SPALE
he dva osnivača kluba za istig majstora govore skroz drugačije.
Ja da imam vremena stajao bih u radionici i gledao šta majstor radi, ali se slažem sa apexom da to ni jedan majstor ne bi dozvolio.
Upoznao sam spaleta, hteo preko njega da naručim neke delove, u radionici BMW motori, prokomentarišem: lepi motorin, nastavi on: ovo su motori, a na to da je ovlašćen od YAMAHA, kaže pa od nečega mora da se živi.
Nije me uvredio
Naručim, keže ovo imam ali mi je na drugoj lokaciji, drugo treba da naručim u Mađarskoj. Bilo mi je bilo sumnjivo što ne traži kaparu za nešto što dosta košta i pomislio sam da neće baš posvećeno da se angažuje na mom problemu, u smislu zvaću ga u terminu kad je rekao da će deo stići, a onda će stiže sutra, prekostura, javi se početkom sledeće....
Predomislim se pošto je:
- bila zima (mogao sam da sačekam rodiće)
- kod njih je cena malo manja rok isporuke za 45 dana, preko spaleta deo bi stigao u toku nedelje - isplativo
- odgovaralo mi je da kod rodića da iz tri puta platim deo, taman kad je stigao otplatio ga,.
Zbog gore navedenog sam sutra uz izvinjenje sa šlagom otkazao narudžbinu kod spaleta , negodovao je (mogu da razumem), kaže da sam neozbiljan da je on već deo naručio, nisam siguran da je poranio tog jutra da bi naručio. A nisam ni mora da mu se javim - nije mi uzeo kaparu.
Za deo koji je rekao da ima, ali da je na drugoj lokaciji - samo treba da ode po njega priča je bila : e sutra, čujemo se u ponedeljak, tako da sam i to drugo naručio kod rodića jer su zatvarali narudžbinu, a spaletovo sutra nikako da svane.