Mart 31, 2026, 07:33:59 pre podne

Autor Tema: Gde je MAS?!?!?  (Pročitano 10354 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
Odg: Gde je MAS?!?!?
« Odgovor #20 poslato: April 22, 2009, 02:46:14 posle podne »
Ja iskreno mislim da nema potrebe za ovakvim raspravama. Svako se trudi i radi onako kako misli da treba. Ako bjb to radi zbog dece, a ujedno i da se reklamira, njihova stvar. Podrzavam ja to sve. Svako ima prava da se bori za nesto. E, sad, druga stvar je sto neko gleda u bjb i busa se u grudi sa time kao da je bjb izmislio motorcikl. Tamo ima dosta njih sto nemaju motore, dosta njih je "juce" kupilo ili selo na motor i naravno da se tamo oseca kao da je vec 100god. motoras. To sto su ljudi organizovani, sto imaju dosta akcija, sto se trude da sami sebi omoguce razne povlastice i sve ostalo, opet TO PODRZAVAM. Mene samo cudi sto ne postoji i neki bjb kafic ili bjb radnja moto opreme, sta mislite kako bi to radilo? Ivanu skidam kapu za mnoge stvari sto je uradio. Jer je on i njemu bliski ljudi, oni su bjb, a ostali su samo clanovi koji su tu da sve to realizuju. Isto kao u i strankama. Vrh piramide kupi poene i kajmak, a ostali su tu zbog ostvarivanja njihovih ciljeva. Tako da sta god neko mislo o svemu tome, ja licno mislim da rukovodstvo bjb-a ima u glavnom dobre ideje i da to isto rukovodstvo te ideje lepo sprovodi. S obzirom da su sa akcijama krenuli skoro od prosle godine, puno su postigli. Sta ce tek biti za 5-10 godina, mogu da zamislim....
« Poslednja izmena: April 22, 2009, 03:09:03 posle podne od strane K_A_W_A »

sstruja

• Gost
« Odgovor #21 poslato: April 22, 2009, 03:05:31 posle podne »
Druže iskreno da ti kažem nisam se ni malo iznenadio što si baš ti reagovao,s obzirom da vidim tvoju aktivnost na BJB forumu1 ili vec nekoj nepostojecoj asocijaciji motorista Srbije2  ili kako vec.
Malo si pobrko pojmove i loš si zakljucak izvukao3,ja sam izvukao deo recenice iz posta Zmajcek 79 i pitao coveka kad nije važno ko organizuje zašto se onda reklamirate4.

1 - Moja aktivnost nema veze sa mojim sugestijama i mojim stavom, ovde sam clan kao i svako drugi
2 - Asocijacija postoji, registrovana je a tvoj maliciozan komentar je ocigledno plod zle namere a ne neznanja
3 - Vidim i ja sada, nakon svega da sam izvukao loš zakljucak - da sam odmah shvatio tvoju pravu nameru ne bih ulazio u dijalog
4 - Po Vujakliji:

Citat
reklama (lat. reclamare glasno vikati, fr. reclame) preporuka, javno isticanje recju ili putem štampe (objava, oglasa) dobrih svojstava svoje robe i povoljnih cena u cilju zadobijanja kupaca (mušterija); trgovacko hvalisanje, vašarsko hvalisanje.

reklamirati (lat. reclamare glasno vikati; glasno negodovati) javno hvaliti svoju robu, mamiti (ili: dozivati) kupce isticanjem dobrih svojstava i povoljne cene robe; iskati, tražiti, zahtevate; po-traživati; prigovarati, ulagati protest ili prigovor; podneti (ili: podnositi) prijavu da pošiljka upucena na našu adresu nije prispela.

i po nekim novijim izvodima iz enciklopedija

Citat
Televizijska reklama je specifična audio vizuelna forma propagande, namenjena za oglašavanje proizvoda, usluga, i sl. na televizijskim stanicama.

Pod pojmom telvizijska reklama (ili skraćeno TV reklama), obično se misli na minijaturni reklamni film, kratku video-audio formu u kojoj se, prema svim pravilima filmske umetnosti (filmskog jezika), javnosti prezentira određeni proizvod, usluga ili nekakva ideja koju je potrebno afirmisati, objaviti, upoznati sa njom zainteresovane pojedince, odnosno ciljne društvene grupe.

sstruja

• Gost
« Odgovor #22 poslato: April 22, 2009, 03:05:46 posle podne »

Shodno navedenim opšte prihvacenim tumecenjima pojma reklame i reklamiranja, ne mogu razumem u kom kontekstu si upotrebio tu rec a posebno zamenicu se, cime si obuhvatio i mene aludirajuci na to da se i ja reklamiram. Ako je izveštaj informativne emisije o akciji po tebi reklama, onda po toj analogiji svaki dogadaj koji oni prenesu reklama, izveštaj o saobracajnoj nesreci je reklama i propagiranje iste? Malo mi je nelogicno ali ajd, ne moram ni ja sve da razumem...

