Ja iskreno mislim da nema potrebe za ovakvim raspravama. Svako se trudi i radi onako kako misli da treba. Ako bjb to radi zbog dece, a ujedno i da se reklamira, njihova stvar. Podrzavam ja to sve. Svako ima prava da se bori za nesto. E, sad, druga stvar je sto neko gleda u bjb i busa se u grudi sa time kao da je bjb izmislio motorcikl. Tamo ima dosta njih sto nemaju motore, dosta njih je "juce" kupilo ili selo na motor i naravno da se tamo oseca kao da je vec 100god. motoras. To sto su ljudi organizovani, sto imaju dosta akcija, sto se trude da sami sebi omoguce razne povlastice i sve ostalo, opet TO PODRZAVAM. Mene samo cudi sto ne postoji i neki bjb kafic ili bjb radnja moto opreme, sta mislite kako bi to radilo? Ivanu skidam kapu za mnoge stvari sto je uradio. Jer je on i njemu bliski ljudi, oni su bjb, a ostali su samo clanovi koji su tu da sve to realizuju. Isto kao u i strankama. Vrh piramide kupi poene i kajmak, a ostali su tu zbog ostvarivanja njihovih ciljeva. Tako da sta god neko mislo o svemu tome, ja licno mislim da rukovodstvo bjb-a ima u glavnom dobre ideje i da to isto rukovodstvo te ideje lepo sprovodi. S obzirom da su sa akcijama krenuli skoro od prosle godine, puno su postigli. Sta ce tek biti za 5-10 godina, mogu da zamislim....