Mart 28, 2026, 05:39:21 posle podne

Autor Tema: Fantomski MK klubovi  (Pročitano 18142 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
  • Pol: Muškarac
Odg: Fantomski MK klubovi
« Odgovor #60 poslato: Februar 25, 2009, 08:26:10 pre podne »
ZASTO NE NAPISETE O KOJIM JE KLUBOVIMA RIJEC?ZASTO IH SKRIVATE?

Ja sto sam znao jednog fantoma taj nije vise u Mas-pa nije ni vredan pomena al bi mogli kolega da imenuju iz svojih gradova ko je fantom u njihovoj sredini.To nije nista strasno valjda ce i ti fantomi sami da se prepoznaju i da se samobanuju sa motoscene i ustupe prostor drugim pravim ,mada kolko vidim njih niiko vise za nista ne pita i ljudi polako shvataju ko je ko odnosno ko je folirant i koga samo interesuje puka vlast i pare (mada od para nema nista .....al nekad bilooooo)
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #61 poslato: Februar 25, 2009, 12:06:13 posle podne »
Evo ja sam FANTOM i 33 clana koliko ima Free Wheels!Ni Velika Plana ne postoji,ona je vise kao FATAMORGANA!I svi clanovi su aktivni! ;D ;D ;D
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

specijalac

• Gost
« Odgovor #62 poslato: Februar 25, 2009, 10:52:29 posle podne »
 :icon_scratch:ne znam zasto se svi toliko nervirate...pa ljudi necije ponasanje kao i vrijeme ce da pokaze ko je fantom a ko ne...nekad se neke stvari najbolje rijese same od sebe ;) ;D ;D

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #63 poslato: Februar 26, 2009, 04:41:04 pre podne »
:icon_scratch:ne znam zasto se svi toliko nervirate...pa ljudi necije ponasanje kao i vrijeme ce da pokaze ko je fantom a ko ne...nekad se neke stvari najbolje rijese same od sebe ;) ;D ;D
Niko se ovde ne nervira svi su opusteni greska u koracima. :o :o

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #64 poslato: Februar 26, 2009, 09:14:08 pre podne »
 Pedja, brate, ja sam covek koji sve govori otvoreno ali cu se ovog puta malo uzdrzati, zbog mira u kuci...
 Ako se secate ja sam  skorije prozvao jedan klub da je covek-klub ali sam dobio odgovor da on ima 70 clanova ali da su oni puni obaveza i da se ne voze po Srbiji vec po inostranstvu i da neki nemaju toliko novca da se voze itd. i itd...

Moje misljenje ja da se stvari polako sredjuju bez prozivanja. Kvalitet izlazi na povrsinu. Fantomi ce polako odlaziti u istoriju ili ce ostajati sami.

Vidite da ima i toga da pojedini predsednici klubova ne daju fotelju ni za sta na svetu i od nekada velikih klubova prave male ili ostaju sami...

Polako ali sigurno-najaci,samo ostaju, nikad se ne predaju...

Chriss

• Gost
« Odgovor #65 poslato: Februar 26, 2009, 07:45:00 posle podne »
 *603 *603 *603 *603 *603 *603 *603 *603 *603 *603 *603 *603

Zverka

• Gost
« Odgovor #66 poslato: Mart 10, 2009, 10:38:58 posle podne »
evo vam ja  sam FANTOM...
al se ne predstavljam ko  moto klub
jeste  imam boje ...koje  nosimo ja  i  moj  suprug ...i to je sve
nigde  nema oznake  mc ili mk

eto htedoh svoje boje ....
:P

Van mreže ssaallee

• Profi Vozac
  • **
  • night wolves mc
« Odgovor #67 poslato: Mart 12, 2009, 10:00:37 pre podne »
evo vam ja  sam FANTOM...

eto htedoh svoje boje ....

;D
''...Krim - Rusija, Ukrajina - Rusija, Aljaska - Rusija, Sve - Rusija, osim Kosova, Kosovo je Srbija...''

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #68 poslato: Avgust 07, 2009, 12:29:05 pre podne »
Nesto zaboravih ovu temu pa sad citam i razmisljam koliko je ovom recenicom Noca u pravu (moram da priznam konacno da je za nesto u pravu).Vrlo zanimljiva konstatacija.
Za registraciju grupe gradjana -koje ce ove godine po zakonu da se ukinu- potrebno je 10 clana,a da bi nakupio tih 10 clana poneko prijavi zenu,majku,oca,brata i ostale clanove uze i dalje familije koji daju licna karte cisto da se ovaj ne uvredi i sve se to spakuje u jedan moto klub.
Neko po svako cenu hoce da m.k. bude u njegovom privatnom vlasnistvu i zbog nesposobnosti da se bavi bilo cim drugim u zivotu zadrzava taj moto klub i bez aktivnih clanova samo da bi iskoristio mogucnost pravljenja skupa,zurke ili bilo kog vida licnog finansiranja. Sramota za grad,bajkere i u krajnjem slucaju MAS,ako ima ovakvih klubova,a mislim da bi trebalo proveriti svaki pojedinacno koliko uopste broji clanova realnih i aktivnih bez obzira koliko je prijavljenih i  ko su uopste prijavljeni na papiru.

Slazem se sa tobom u potpunosti!!! Trebalo bi uvesti telo u MAS-u koje ce se baviti samo ovim pitanjem, bez obzira dali klub postoji od juce ili zadnjih 10 i vise godina!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #69 poslato: Avgust 07, 2009, 09:09:18 pre podne »
 Slazem se u potpunosti i predlazem 3 clana za ovu ''komisiju,, - Ivtu, Grunfa i Svetu.
 Moze?