Ako misliš da javnost ne treba da bude informisana o postojanju dece sa posebnim potrebama, postojanjem domova za decu sa posebnim potrebama i potrebama domova za decu sa posebnim potrebama i potrebe dece sa posebnim potrebama, onda je to tvoja stvar. Akcija nije organizovana za reklamiranje asocijacije vec za pomoc onima kojima je potrebna i da bi se javnosti skrenula pažnja na potrebe istih...

Ako ti i dalje u svemu ovome vidiš reklamu, onda od šume ne vidiš drvece i necu da te ubedujem u suprotno!

Vidimo se na skupu u Smederevu da naše nesuglasice zalijemo pivom!

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #23 poslato: April 22, 2009, 03:11:52 posle podne »
Sta mislite da odmorite malo o bjb, nije lepo da nas davite sa tim.

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #24 poslato: April 22, 2009, 03:13:42 posle podne »
@Ivta i KAWA

Imate drugu temu za pljuvanje BJB-a, a ovde se radi o tome šta MAS (ni) je uradio

ako ste zaboravili onda evo linka:   http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=2407.0

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #25 poslato: April 22, 2009, 03:14:31 posle podne »
 sstruja
Vidimo se na skupu u Smederevu da naše nesuglasice zalijemo pivom!

ma kakve nesuglasice,ovo je samo razmena mišljenja i tvoje filozofiranje,hvala Bogu da se vidimo na pivu u Smederevu,živ bio i dobrodošao!

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #26 poslato: April 22, 2009, 03:17:22 posle podne »
Sta mislite da odmorite malo o bjb, nije lepo da nas davite sa tim.
Ako je ovo meni upuceno, onda si pogresio adresu. To ces morati da kazes (napises) pokretacu ove teme. Ja sam samo clan ovog foruma koji je dao neki komentar na ovu temu. A ako se nesme komentarisati u ovoj temi o bjb-u, onda nek se moj kometar obrise...

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #27 poslato: April 22, 2009, 03:20:23 posle podne »
@Ivta i KAWA

Imate drugu temu za pljuvanje BJB-a, a ovde se radi o tome šta MAS (ni) je uradio

ako ste zaboravili onda evo linka:   http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=2407.0
Moraces jos jednom da procitas moj post i onda ces tek primetiti da sam ja pozitivno pricao o rukovodstvu bjb-a i o onome sto su uradili.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #28 poslato: April 22, 2009, 03:30:27 posle podne »
Ako je ovo meni upuceno, onda si pogresio adresu. To ces morati da kazes (napises) pokretacu ove teme. Ja sam samo clan ovog foruma koji je dao neki komentar na ovu temu. A ako se nesme komentarisati u ovoj temi o bjb-u, onda nek se moj kometar obrise...
Nisam mislio na tebe,nego na ova dva bajkera sa bjb nemam nista protiv njih nego ne zanima ovde 95% ljudi sta radi bjb. ;)

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #29 poslato: April 22, 2009, 03:34:00 posle podne »
Nisam mislio na tebe,nego na ova dva bajkera sa bjb nemam nista protiv njih nego ne zanima ovde 95% ljudi sta radi bjb. ;)
Znas kako se kaze na bjb-u?
"Ako te nesto ne zanima, nemoras da citas" ;) :D

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #30 poslato: April 22, 2009, 03:40:21 posle podne »
Nece moci ovde reklama za bjb sta rade to ovde nikog ne interesuje,trenutno se bavimo strajkom i Smederevom. :o :o :o ::)

Van mreže RoaD GunneR

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #31 poslato: April 22, 2009, 03:47:59 posle podne »
Gledjuci sa distance i bez ikakvih emocija i predrasuda (na moju bivsu poziciju na forumu BJB-a i na mozda buduce clanstvo moga kluba u MAS-u).

