Mart 30, 2026, 01:26:53 pre podne

Autor Tema: Odg: Crna Reka  (Pročitano 21647 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

farbach

• Gost
Odg: Crna Reka
« Odgovor #20 poslato: Septembar 12, 2009, 04:29:57 posle podne »
Posto tamo nemam koga da pitam, mozda ti dr.Bane mozes da mi das odgovor zasto je tema o voznji u Crnu reku brisana tri puta.

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #21 poslato: Septembar 12, 2009, 04:38:15 posle podne »
Veruj da ni ja ne znam odgovor, a i mene interesuje

Znam da su prvo obrisani postovi kad su ljudi počeli da se prepucavaju oko toga da li su za lečenje lopatom ili ne, pa su onda opet počeli da se prepucavaju i onda je zaključana, a kasnije i obrisana i tako nekoliko puta

znači po meni neki logičan odgovor bi bio da se ljudi ne bi svadjali, ali što su je brisali, a ne samo zaključavali stvarno ne znam, kad i ako saznam rećiću ti  ;)

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #22 poslato: Septembar 12, 2009, 04:54:38 posle podne »
Posto tamo nemam koga da pitam, mozda ti dr.Bane mozes da mi das odgovor zasto je tema o voznji u Crnu reku brisana tri puta.
Ja cu ti dati odgovor brate.Sve sto nije u njihovom interesu i po volji oni brisu.I sve sto radi "Mas" oni mahom brisu zakljuci sada sam.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

farbach

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Septembar 12, 2009, 05:13:11 posle podne »
Vredjao je i svadjao se samo jedan agresivni ateista, ostalo je bilo u granicama normale za bjb standarde. Pitao sam i moj post je obrisan, kako to da je prebijanje jednog narkomana vest, a smrt pet oslobodjenih iz Crne reke nije. Po mojoj seljackoj logici zdravije je biti na lopati nego na igli. Da nisu pusteni bili bi zivi. Odgovoran je taj sto ih je oslobodio, jer nije resenje pustiti ih na ulicu, nego reci, OK Crna reka ne valja idite tamo, tamo je bolje. Ovako mi sve to lici na prethodne afere kojima je rok trajanja tri dana i koje sluze kao sipi mastilo da sakriju nesto vece.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #24 poslato: Septembar 12, 2009, 09:01:08 posle podne »
Unapred se izvinjavam što postavljam linkove sa omraženog vam sajta, ali čisto da znate i vidite šta fantomska organizacija radi sa malo više od 20 motora  ;)

Deda mrazovi 2009 104 motora
http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29481.0

BJB reli- oko 102 motora (od čega oko 50 iz inostranstva)
http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33816.0

Uskrsnja akcija NACRTAJ OSMEH- ne znam broj motora, ali bilo je dosta
http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33796.0

Vikend vožnje
http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=66.0

Akcije dobrovoljnog davanja krvi sa minimim 30 prikupljanih jedinica
Pomoć deci u Kulini-Niš

i još dosta akcija i vožnji...

Eto toliko, i pošto će sad svi da krenu da pričaju kako sam ja ovde da nekoga ''podjebavam'' i slično ako vam se ne svidja moj post i linkovi koje sam postavio onda ga obrišite to bar nije problem  ;)

Pozdrav!

Trudim se da ne budem pristrasan, ali u MOJE IME ne moze niko da se dogovara, i zakljucava teme koje JA POSTAVIM, bez predhodnog dogovora samnom!!!
Isto tako o stavu urednistva BJB-a postavicu PP koji sam tamo dobio od jednog aktivnog clana ( naravno da njegovo ime necu otkriti, bar ne jos):

(Nema teme)
« Za: grunf014 poslato: 03.09.2009. 19:34 »
« Prosledili ste ili ste odgovorili na ovu poruku. »   Citat Odgovor Ukloni 

Druze, brisanje ove teme me jako nervira pa ti zato pisem ovde. Voleo bih da idem na ovu voznju podrske. Sve mi je jasno. Jedino me interesuje da li mogu voditi svoju bolju polovinu ili ne? Manastir je u pitanju pa i logicno pitanje. U slucaju da mogu povesti svoju Sosu treba mi "tvrd" smestaj tj prenociste a da nije sator. Zbog zdravstvenih problema moje drage. Procitao sam da ima smestaj pa me interesuje da li ga treba rezervisati i ako treba, gde i kod koga. Placa li se?
  Imam jos jedan mali problemcic. Razbolela mi se Honda al ce ozdraviti do 19-og.