Van mreže boskegsxr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #70 poslato: Avgust 07, 2009, 11:53:20 posle podne »
daj im jos po sekiru  >:D >:D >:D ;D ;D
samo polako i pun gas

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #71 poslato: Avgust 08, 2009, 05:31:17 posle podne »
Slazem se u potpunosti i predlazem 3 clana za ovu ''komisiju,, - Ivtu, Grunfa i Svetu.
 Moze?

Ja nisam kadija pa da tuzim i sudim kako to pojedini rade, a ni mirovna misija pa da se mesam u tudje odnose! Uostalom trazili ste u predhodnim temama predloge za poboljsanje rada MAS-a, a sada se ti prvi sprdas sa istim?!? To dovoljno govori o kvalitetu, i ozbiljnosti ljudi i jedne takve asocijacije!!!

daj im jos po sekiru  >:D >:D >:D ;D ;D

A ako se ostali klubovi sloze ja bih predlozio da se javno na forumu otvori tema " Clanovi Moto Klubova u MAS-u" pa da se tamo okaci javno spiskovi svih clanova svakog kluba u MAS-u radi lakse provere i komisije koja je onda mnogo veca pa nece moci da se LOBIRA tako lako. Ili mozda gresim Noco?!?

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #72 poslato: Avgust 09, 2009, 02:53:37 pre podne »
Odlican predlog. ;)

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #73 poslato: Avgust 09, 2009, 09:21:37 posle podne »
Noco nemoj nista vise da predlazes .Svaki put kada nesto predlozis ja se  IZNERVIRAM,IZNENADIM ILI NASMEJEM

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #74 poslato: Avgust 11, 2009, 09:30:25 pre podne »
 Cekajte,

ja se slazem sa predlogom i ja sam predlozio neke ljude, clanove klubova koji su u MAS-u da nesto urade.

Sta je sad tu CUDNO, SMESNO i IZNENADJUJUCE?

Dali ima jos predloga?

Uzgred ni ja nisam kadija, a ni mirovna misija i samo bih voleo i da se ukljuce i neki ljudi koji pricaju i pokazu kako se nesto radi kvalitetno,ozbiljno u ovoj asocijaciji.

Pa , izvolite...

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #75 poslato: Avgust 11, 2009, 09:54:01 pre podne »
Najlakše je prebaciti odgovornost i oprati ruke...."ja nisam mirovna misija,nisam kadija,ne mogu da okupim bajkere za protest...." Uglavnom počinješ sa rečenicom   JA   i    NE MOGU.....
Nervira me samo jedna stvar što većina klubova ne iznosi svoje mišljenje javno i što se stalno nešto prećutkuje...
Opušteno brate NOCO nisi ni ti kriv baš za sve što se dešava u MASu
Sad ću da počnem da te branim za sve i protiv svakog ko kaže reč za predsednika  ;) :D :D :D :D

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #76 poslato: Avgust 11, 2009, 10:50:39 pre podne »
Evo ja se javljam u mirovnjake,ponekad i nemirnjake kada su u pitanju ljudi koji misle da su bajkeri.Secam se u Smederevskoj Palanci sta je bilo...sljis pljus i kraj price..
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #77 poslato: Avgust 11, 2009, 11:13:18 pre podne »
 Ne, Ivto, ti branis MAS i boris se za njega ( video sam to ) na drugim forumima , a ovde i treba da se kritikuje i to je za pohvalu. I ja sam sto puta rekao da ja sam nemogu nista i upravo trazim od svih vas, kako klubova tako i pojedinaca, da osim price uzmu ucesce i u radu...
« Poslednja izmena: Avgust 18, 2009, 11:01:37 pre podne od strane NOCA »

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #78 poslato: Avgust 11, 2009, 12:50:51 posle podne »
I ja sam sto puta rekao da ja sam nemogu nista i upravo trazim od svih vas, kako klubova tako i pojedinaca, da osim price uzmu ucesce i u radu...

Zato Noco i postoji Skupstina MAS-a gde se resavaju problemi i poboljsavaju uslovi rada cele Asocijacije, a ne samo za dodelu termina. Isto tako Asocijacija treba da funkcionise po Statutu i Pravilniku, sto znaci da UO, ili Skupstina donosi akte i osniva( gasi) odgovarajuca tela, a ne ovako preko foruma, i pojedinacno( o sprdnji i cinizmu da i ne govorim)!
 Moje misljenje je da sve dok se UO MAS-a ne uozbilji, i dok se skupstine ne pocnu odrzavati tokom cele godine nastavice se ovakav javasluk i dezorganizovanost, a samim tim i pocetak kraja!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #79 poslato: Avgust 12, 2009, 01:07:09 pre podne »
Zato Noco i postoji Skupstina MAS-a gde se resavaju problemi i poboljsavaju uslovi rada cele Asocijacije, a ne samo za dodelu termina. Isto tako Asocijacija treba da funkcionise po Statutu i Pravilniku, sto znaci da UO, ili Skupstina donosi akte i osniva( gasi) odgovarajuca tela, a ne ovako preko foruma, i pojedinacno( o sprdnji i cinizmu da i ne govorim)!
 Moje misljenje je da sve dok se UO MAS-a ne uozbilji, i dok se skupstine ne pocnu odrzavati tokom cele godine nastavice se ovakav javasluk i dezorganizovanost, a samim tim i pocetak kraja!
Mi treba da se ukljucimo u probleme a ne da napadamo jednu osobu ZAJEDNO SMO JACI ukljucite se svi! NAJLAKSE JE PLJUVATI NEKOG ???