Sva ta prašina digla nekih 15 dana posle emisije Klot Frket u kojoj ste zajedno gostovali, znači da neko ima nešto lično protiv njega, zato što ne može da shvati da svešteno lice bude bajker... Gde mi živimo... Pop je zanimanje a ne način života pa šta onda ako je van tog posla bajker.
Stvarno ne kapiram zašto krive nekoga ko hoće da pomogne narkomanima. Za njih i jesu batine ja bih ih bila svakodnevno po pet puta jer oni ne samo da upropaštavaju svoj život nego i ostale članove porodice vuku za sobom. Kakav je to čovek koji može da bije rodjenu majku.

Gledala sam emisiju "Da ne možda" i psovala na sav glas sve one debile koji pričaju gluposti, ja bih njih zatvorila 15 dana sa nekim narkomanom koji ima krizu pa bi onda shvatili da je ponekad potrebno primeniti silu nad njima. Mnogo me je pogodilo sve to što su mu smestili, a mislim da je najveći krivac ona druga organizacija koja je sada primila "maminog" sina narkomana pa se hvali kako ga tu ne biju. Stvarno jadno, mučenik šta će...

Pa bila sam u situaciji da me čovek gleda u oči kune se i laže i više narkomanima ništa ne verujem pa makar mi bio rodjeni brat. Verujem da je Crna Reka dobro mesto jer sam i sama molila jednog narkomana da ide tamo i da su i njega tukli opet ne bih imala ništa protiv jer ako će tako da se otrgne od droge, što da ne...
A što se tiče lekarskih ustanova, pa naravno da su protiv Crne Reke, jer su lekari oni obični lešinari koji otimaju pare od jadnih roditelja za razne blokatore i lekove sa kojih se teže skidaš nego sa heroina. Ja bih tog narkomana poslala u zatvor da vidi šta su batine pa bi sve trčeći išao da traži pomoć od oca Branislava.
Mnogo sam se raspričala ali me ponela tema jer se svaki put iznerviram kad nešto čujem.
Moja potpuna podrška ocu Branislavu!!!