete

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #22 poslato: Februar 08, 2009, 11:32:59 pre podne »
I od mene pozdrav za kuma.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #23 poslato: Februar 08, 2009, 05:47:45 posle podne »
Tema je zasto nema Cin Cina pa se sa time bavimo i nije korektno da kazes Olji da vodi tudju brigu i prosipa gluposti ako ni zbog cega drugog onda zbog druzenje na ovom mestu.
« Poslednja izmena: Februar 08, 2009, 05:52:07 posle podne od strane vudu »

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #24 poslato: Februar 08, 2009, 06:06:18 posle podne »
Tema je zasto nema Cin Cina pa se sa time bavimo i nije korektno da kazes Olji da vodi tudju brigu i prosipa gluposti ako ni zbog cega drugog onda zbog druzenje na ovom mestu.

Svakome po zasluzi,lepo covek rekao! Neko  ili neke svoje frustracije treba da lece na mestima specijalizovanim za te namene.
Ovaj put nisi u pravu cika Rendi  ;)

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #25 poslato: Februar 08, 2009, 06:55:44 posle podne »
Ok ali zar nije tema bila sta je sa Cin Cinom pa nije fer da nekom kazemo sta te briga za njega

Van mreže zagidr

• Vozac
  • *
« Odgovor #26 poslato: Februar 08, 2009, 07:39:47 posle podne »
Jeste tema sta je sa CinCinom,i ja sam rekao sta je i gde je.ako neko neveruje neka ga nazove na telefon ili preko skype-a i neka se sam uveri.Cincila nije takav igrac da se ljuti,nije iskompleksirani klinac,ja ga poznam i klubski smo drugovi.Vise se necu javljati da ne bih nekoga uvredio ili neznam ni ja sta....

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #27 poslato: Februar 08, 2009, 07:45:13 posle podne »
Zasto se nebi javljao. ;)

olja

• Gost
« Odgovor #28 poslato: Februar 10, 2009, 01:49:25 posle podne »
Ne bih ovo komentarisala ali imam još uvek Činov pp gde se zaista naljutio oko gluposti, tako da nisu zaista nikakva nagadjanja,...a to što ste ti i on u kontaktu nema veze, pa Čin čin je komunikativan tip ali ima kao i svi svojih trenutaka, a da je bio ljut, bio je (verovatno ga je prošlo). Tražio je jednu uslugu niko mu nije izašao u susret eto toliko o ''mom prosipanju gluposti''. A izgleda da i ti imaš kratak fitilj, iskuliraj malo. :D
Pozdrav.

olja

• Gost
« Odgovor #29 poslato: Februar 10, 2009, 01:53:17 posle podne »
P.S. ovde je neka negativna energija medju nekima :icon_scratch:. :icon_scratch:
Svašta...

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #30 poslato: Februar 10, 2009, 01:55:21 posle podne »
Kakvu uslugu je trazio.

olja

• Gost
« Odgovor #31 poslato: Februar 10, 2009, 02:04:04 posle podne »
Tražio je od administratora Vetra u kosi da mu pošalje kompletan spisak svih moto klubova u Srbiji, Hrvatskoj, Bih, Sloveniji itd. sa kontaktom (br. telefonima, e-mailom). Ja sam mu savetovala da tamo ode jer ima baš veliki spisak moto klubova iz bivše Jugoslavije i da ne verujem da ljudi baš imaju vremena da mu sad skidaju sve kontakte ipak je to posao...on mi je javio da ne može da veruje da mu niko nije poslao spisak i da će se odjaviti i to i sa ovog sajta ???(malo mi je bilo nejasno zašto sa MASA). Uglavnom nije od nikoga dobio traženi spisak, i ja sam na pp pokušala da ga malo smirim da se ne ljuti bezveze nemaju ljudi vremena, neka skine sa Vetra u kosi klubove koji ga interesuji, nešto odavde, i to je to...i da se ne pali bezveze, nema razloga. I posle toga ga nisam videla duže vreme ovde pa sam pomislila da je to razlog.
U svakom slučaju nadam se da se odljutio, jer stvarno to nije razlog.
Može da potvrdi i sam ovu priču a još uvek imam njegov PP na tu temu. Toliko o mom ''bavljenju''tudjim stvarima i mojim frustracijama (a ja bih mogla ovde na neke da se ljutim, jer ovih par komentara od dva člana foruma ne vredi komentarisati).
Možemo se mi simpatisati ili antipatisati ali baš početi sa vredjanjem(možda prejaka reč).
Ah dobro, koliko ljudi,toliko ćudi..

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #32 poslato: Februar 10, 2009, 02:10:49 posle podne »
Mozda je bila greska u koracima.

olja

• Gost
« Odgovor #33 poslato: Februar 10, 2009, 02:12:14 posle podne »
P.S. pardon, Vudu mi je savetovao gde mu je najbolje da ode da vidi spisak moto klubova, i eto...bez razloga se naljutio. Sad već nisam mesec dana u kontaktu sa njim pa ne znam gde je, i šta radi.
Toliko od mene na tu temu..

Van mreže zagidr

• Vozac
  • *
« Odgovor #34 poslato: Februar 10, 2009, 07:17:10 posle podne »
Nemam ja kratak fitilj niti nekog simpetisem a nekog ne.Ja sam samo napisao tačno šta je sa Činom i gde se nalazi.Iz Nemačke nema pristup forumu,nemože da udje.Probao je u više navrata i neide.Sad sam pre nekih 10 min razgovarao sa njim.Za neki dan se vraća u Slpvačku i nadam se da će se javiti sa svog računara.

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #35 poslato: Februar 10, 2009, 07:30:56 posle podne »
Ma samo opusteno i bez nervoze hvala olji za obavestenje a ko hoce sa nama dobro dosao a ko se ljuti  pa to je njegova stvar nek uradi onako kako misli da je najbolje za njega. *95

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #36 poslato: Februar 11, 2009, 12:17:02 pre podne »
Ako se javi dobrodosao je ;) ;)

olja

• Gost
« Odgovor #37 poslato: Februar 11, 2009, 12:06:54 posle podne »
Eto razjasnili smo što ga nije bilo, a baš mu juče šaljem poruku ali na slov.broj jedini koji imam, ali ne odgovara. Javila sam mu da su ga ljudi željni:).

olja

• Gost
« Odgovor #38 poslato: Februar 11, 2009, 12:21:49 posle podne »

Evo jedne zajedničke fotkice sa moto skupa u Indjiji 2007.

olja

• Gost
« Odgovor #39 poslato: Februar 11, 2009, 12:23:29 posle podne »
P.S. Šteta što nije kvalitetan snimak a baš mi je draga fotkica.