I jos nesto...sta je ovima sa foruma pa brisu temu??? O cemu se radi? Prosto sam iznenadjen...
Pozdrav

Ovo dovoljno govori koliko BJB i njegovi clanovi imaju pravo na svoje misljenje!?!
Dr. Bane nemoj se ljutiti niti na mene, niti na bilo koga ovde jer sami postupci urednistva BJB-a dovode do ovolikog ogorcenja vecine ljudi sa drugih foruma. Kao sto vidis i ja sam aktivan clan PRVO MAS-a pa tek onda BJB-a, ali tamo ne pljujem po radu i ne iskazujem svoje misljenje iako se bitno razlikuje od misljenja urednistva BJB-a.

Ne volim da na pitanje odgovaram pitanjem, ali da li si ti upoznao Pabla, e ja jesam i skroz je Ok i svakako da ako su mi argumenti jači da će poslušati moj predlog, a odbaciti svoj, ali se to još nije desilo jer se uvek nadje neka sredina gde su na kraju svi zadovoljni

Ako ne znas evo ovako: Ja licno poznajem i Pabla, i Dexterra... i Minu... Yomana... Sasu Umag... Nesu XX-a...itd.( da ne nabrajam dalje) jer sam clan foruma BJB-a bezmalo od osnivanja istog, i ako cemo iskreno VELIKA VECINA mi se uopste ne svidja( CAST IZUZETCIMA), tako da svako ima svoj stav o svakom coveku ponaosob i o tome ne treba polemisati!!!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #25 poslato: Septembar 13, 2009, 05:15:57 posle podne »
Bane, ako se tvoj moto klub zove BJB i ako si ti clan istog, onda se stvarnjo izvinjavam sto pljujem po tvom klubu i njegovom radu, (mada nisam pljuvao samo sam uporedio neke akcije) ali, ako ti nisi clan tog kluba, ne nosis boje tog kluba, nemas sastanke, dogovore i ostale akcije kluba koje su normalne za rad istog, onda ne vidim sta branis i cije interese branis.
Mislim da zdrav klub mora imati sastanke clanstva "uzivo", a ne preko foruma. Broj clanova foruma nije merodavan za rad jednog kluba ili organizacije ako ona ne postoji ili je samo virtuelna zajednica. Kao sto rekoh imas mnogo klubova koji uopste nisu prisutni na forumima a imaju niz zdravih i dobrih akcija u toku jedne godine, a jednostavno nece ili nemaju potrebu da se oglase i da se pohvali njihov rad.
Moguce da ja gresim i tvoj klub stvarno postoji, ali ako sam u pravu da ne postoji, onda je glupo uporedjivati moj klub sa virtuelnom zajednicom ili bilo koji drugi klub iz Moto Asocijacije Srbije koja broji 40 i kusur realnih i pravih klubova.

zodiac

• Gost
« Odgovor #26 poslato: Septembar 13, 2009, 06:18:23 posle podne »
Sta ce mu boje, kad ima NALEPNICU ;D ;D ;D

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #27 poslato: Septembar 13, 2009, 06:20:28 posle podne »
 *302 *302 *302 *302 *302 *302

zodiac

• Gost
« Odgovor #28 poslato: Septembar 13, 2009, 06:28:38 posle podne »
To su takozvane "svaka vam cast, momci, cuo sam za vase akcije" nalepnice. Sluze protiv uroka i da te panduri caste cevapima umesto da te kazne kad te zaustave. Milina. Razmisljam i ja da se uclanim u taj klub, ali avaj, kasno. A cenim i da bih se slabo snasao u skoli defanzivne voznje >:D

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #29 poslato: Septembar 14, 2009, 08:26:45 pre podne »
 BJ.BIKERS i BJ.BIKERS RESING TIM
cine asocijaciju motorista srbije,vlasnik i jednog i drugog nazovi vec kako
posto nisu klubovi,to jest neosecaju se kao klubovi,je isti.
nevidim ni jedan jedini razlog da uopste mogu da se porede sa nama.
njihova organizacija je privatna ,a nasa dobrovoljna
njihovih 8000 clanova u realnosti nema oko 2500,(vecina ima vise nikova)
a nasih 100 su nasih100 koji se i licno znaju voze druze i slicno ,samostalno a ne samo kad su skupovi i neke akcije...ima na bjb dobrih ljudi....to je cinjenica ali nemaju pravo glasa.......

SMEDEREVO SRBIJA

sstruja

• Gost
« Odgovor #30 poslato: Septembar 14, 2009, 10:31:22 pre podne »
Zamena teza iz posta u post...

Tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijeti...

Trla baba lan....

.. i tako dan za danom pred kockastim ekranom ...

P.S.
Ko razume shvatiće, ko ne razume nastaviće da postuje...

farbach

• Gost
« Odgovor #31 poslato: Septembar 14, 2009, 11:03:53 pre podne »
Ziveli skuterasi i kung fu motoristi.
Demokratija "tog" foruma je dozvolila da klinci i poluobavesteni pocetnici istisnu motoriste.

