Mart 30, 2026, 08:40:48 posle podne

Autor Tema: VII TURISTICKI MOTO RELI KROZ SRBIJU 2010.  (Pročitano 68676 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
Odg: VII TURISTICKI MOTO RELI KROZ SRBIJU 2010.
« Odgovor #320 poslato: Avgust 17, 2010, 10:30:04 pre podne »
Prelepo jutro u Visegradu...

Interesantna prica je o dorucku.

Od ponudjenog izaberem kajganu... sa sunkom...dobijem kajganu sa salamom podrigusom...
Nudise i caj...belu kafu... Trazim jogurt i dobijem.

Ono sto ne razumem je parce paradajza koje vidite na tanjiru...

Salata nije - premalo je
Dekoracije nije - ruzno je
Sta li je ?

Nisam probao... Poenta price je da se neke stvari nikada nece promeniti. Konobari kao i pre 20 godina ne znaju nijedan strani jezik... kuvari otaljavaju posao ( uglavnom lose )...recepcionarke se kiselo smeju ...tople vode cas ima - cas nema, a objasnjenje je nebulozno pa ga necu prenositi... i sve to za astronomsku cenu od 15 evra po osobi......to je cena sa popustom ! 

Dakle, prporucujem da popijete kafu na hotelskoj terasi i mozda koju kuglu sladoleda... sve drugo trazite na nekom drugom mestu...

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #321 poslato: Avgust 17, 2010, 11:26:54 pre podne »

Krecemo iz Visegrada...

..... i stigosmo na Zlatibor.

...i onda kisa....pljusak...ili kako god da zovu ovu elementarnu nepogodu...

Nekima je dusa bila mokra, nekima kosti....bilo je i suvih... i jedne mokre cizme...neko ih je zaboravio...

Na kraju....sta reci ?

Provozali 1600km. Sve bi bilo idealno da kum nije pao, ali hvala Bogu i to je proslo najbolje sto je moglo.

Ono sto sigurno znam je da cu ovo ponavljati dok budem mogao da vozim.

Upoznali smo puno ljudi, videli puno lepih predela, zezali se do besvesti...

Hvala vam svima.

Zbog ovoga i vozim motor !

www.mkvaljevo.com

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #322 poslato: Avgust 17, 2010, 12:15:50 posle podne »
Prelepo jutro u Visegradu...

Interesantna prica je o dorucku.

Od ponudjenog izaberem kajganu... sa sunkom...dobijem kajganu sa salamom podrigusom...
Nudise i caj...belu kafu... Trazim jogurt i dobijem.

Ono sto ne razumem je parce paradajza koje vidite na tanjiru...

Salata nije - premalo je
Dekoracije nije - ruzno je
Sta li je ?

Nisam probao... Poenta price je da se neke stvari nikada nece promeniti. Konobari kao i pre 20 godina ne znaju nijedan strani jezik... kuvari otaljavaju posao ( uglavnom lose )...recepcionarke se kiselo smeju ...tople vode cas ima - cas nema, a objasnjenje je nebulozno pa ga necu prenositi... i sve to za astronomsku cenu od 15 evra po osobi......to je cena sa popustom ! 

Dakle, prporucujem da popijete kafu na hotelskoj terasi i mozda koju kuglu sladoleda... sve drugo trazite na nekom drugom mestu...

Ja bio 5-6 dana pre tebe na istoj terasi al narucio cevape i mogu ti reci da ne mare a hotel je verovatno jos u drustvenom vlasnistvu pa je zato i usluga takva al zato pogled na cupriju nema cene bar za mene.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #323 poslato: Avgust 17, 2010, 12:17:26 posle podne »

Na kraju....sta reci ?

Provozali 1600km. Sve bi bilo idealno da kum nije pao, ali hvala Bogu i to je proslo najbolje sto je moglo.

Ono sto sigurno znam je da cu ovo ponavljati dok budem mogao da vozim.

Upoznali smo puno ljudi, videli puno lepih predela, zezali se do besvesti...

Hvala vam svima.

Zbog ovoga i vozim motor !

R E S P E K T ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Iako sam ucestvovao za sad samo na jednom reliju '08. god MISLIM DA NISTA BOLJE NA DVA TOCKA NE MOZE U SRBIJI DA SE DOZIVI !

Van mreže sloper

• Vozac
  • *
« Odgovor #324 poslato: Avgust 17, 2010, 12:35:39 posle podne »
serbduck kralju...svaka ti čast na slikama  ;)

Van mreže blacksmith

• Suvozac
  • *
    • Womens From Your Town - Anonymous Adult Dating - No Verify
« Odgovor #325 poslato: Avgust 17, 2010, 09:08:05 posle podne »
Lepo,nema sta.
https://SecreLocal.com - Where To Meet Local Girls - No Selfie - Anonymous Adult Dating -   Free Girls Chat

Van mreže KLResho

• Vozac
  • *
  • Dva kotača su dovoljna
« Odgovor #326 poslato: Avgust 18, 2010, 12:30:03 pre podne »
Ja sam još pod dojmovima relija i svaki dan nekom ovdje u Bjelovaru prepričavam događaje.
Hvala vam svima još jednom na predivnom druženju i na gostoprimstvu.

