Mart 28, 2026, 11:37:33 pre podne

Autor Tema: Izboden motorista  (Pročitano 6873 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Izboden motorista
« Odgovor #20 poslato: Februar 12, 2009, 08:50:12 pre podne »
Kud vi odlutaste  ;D

Ma jok tehnički podaci ;D ;D ;D

Van mreže sidro

• Suvozac
  • *
« Odgovor #21 poslato: Februar 12, 2009, 11:06:53 pre podne »
Moramo biti spremni da uzvratimo ako moze. *105
Ali to je njihova sramota da se ponasaju tako prema bajkerima ako je ta priča istina. >:(
Ima ko će njih da ganja. :police:

Van mreže Ale

• Vozac
  • *
    • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #22 poslato: Februar 13, 2009, 10:51:18 pre podne »
Pa ja se od mog klučića ne odvajam 36-41 ... mislim da je dovoljno . Ako dođe do gustog  ... a onda to gusto malo razmutimo ključićeeeem heh. Nadam se da neću biti u prilici da ga upotrebim na taj način ali par puta sam bio vrrrrrrlo blizu ....
Biker forever....

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #23 poslato: Februar 13, 2009, 11:13:04 pre podne »
Najlakse je zapoceti tucu ali pitanje je kako ce se zavrsiti jer je bajker na motoru u podredjenom ppolozaju u odnisu na automobilistu.I ako dodje do koskanja u saobracaju zna se ko ce izvuci deblji kraj ,tj i prilikom zaustavljanja moze da nas izgura neka budala ili  obori.
   Ja licno izbegavam da se svadjam sa bilo kime kad sam na motoru sto ne znaci da se ne bih branio ,ali treba biti takticar pa spremno uci u eventualnu tucu a ne na mah jer dok ti stanes i parkiras motor dobar sibadzija ima da te napuni pesnicama samo tako a da ne pominjem noz ili nesto jos gore.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #24 poslato: Februar 13, 2009, 06:23:29 posle podne »
Pa ja se od mog klučića ne odvajam 36-41 ... mislim da je dovoljno . Ako dođe do gustog  ... a onda to gusto malo razmutimo ključićeeeem heh. Nadam se da neću biti u prilici da ga upotrebim na taj način ali par puta sam bio vrrrrrrlo blizu ....

Ja svoje probleme resavam suptilnije... nosim sa sobom pracku za bacanje mamca i par svecica u jednoj bisagi, dok u drugoj stoji "produzetak ruke"( citaj maji pajser). Nisam nikada imao prilike da ga upotrebim za razliku od pracke ali nikad se ne zna...
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Ale

• Vozac
  • *
    • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #25 poslato: Februar 15, 2009, 01:54:30 posle podne »
Ma sve je to ok ali treba problem rešiti na fin način bez incidenata ali ako već ne može da se izbegne ni na koji način ondak se ukopa pa kom obojci kom opanci jbg. Nadam se da niko od nas neće doći u takvu situaciju ali nikad se ne zna.
Biker forever....

djera

• Gost
« Odgovor #26 poslato: Februar 17, 2009, 12:19:13 pre podne »
Ma ljudi kad te neko ugrozi na putu samo mu odvalis retrovizor a onda po gasu pa nek te stigne ako moze. >:D

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #27 poslato: Februar 17, 2009, 11:35:16 pre podne »
Samo mi se jednom desilo da me jedan vija. Stojao sam na semaforu, on mi kao pokusao da presece put, ja to vesto izbegao i posto mu je bilo krivo, on "pokusao" da me stigne. Bilo ih je vise u kolima. Naravno ja sa laganim gasom mu nestanem u vidu magle. A inace skoro sam na auto putu obisao "radar-presretac", verujem da nije ni pomislio da krene zamnom, jer me u narednih par sekundi nije vise ni video.  :D Ma muka mi je od tih vozaca kola, sto neko rece i sami smo vozaci automobila, pa i sami pazimo na sve sto se krece po putu. Znam ja da tu ima puno ljubomore na motorase. Koliko vam se puta desilo da kao neko pokusava da se trka sa vama, a i sam zna da nema sanse. E to su vec kompleksi...