Van mreže ssaallee

• Profi Vozac
  • **
  • night wolves mc
« Odgovor #32 poslato: Septembar 14, 2009, 02:19:33 posle podne »
Tastatura je chudo!!  ;D
''...Krim - Rusija, Ukrajina - Rusija, Aljaska - Rusija, Sve - Rusija, osim Kosova, Kosovo je Srbija...''

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #33 poslato: Septembar 14, 2009, 04:26:32 posle podne »
Zamena teza iz posta u post...

Tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijeti...

Trla baba lan....

.. i tako dan za danom pred kockastim ekranom ...

P.S.
Ko razume shvatiće, ko ne razume nastaviće da postuje...

Kakav je tvoj status u firmi ciji je baner na nasem forumu!
 Ako si "dobio nogu" ili si im "dao nogu" kako sam obavesten,minimum pristojnosti je bio da nas o tome obavestis,jer taj baner tu stoji iskljucivo zbog tebe,iako si izbegao da postavis obavestenje o nasem moto-reliju!!!
 Zato,malo lakse sa dvosmislenim kvalifikacijama !!!
« Poslednja izmena: Septembar 14, 2009, 05:16:16 posle podne od strane vudu »
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
Odg: Odg: Crna Reka
« Odgovor #34 poslato: Septembar 14, 2009, 05:21:56 posle podne »
Drugari, pa kako vise mozete da trosite vreme na takvu raspravu ko je i sta je bjb. Prosta stvar, bjb je kao jedna stranka, na celu sa jednim covekom i oko njega par njemu podobnih ljudi, a ostali svi su sitni srafovi, koje predsednik i njemu bliski, zavrcu kako njima odgovara. Pa kad se vi videli da se oni (glavni) bilo gde pojavljuju na nekim susretima, da se druze sa motorasima? Taj glavni je izuzetno pametna osoba koja ima sposobnost da manipulise sa nekim ljudima. Naravno sve zasluge prima on, a njegova radna snaga se tu ni ne pominje. Sitni uvlakaci misle da ce dobiti koji pojen ili neku zvezdicu i to je sve. Polovina i nema tamo motore, dosta njih imaju neke skutere i to uglavnom klinci, a dosta njih misli ako je uclanjen kod njih da je on sad motoras, a imam i onih koji su bukvalno pre par meseci kupili prvi motor i sad prosipaju pamet. Pa koliko ih je samo pravih ljudi napustilo, jer vise nisu mogli to da trpe? Muka mi je vise od tih prica...

P.S. Necu vise da trosim vreme na gluposti. A, ova tema po meni moze u lock, jer je dosta bilo pisanja o nekoj grupi ljudi.

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #35 poslato: Septembar 14, 2009, 06:37:36 posle podne »
Pa ako vam je takvo mišljenje o forumu BJB-a i ljudima koji ga posećuju šta ste onda digli toliku frku i paniku kada su vam obrisali temu o Crnoj reci i što vam je onda toliko stalo da ta tema stoji tamo na forumu pa je postavljate po 100 puta ako su tamo samo ljudi bez motora i skuteraši i neki koji vam nisu ni prineti.

A na maliciozne komentare ljudi koji ne znaju još uvek da se ne piše odvojeno od glagola i sl. neću ni da odgovaram

zz

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #36 poslato: Septembar 14, 2009, 06:45:06 posle podne »
Pa ako vam je takvo mišljenje o forumu BJB-a i ljudima koji ga posećuju šta ste onda digli toliku frku i paniku kada su vam obrisali temu o Crnoj reci i što vam je onda toliko stalo da ta tema stoji tamo na forumu pa je postavljate po 100 puta ako su tamo samo ljudi bez motora i skuteraši i neki koji vam nisu ni prineti.

A na maliciozne komentare ljudi koji ne znaju još uvek da se ne piše odvojeno od glagola i sl. neću ni da odgovaram

zz
Hoces i daje da branis tvoj omiljeni forum BJB reci mi da znam da ne otvaram vise ovu temu smucio si mi se??!!! ???

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #37 poslato: Septembar 14, 2009, 06:50:58 posle podne »
aha

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #38 poslato: Septembar 14, 2009, 07:09:05 posle podne »
aha
Sta mislis kako bi bili da se ti odmoris par dana.

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #39 poslato: Septembar 14, 2009, 07:21:00 posle podne »
Pa ja nikoga nisam vredjao, već iznosim svoje mišljenje koje se izgleda vama ne svidja i šta vam tu mogu. A ti reče da nećeš više da otvaraš ovu temu  :icon_scratch: