Mart 28, 2026, 11:10:52 pre podne

Autor Tema: Saobracna nesreca u Nisu=Ponovo....  (Pročitano 2186 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže RASTKO NIS

• Suvozac
  • *
Saobracna nesreca u Nisu=Ponovo....
« poslato: Maj 27, 2009, 06:30:31 posle podne »
Sinoc sam bio na licu mesta gde se je dogidila saobrajna nezgoda u kojoj je automobil iseko motoristu.Sve se  dogodilo u Knjazevackoj ulici u donjoj vrezini (durlanu),Moj drug Stefan je vozio honvdu vfr 750 ,i u tom tenutku mu je iz susedne ulice na okretnici u vrezini izleteo nisan patrol,on je motorom uspeo da ga zaobidje i izleteo na trotoar odleteo je od motora,a motor se je presavio na dva dela kao cackalica udarivsi u banderu ,zatim ocesavsi jugo koji je bio parkiran a onda je nastavio da kliza po asfaltu.Jedino sto sam cuo od Stefana je to kad je rekao da jedva dise i da ne moze da prica,pozvali smo hitnu koja ga je odvezla na hirurgiju,izvadili su mu plucnu maramicu i jetru,trenutno je u kriticnom stanju i nezna se da li ce da prezivi.Imao sam srecu pa sam vozio jedno 100 metra iza njega inace bi i ja zavrsio isto.Znaci nemam reci,saznali smo da je lik koji je izleteo dzipom bio njegov komsija koji je pobego ali su ga pesaci zapamtili,kasnije je i on sam doso u bolnicu....LJudi ja ne mogu da verujem kako se sve odigralo u sekundi ,kako je nastradao ni kriv ni duzan zbog ovog smrada koji nije ni gledao,znaci haos,sad se samo nadamo da prezivi a ostalo cemo lako...Izvinite zbog pravopisnih gresaka ,veoma sam potresen i ne obracam paznju sta kucam....I na kraj vrhunac srpskog mentaliteta,prolaze dva lika i kradu njegove rukavice koje sam mu skinuo i stavio pored trotoara,znaci nemam reci.....Jos da napomenem da je Stefan moje godiste i da ima samo 18 godina////

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
Odg: Saobracna nesreca u Nisu=Ponovo....
« Odgovor #1 poslato: Maj 27, 2009, 07:51:45 posle podne »
strašno.....

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Maj 27, 2009, 09:22:32 posle podne »
Nemam reci besa za lika koji je izleteo sa dzipom i likove koji kradu rukavice, a za decka nemam reci tuge koje bi opisale kako se lose osecam kad procitam ovako nesto.

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #3 poslato: Maj 27, 2009, 10:29:50 posle podne »
AU nadamo se da ce sve biti u redu sa njm obavestavaj nas,ove idiote na LOMACU.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Maj 27, 2009, 11:27:21 posle podne »
Znam tu sporednu ulicu iz koje je ovaj izleteo, oni tu cesto tako rade siledzije na sve strane. Voznja po gradu motorom je pravi rulet nadam se da ce decko da prezivi nekako a ovima sto voze kola bezobzirno ja bi im sudio po kratkom postupku i vrlo efikasno.

Van mreže RASTKO NIS

• Suvozac
  • *
« Odgovor #5 poslato: Maj 27, 2009, 11:27:58 posle podne »
LJudi javili su mi da je sad van zivotne opasnosti,hvala bogu....

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #6 poslato: Maj 28, 2009, 12:32:48 pre podne »
 Hvala Bogu da je tako !
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #7 poslato: Maj 28, 2009, 08:42:24 pre podne »
Hvala Bogu