Cinjenica je da pokretac teme u pravu i da su se momci dobro organizovali. Isto tako, cinjenica je, da je dobro mediski propraceno. Ja na zamisao imam samo komentar "svaka cast". Isto tako je cinjenica da u okviru MAS-a tako nesto ako je organizovano (izvinjavam se sto nisam skroz upucen) nije imalo doliki medijski odjek.

E sad postoji i druga strana medalje a to je da je marketing izveden i to ciljno sa svetlecim prslucim i balonim i to cak pozdravljam ali ne pozdravljam ovde neke pokusaje da se to prikrije nekim srceparajucim tekstovima i slikama. Naravno da deci nije vazno da li je dosao Pera, Mika ili Zika njima je vazno da im je neko posvetio malo vremena u kojem su oni nasli neki tracak radosti u svojim teskim zivotnim putevima.

Licno ako sam sisao veslo, nisam progutao camac pa da ne vidim u dobrom delu kadrova obelezja "Asocijacije Motociklista Srbije"

Ono sto najvise zameram a to je da se nigde ne spominje Asocijacija BJB nego je "ukreden" naziv Asocijacija Motociklista Srbije, sto u prevedu moze (jos jedan nemoralan marketinski potez) da se protumaci kao da je to
zvanicna drzavna organizacija.  A u realnosti predstavlja jedan deo moto populacija sa prostora Srbije a i takodje van njenih granica. Da je taj deo solidno velik to stoji ali nije bar 51% pa da neko sebi da zapravo da predstavlja vecinu pod nazivom Asocijacija Motorciklista Srbije.

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #32 poslato: April 22, 2009, 03:51:30 posle podne »
Tako je Ivane :) Pa nisu ni svi lovaci po onoj definiciji: "naoruzana grupa pijanih ljudi, koja iz sume ide u kafanu" :D :D

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #33 poslato: April 22, 2009, 04:14:35 posle podne »
A da vi lepo pročitate prvi post kji je postavio postavljač ove teme i da se manete BJB-a i Asocijacije motorista Srbije i da gledate u svoje dvorište a druge putite da rade šta hoće i kako hoće. To što je nekome duboko povredjena sujeta ili ne znam ni ja šta već neka to leči na drugom mestu, a ne na svakom koraku da se trudi da zabije nož u ledja svakom ko se trudi da nešto uradi za dobrobit svih nas.

zato bih vas zamolio da se vratite na temu

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #34 poslato: April 22, 2009, 04:18:14 posle podne »
E ljudi hajde da ne gledamo na to koje sta uradio budimo drugovi i prijatelji medjusobno i ne kritikujmo ni MAS a ni druge organizacije, svako radi ono sto misli da je dobro ili sta moze a to sto se pojavilo na tv neka bude reklama za sve nas bez obzira ko se setio da uradi, nadam se da smo svi mi jedno isto i da smo jedna interesna grupa pa ne treba nam nikakav jaz izmedju jednih i drugih jer drugi ne postoje ili ne bi trebalo da postoje.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #35 poslato: April 22, 2009, 04:24:08 posle podne »
Bolime ... za tebe i za bjb nemoj da nas maltretiras vise lepo sam zamolio.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #36 poslato: April 22, 2009, 04:35:24 posle podne »
Drugari moram ponovo nesto da kazem.Molio bi ljude koji su sa BJB foruma ili su bili na njemu da ne koriste ovaj forum za svoju promociju ili iznalazenje losih stvari u MASu .Ja nisam clan BJB i nisam vise ni clan MAsa ali smatram ovaj forum kao svoj i ne volim razmirice izmedju bajkera bilo kom da pripadaju i bilo na kom da su forumu.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #37 poslato: April 22, 2009, 04:42:50 posle podne »
Nisam nista rekao za isti ni lepo ni ruzno ne interesujume pustaju rovca svakih 15 dana nezanima ljude ovde drugi forumi.

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #38 poslato: April 22, 2009, 05:15:42 posle podne »
Nisam nista rekao za isti ni lepo ni ruzno ne interesujume pustaju rovca svakih 15 dana nezanima ljude ovde drugi forumi.

Izvini molim te pogledaj ko je pokrenuo temu (postio rovca)

a za problem sa tvojim polnim organom se obrati nekom lekaru za pomoć

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #39 poslato: April 22, 2009, 05:20:52 posle podne »
Izvini molim te pogledaj ko je pokrenuo temu (postio rovca)

a za problem sa tvojim polnim organom se obrati nekom lekaru za pomoć
Sta zanimate isti kad se brines.