Da su sve one silne pare koje su utrosili na lobiranje medija i uticajnih politicara i javnih radnika potrosili u dobrotvorne svrhe, vodili kampanju tokom citave godine time sto ce da pomazu nezbrinutoj deci, na primer, sledece godine bi imali tu jebenu paradu, i ne bi im bila potrebna policija. Sami gradjani bi ih stitili, jer se plemenitost nagradjuje, ma od koga dolazila. Ovako su utrosili lovu uludo, sem ako im to upravo nije bio i cilj, kako bi dobili JOS za trosenje od svojih mentora iz EU.
Bili su spremni da podmetnu par stotina napaljenih gej aktivista. Za vreme parade, ili posle nje, svejedno je, ta grupa nesrecnika dobije zesce batine, sto je sasvim izvesno. I onda dobiju paznju preko incidenata. Incidenata koje su sami izazvali, jer su svesni u kakvom drustvu zive i kakvim su pretnjama izlozeni, to su i sami izjavljivali vrlo priljezno.
Ona glupost sa paljenjem zastave je tek prica za sebe. Provokacija do daske, a kao, zelis da 97,5% stanovnista deli tvoje pravo na razlicitost, ili sta vec, da ih pridobijes da te tolerisu i uvazavaju? Kazem 97,5%, jer je ona budalastina o 10% populacije najobicnija peskirska podmetacina. Ja poznajem hiljadu ljudi, i NIJEDNOG pedera, pa cenim da je i ovih mojih 2,5% prilicno velikodusno. Dobijes ono sto si trazio, ovi hoce da izvedu zilione pandura na ulicu da te obezbedjuju, a ti onda najavis da ces da zapalis zastavu?
Srpsku? U sred Srbije? A trazis podrsku, hoces da te tolerisu i uvazavaju? Zajebi me tih prica.
Tada je i drzava resila da uskrati podrsku, ponudila smesnu alternativu, pa nista od parade. Zastava je bila previse. Ultimativna provokacija. Jebiga.
A narod kao narod. Mrzece ih vise nego ikad. I ko da ga krivi?
Bez imalo postovanja prema gej zajednici, jer su ili mnogo glupi, ili mnogo pokvareni,
Porodica Jovanovic