Sinoc sam bio na licu mesta gde se je dogidila saobrajna nezgoda u kojoj je automobil iseko motoristu.Sve se dogodilo u Knjazevackoj ulici u donjoj vrezini (durlanu),Moj drug Stefan je vozio honvdu vfr 750 ,i u tom tenutku mu je iz susedne ulice na okretnici u vrezini izleteo nisan patrol,on je motorom uspeo da ga zaobidje i izleteo na trotoar odleteo je od motora,a motor se je presavio na dva dela kao cackalica udarivsi u banderu ,zatim ocesavsi jugo koji je bio parkiran a onda je nastavio da kliza po asfaltu.Jedino sto sam cuo od Stefana je to kad je rekao da jedva dise i da ne moze da prica,pozvali smo hitnu koja ga je odvezla na hirurgiju,izvadili su mu plucnu maramicu i jetru,trenutno je u kriticnom stanju i nezna se da li ce da prezivi.Imao sam srecu pa sam vozio jedno 100 metra iza njega inace bi i ja zavrsio isto.Znaci nemam reci,saznali smo da je lik koji je izleteo dzipom bio njegov komsija koji je pobego ali su ga pesaci zapamtili,kasnije je i on sam doso u bolnicu....LJudi ja ne mogu da verujem kako se sve odigralo u sekundi ,kako je nastradao ni kriv ni duzan zbog ovog smrada koji nije ni gledao,znaci haos,sad se samo nadamo da prezivi a ostalo cemo lako...Izvinite zbog pravopisnih gresaka ,veoma sam potresen i ne obracam paznju sta kucam....I na kraj vrhunac srpskog mentaliteta,prolaze dva lika i kradu njegove rukavice koje sam mu skinuo i stavio pored trotoara,znaci nemam reci.....Jos da napomenem da je Stefan moje godiste i da ima samo 18 godina////