djera

• Gost
« Odgovor #28 poslato: Februar 17, 2009, 11:51:36 pre podne »
Moj motor nema oklope pa su se mnogi (na auto putu) zajebali , misle da je neka krbulja , koliko ih je samo pustilo crn dim ili prosulo ulje i to uglavnom vozaci BMWa. ;D

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #29 poslato: Februar 17, 2009, 01:47:16 posle podne »
Slazem se sa tim da treba da se vrati istom merom, ali dokle cemo doci kao nacija ako tako budu svi radili?

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #30 poslato: Mart 27, 2009, 02:38:40 posle podne »
Ne place "Beganova" majka, nego "Sojanova".  ;D ;D ;D

paperinos

• Gost
« Odgovor #31 poslato: April 08, 2009, 12:53:41 pre podne »
I dakle ko je kriv?
Zaustavili su coveka, udarili ga kroz prozor. ??? a onda kad ga je taj lik izbusio drug je ostavio kolegu bajkera na asfaltu ......taj Jovanovic je ispao veci covek od obojice.
Ne branim ga niti ga pravdam, ali on je kud i kamo manje zgresio.

Van mreže p0peye

• Suvozac
  • *
  • ko se čuva i Bog ga čuva
« Odgovor #32 poslato: April 27, 2009, 12:03:22 posle podne »
Ma jok tehnički podaci ;D ;D ;D
:DDD
Naravoučenije - diži vizir a ne skidaj kacigu... :)

izmena posta - za trenutak sam zaboravio koliko je ozbiljana tema... Izvinjavam se - koliko sam razumeo čovek je van životne opasnosti - što mi je drago, ali i ja imam utisak da su bajkeri u ovom slučaju više krivi za izazivanje incidenta, što naravno ne može biti opravdanje da neko potegne nož.
A onda opet - da je bajker bio fer i sačekao da vozač izađe iz kola - a ne počeo da ga udara kroz prozor - možda se ni ovaj ne bi osetio toliko ugroženim i ne bi potegao nož...

P.s - apropo naših novinara i koliko im treba verovati - obratite pažnu o godinama učesnika na ova 2 linka jedni pišu (za obojicu po) 38 drugi 39 godina ... Strašno... Kako da im bilo šta veruješ kada tako banalni podatak nisu kadri da tačno prepišu...
p.p.s - i šta su to njih dvojica (a i on - koja kola) vozili kada je on uspeo da ih pretekne pošto su oni "brzo vozili motorcikle" i "protutnjili pored njega"  ???
Ko se čuva i Bog ga čuva - pamet u glavu kacigu na glavu i oprezna-sigurna vožnja!

pozz,
p0peye

Van mreže riderlady

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Moto Klub VARJAK Srbija
« Odgovor #33 poslato: Maj 26, 2009, 03:51:20 posle podne »
Posle svadje zbog preticanja motorista izboden nozem Dejan Ristic iz Beograda.Njega je izbo Dragan Jovanovic (38) iz Sapca koji je bio revoltiran sto su ga dvojica motorista preticali na Tari.Kad su stali motorciklisti doslo je do tuce izmedju Dejana i Dragana i automobilista je dva puta ubo u stomak motoristu.Sta mislite o ovom slucaju?Dokle cemo da trpimo ovakvo ponasanje automobilista?!

Nešto ne vidim da im je teško da oni nas pretiču i to bez migavca. Pre neki dan me je kreten preticao u sred tunela (stari put za Ovčar Banju, onaj ko je tuda išao zna koliko je mračan, zajeban i pun vode taj tunel) kada sam mu svašta izgovorila dobila sam rečenicu "šta sereš, pa ne voziš šleper" a to što me je saterao u zid i još sam imala suvozača, nikom ništa...nisam mogla da verujem koliko kretena na ovom svetu ima.
Moto Klub VARJAK Srbija