Mart 28, 2026, 02:18:12 posle podne

Autor Tema: Опет акци  (Pročitano 3698 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Опет акци
« poslato: Maj 25, 2009, 01:33:31 posle podne »
У ток

Van mreže Zlatni_papagaj

• Suvozac
  • *
  • Mk Torque Valjevo
Odg: Опет акци
« Odgovor #1 poslato: Maj 26, 2009, 12:45:06 pre podne »

Van mreže riderlady

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Moto Klub VARJAK Srbija
« Odgovor #2 poslato: Maj 26, 2009, 03:45:17 posle podne »
Ne samo kaciga već i dugi rukav i nogavice mogu da ublaže ujede raznih insekata a ja baš iz tog raloga nosim isključivo kacigu sa vizirom bila ona otvorena ili ne, jer kada mi nešto u letu udari u vizir dovoljno je da se trgnem a ne želim da pomislim da me nešto ujede.
Ne znam kako je kod Vas ali kod nas u Čačku često vidjam žene policajce ili inspektorke kako voze motor sa cipelama na štiklu nafrakane sa velikim mindjušama i naočarama bez kacige, i po gradu i na otvorenom putu i niko im ne piše prijave i ako bi zbog toga moglo da im se oduzme 10-20% od plate. To je sramota...kakav primer one daju ostalim vozačima motora pogotovo klincima.
« Poslednja izmena: Jun 01, 2009, 10:10:13 pre podne od strane riderlady »
Moto Klub VARJAK Srbija

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Maj 26, 2009, 04:26:33 posle podne »
Uzas... ostao sam bez reci.. >:( >:( >:( >:(

Ljudi policija u provinciji je najgora nemaju dovoljno posla pa kad se za nekog zakace taj ga je nadrljao. Ja da se pitam ukinuo bi kacige za tomose i male mopede koji se jedva vuku po putu a i izgleda vrlo smesno kad vidis nekog na Tomos automatiku a nosi integralku. Pri tom napominjem da uvek nosim kacigu.

Van mreže Ale

• Vozac
  • *
    • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #4 poslato: Jun 01, 2009, 12:22:19 pre podne »
Pa panduri nisu normalni... čovek je mogao da odapne na nijihove oči jbt. a ne da ga skinu sa motora i da on pešači do bolnice 7 km da bi mu se ukazala pomoć . To je za svaku osudu. mogli su makar da ga odvezu da se čoveku pomogne .
Biker forever....

Van mreže p0peye

• Suvozac
  • *
  • ko se čuva i Bog ga čuva
« Odgovor #5 poslato: Jun 01, 2009, 10:07:23 pre podne »
Ljudi policija u provinciji je najgora nemaju dovoljno posla pa kad se za nekog zakace taj ga je nadrljao. Ja da se pitam ukinuo bi kacige za tomose i male mopede koji se jedva vuku po putu a i izgleda vrlo smesno kad vidis nekog na Tomos automatiku a nosi integralku. Pri tom napominjem da uvek nosim kacigu.

Apsolutno se ne slažem sa tobom Rendi, jer nije ništa manja šansa da pijana baraba ili nesmotreni vozač naleti na mopedaša nego na bajkera koji vozi 1000+ ccm... U nekim zapdnim zemljama su i biciklisti obavezni da nose kacige u saobraćaju...

Ne samo kaciga već i dugi rukav i nogavice mogu da ublaže ujede raznih insekata a ja baš iz tog raloga nosim isključivo kacigu sa vizirom bila ona otvorena ili ne, jer kada mi nešto u letu udari u vizir dovoljno je da se trgnem a kne želim da pomislim da me nešto ujede.
Ne znam kako je kod Vas ali kod nas u Čačku često vidjam žene policajce ili inspektorke kako voze motor sa cipelam na štiklu nafrakane sa velikim mindjušama i naočarama bez kacige, i po gradu i na otvorenom putu i niko im ne piše prijave i ako bi zbog toga moglo da im se oduzme 10-20% od plate. To je sramota...kakav primer one daju ostalim vozačima motora pogotovo klincima.

E to za pandure i njihovu bahatost - to je već za drugu temu... Evo javnog predloga: većina današnjih telefona ima i ugrađenu kameru. Odškljocaš lepo par puta da se vidi registarski broj i zapamtiš mesto gde si je video, i lepo odeš u muriju...
Nemoj se plašiti da će oni posle da te uzmu na zub - Čačak nije mali grad. (Toga bi mogli da se plaše ljudi iz manjeg mesta gde se svi znaju).
Veruj mi, ko ima vremena da se cima, ima efekta... (ja nisam išao u stanicu, ali kada su me videli kako snimam, odmah su dotrčali i ljutito pitali šta radim, pa su onda spustili loptu kada sam im rekao da hoću da naravim reportažu o nesavesnom i bahatom ponašanju policije - ali to je za drugu temu...)

