Mart 29, 2026, 10:07:18 posle podne

Autor Tema: Hajka na Oca Branislava Peranovica  (Pročitano 5131 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže riderlady

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Moto Klub VARJAK Srbija
Odg: Hajka na Oca Branislava Peranovica
« Odgovor #20 poslato: Jun 02, 2009, 12:37:48 posle podne »
Sva ta prašina digla nekih 15 dana posle emisije Klot Frket u kojoj ste zajedno gostovali, znači da neko ima nešto lično protiv njega, zato što ne može da shvati da svešteno lice bude bajker... Gde mi živimo... Pop je zanimanje a ne način života pa šta onda ako je van tog posla bajker.
Stvarno ne kapiram zašto krive nekoga ko hoće da pomogne narkomanima. Za njih i jesu batine ja bih ih bila svakodnevno po pet puta jer oni ne samo da upropaštavaju svoj život nego i ostale članove porodice vuku za sobom. Kakav je to čovek koji može da bije rodjenu majku.  >:( Gledala sam emisiju "Da ne možda" i psovala na sav glas sve one debile koji pričaju gluposti, ja bih njih zatvorila 15 dana sa nekim narkomanom koji ima krizu pa bi onda shvatili da je ponekad potrebno primeniti silu nad njima. Mnogo me je pogodilo sve to što su mu smestili, a mislim da je najveći krivac ona druga organizacija koja je sada primila "maminog" sina narkomana pa se hvali kako ga tu ne biju. Stvarno jadno, mučenik šta će... >:( >:( >:(
Pa bila sam u situaciji da me čovek gleda u oči kune se i laže i više narkomanima ništa ne verujem pa makar mi bio rodjeni brat. Verujem da je Crna Reka dobro mesto jer sam i sama molila jednog narkomana da ide tamo i da su i njega tukli opet ne bih imala ništa protiv jer ako će tako da se otrgne od droge, što da ne...
A što se tiče lekarskih ustanova, pa naravno da su protiv Crne Reke, jer su lekari oni obični lešinari koji otimaju pare od jadnih roditelja za razne blokatore i lekove sa kojih se teže skidaš nego sa heroina. Ja bih tog narkomana poslala u zatvor da vidi šta su batine pa bi sve trčeći išao da traži pomoć od oca Branislava.
Mnogo sam se raspričala ali me ponela tema jer se svaki put iznerviram kad nešto čujem.

Moja potpuna podrška ocu Branislavu!!!
« Poslednja izmena: Jun 02, 2009, 12:55:00 posle podne od strane riderlady »
Moto Klub VARJAK Srbija

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #21 poslato: Jun 02, 2009, 01:48:41 posle podne »
 Otac Brana je moj brat i licni prijatelj i naravno da ima i moju, a kako vidim , i svih bajkera podrsku. Kod mene na skupu (1. maja ) je prenocio u mojoj kuci i dugo u noc smo pricali o narkomaniji i svim problrmima koje on ima u toj misiji.

Nekom je zasmetao...

Razgovarao sam sa preko 20 lekara i , zamislite, svi od reda podrzavaju njegove metode i pruzaju mu podrsku.

A svim onim koji ga napadaju pozeleo bih da im dete bude narkoman pa da vidimo...

I  na kraju:
                  O DELIMA NASEG OCA BRANISLAVA MOZE DA SUDI SAMO BOG!!!

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #22 poslato: Jun 02, 2009, 04:07:11 posle podne »
jer su lekari oni obični lešinari koji otimaju pare

Docices ti kod cika Doce na kanal   >:D ;D ;D

Sto sam ovo citirao?
 Jer mi je pun ..... generalizovanja stvari!!!
 Siguran sam da ti to nisi mislila generalno,ali zbog ovakvih generalizacija,mnogi casni i posteni ljudi nose breme drugih na ledjima,iako su i pred ljudima i pred Bogom cisti k'o suza  >:(
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #23 poslato: Jun 02, 2009, 04:12:24 posle podne »

Sto sam ovo citirao?
 Siguran sam da ti to nisi mislila generalno,ali zbog ovakvih generalizacija,mnogi casni i posteni ljudi nose breme drugih na ledjima,iako su i pred ljudima i pred Bogom cisti k'o suza  >:(
Da cika sale bonu,brate nemoj da mi se nerviras ti fini gospodin u godinama. ;) *302 *302 *302

Van mreže riderlady

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Moto Klub VARJAK Srbija
« Odgovor #24 poslato: Jun 02, 2009, 07:11:05 posle podne »

Sto sam ovo citirao?

Što li si se ti našao prozvan u celoj priči?!  :icon_scratch: Iznervirana sam zbog situacije jer smatram da je neko okrivljen bez razloga, i nisam generalizovala stvar ako sam rekla lekari, mislila sam na lekare koji se bave narkomanijom i smatram da sam u pravu. O njima smo i pričali zar ne?! 
I nemoj da psuješ, bar ne na moj citat, to je ružno čika doktore ipak sam ja dama.  ;) 
Moto Klub VARJAK Srbija

AreOut

• Gost
« Odgovor #25 poslato: Jun 02, 2009, 09:12:58 posle podne »
Puna podrska!!!!

Van mreže Bobysha

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #26 poslato: Jun 02, 2009, 10:17:08 posle podne »
Hmmm, podrska cemu? Svaka cast coveku sto je hteo da pomogne ali...
 Jednom narkoman - uvek narkoman, cemu trud zalud? Da, da batina je iz raja izasla i to jedino "Mozda" moze da opameti narkomana da se vise ne drogira ali batina u zatvoru (samici) da mu se samo daje da jede i pije i batine po potrebi. Naj manje 6-8 meseci da se ocisti fizicki od heroina, e onda mora da se ocisti i psihicki jedno 2-3 godine pa jos da udje u normalu, tj. da se malo socijalizuje (uskladi sa drustvom i vremenom u kom zivi), da pocne da radi i to sve bez ikakvih opijata (alkohol i sl) paonda se moze reci da se neko skinuo (bar privremeno)
  E, a i to kosta...
Tesko da doktori to mogu tako da urade, ovaj covek je ukapirao izgleda to ali mu ne dozvoljavaju razmazeni narkomancici da im pomogne.
 Pa eto i moja podrska ocu Brani cisto iz humanih razloga ali zalud trud...
Jbg

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #27 poslato: Jun 03, 2009, 11:45:28 pre podne »
 Batine je dobijalo oko 10% sticenika i to za najteze prekrsaje ( unosenje i prodaju droge u kamp...), za  rezultat je potreban boravak od najmanje godinu dana u centru, a uspesnost je oko 30 %... I kod oca Brane su 90 % sticenika koji su teski slucajevi i koji su probali sve ostale klinike... 
               Uspesnost vecine ''drzavnih'' klinika je par posto...

Sta reci...
                       ''OPROSTI IM BOZE , JER NEZNAJU STA CINE..."

IVKE

• Gost
« Odgovor #28 poslato: Jun 03, 2009, 02:33:50 posle podne »
Puna podrska ocu Branislavu to je jedini nacin stim sto bi ih ja vise tukao pa bi manje pricali  ;)

Van mreže zoran_vs

• Vozac
  • *
« Odgovor #29 poslato: Jun 03, 2009, 04:09:49 posle podne »
puna podrska Ocu Branislavu i njegovom radu.a suprotno mogu da pricaju samo oni koji nisu imali slucaj narkomanije u familiji ili nisu makar procitali nesto o tom zlu,a takvih je puno !
vozim i pustam druge da voze