Pa panduri nisu normalni... čovek je mogao da odapne na nijihove oči jbt. a ne da ga skinu sa motora i da on pešači do bolnice 7 km da bi mu se ukazala pomoć . To je za svaku osudu. mogli su makar da ga odvezu da se čoveku pomogne .

Na stranu kakva je osoba - da li je čovek, ili nije, ali nije li njihova (kao i svakog drugog) obaveza da povređenome pomognu...?
Ko se čuva i Bog ga čuva - pamet u glavu kacigu na glavu i oprezna-sigurna vožnja!

pozz,
p0peye

Van mreže riderlady

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Moto Klub VARJAK Srbija
« Odgovor #6 poslato: Jun 01, 2009, 10:18:39 pre podne »
E to za pandure i njihovu bahatost - to je već za drugu temu... Evo javnog predloga: većina današnjih telefona ima i ugrađenu kameru. Odškljocaš lepo par puta da se vidi registarski broj i zapamtiš mesto gde si je video, i lepo odeš u muriju...
Nemoj se plašiti da će oni posle da te uzmu na zub - Čačak nije mali grad. (Toga bi mogli da se plaše ljudi iz manjeg mesta gde se svi znaju).
Veruj mi, ko ima vremena da se cima, ima efekta... (ja nisam išao u stanicu, ali kada su me videli kako snimam, odmah su dotrčali i ljutito pitali šta radim, pa su onda spustili loptu kada sam im rekao da hoću da naravim reportažu o nesavesnom i bahatom ponašanju policije - ali to je za drugu temu...)

Već su prijavljene načelniku ali je rekao da ne mogu ništa da uradim sa fotografijama to se ne uzima u obzir ali ipak ću napraviti kolekciju, mada obećao je da će se pobrinuti za te pandurke koje voze bez kacige jer on to ne dozvoljava.
Ne bojim se ja da će da me neko uzme na zub jer vozim po svim propisima, a već sam imala suočavanje sa jenim pandurom i naravno izgubila jer sam ja običan gradjanin a on na položaju tako da već očekujem driblane od strane njega ali neka pripremam se i onako sam mu već jednom sasula sve ulice pa to će ponovo biti ako nešto počne da se busa... jer mi je pisao kaznu za kacigu navodno me video bez nje a zaustavio me posle 200m sa kacigom na glavi. Ja stala da se javim na mob. i isto vreme skidala kacigu i zaustavljala motor i sudija mi kaže da to nije moguće i da priznam da sam na vreme stala da stavim kacigu, na šta sam mu se iskezila u facu hahahahaha zamislite samo kakav je to bezobrazluk.
Moto Klub VARJAK Srbija

kuratista

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Jun 05, 2009, 02:24:06 pre podne »
Naravno da treba nositi kacigu ali da se panduri izivljavaju i to je tacno!!! ;)

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
    • MK Valjevo
« Odgovor #8 poslato: Jun 05, 2009, 11:08:13 pre podne »
Stoke su najgore,sta reci drugo!!
Sad mi je stiglo resenje da platim kaznu ''sto nisam nosio kacigu''.Godinu dana se vucem po sudu zbog majmuncine iz Cacka(pandura) koji je bio na ispomoci u Valjevskom supu.Zaustavio me u gradu sa suprugom na motoru,naravno oboje kacige na glavama,i posle zajebavanja od pola sata mamlaz napisa da nismo imali kacige!!!Suocenja,svedocenja ocevidaca bla,bla,bla sve dzabe njihova je zadnja KRIV!!!
I sta reci,razmisli cu vise dal cu uopste da stajem kad vidim onu ''kutlacu''
Kawasaki VN 800

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #9 poslato: Jun 05, 2009, 02:45:46 posle podne »
Uzas!
Sad mi je stiglo resenje da platim kaznu ''sto nisam nosio kacigu''.Godinu dana se vucem po sudu zbog majmuncine iz Cacka(pandura) koji je bio na ispomoci u Valjevskom supu.Zaustavio me u gradu sa suprugom na motoru,naravno oboje kacige na glavama,i posle zajebavanja od pola sata mamlaz napisa da nismo imali kacige!!!Suocenja,svedocenja ocevidaca bla,bla,bla sve dzabe njihova je zadnja KRIV!!!

Poznavajuci tebe da si zaista revnosan po pitanju nosenja kacige, a i po dugackom jeziku verujem da ti je stigla kazna koju ces ipak morati da platis. Zato u buduce manje jezika napolje, a vise klimanja glavom.
Jedino resenje za izbegavanje jer definitivno kod njih je i noz i pogaca!
Небитни пролазник

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #10 poslato: Jun 05, 2009, 03:01:30 posle podne »
Pa gledaj da im opet stanes.