Zovite me Krešo,Hrvoje,Nešo,kako vam drago,briga me,zavolio sam vas sve i volio bi da svake godine imam priliku voziti sa vama.

Molim za dozvolu da skinem koju sliku ovdje sa foruma ukoliko će mi htjeti objaviti putopis u Moto Pulsu ili Motoreviji kad ga napišem.

Imam dosta svojih slika,ali mi je kompjutzer na izdisaju pa ih zato ne objavljujem.
Nadam se da ću uskoro.

Pozdrav svima!

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #327 poslato: Avgust 18, 2010, 12:38:13 pre podne »
Imas dozvolu, ali samo ako sledece godine budes iza mene... Udavio si me s tim tvojim cudom...a nesto mi ni usi nisu bas dobro...

Skidaj slobodno sve sto ti treba.

...i vidimo se - ako ne pre, a onda na sledecem reliju. Pozdrav Neso, Kreso, Reso ili kako god...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #328 poslato: Avgust 18, 2010, 02:12:03 pre podne »
Evo, dvojka uveliko para noć a ja još repriziram fotke...nema šta, strava su...
Nekako spontano prikazuju ceo put, prenoseći delić atmosfere....baš, baš, onako sirovo, bez suvišne patetike i ko da ne zažali što nije bio!?! Bravo i za internacionalce Rumune, Hrvate i ko god je već vozio sa vama!

Još kada bi neko bacio bar poneki snimak prebačen preko YTa...da zasladi reportažu...

Van mreže sloper

• Vozac
  • *
« Odgovor #329 poslato: Avgust 18, 2010, 12:08:11 posle podne »
Ko je zainteresovan za DVD-je koje sam snimio i napravio tokom ovog 7. moto relija, nek se javi da se dogovrimo oko načina slanja. DVD-je ne plaćate ništa, samo će te platiti poštarinu u zavisnosti koji način slanja izaberete City, AKS ili preko pošte. City naplaćuje 200-250 din. a preko pošte je nešto jeftinije.

Pozdrav,
Boba - sloper
063/7727-111

« Poslednja izmena: Avgust 18, 2010, 03:09:42 posle podne od strane sloper »

Van mreže KLResho

• Vozac
  • *
  • Dva kotača su dovoljna
« Odgovor #330 poslato: Avgust 18, 2010, 01:24:07 posle podne »
Meni ćeš dati kad dođem idući put u Bg,pa se mijenjamo za materijale.

Van mreže sloper

• Vozac
  • *
« Odgovor #331 poslato: Avgust 18, 2010, 03:32:07 posle podne »
Meni ćeš dati kad dođem idući put u Bg,pa se mijenjamo za materijale.

ok, kl,klklr,klree, krešo, uf..kako je teško izgovoriti tvoje ime  ;D

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #332 poslato: Avgust 18, 2010, 03:50:01 posle podne »
Kreso hakija presudila mu CAKIJA.Pozdrav od BUBIJA.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #333 poslato: Avgust 19, 2010, 11:41:43 pre podne »
Bela Crkva,
odlicno organizovan i posecen MOTO SKUP, kamp na odlicnom mestu, jezero, hladovina, odlicni domacini.
Nedelja pakovanje opreme i pripreme za polazak na VII RELI.
Dogovori oko obezbedjenja, vise discipline.
Stajemo da sipamo gorivo i naravno pocinje kisa, oblace se kisni i polako polazi na prvu etapu do Sutjeske

(Powered by frubar.net)
« Poslednja izmena: Avgust 19, 2010, 12:27:41 posle podne od strane serbduck »

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #334 poslato: Avgust 19, 2010, 11:49:18 pre podne »
Sutjeska,
Vec nakon polaska iz Bele Crkve ispostavilo se da smo dzabe oblacili kisne. Docek u Sutjesci za pricu. Domacini su se potrudili da nas ekstra ugoste. Za klopu, kazan gulasa, kazan riblje corbe i za desert kuvani kukuruzi, piva i soka u neogranicenim kolicinama. Bilo nam je veoma tesko da krenemo iz debele ladovine i uz vodstvo domacina krenemo put Kikinde lokalnim putevima kroz vojvodjansku ravnicu, tesko da bi iko od relista uspeo ponovo da pogodi put kojim smo prosli.

(Powered by frubar.net)
« Poslednja izmena: Avgust 19, 2010, 12:46:56 posle podne od strane serbduck »

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #335 poslato: Avgust 19, 2010, 11:54:18 pre podne »
Kikinda,
Kikindski bajkeri nas cekaju na ulasku u Kikindu i vode do njihovog ranca. Zbog nesmotrenosti Belog - Kupubajkera umalo da se napravi i prvi problem, ali ipak sve je dobro proslo, mala kritika i obecanje da se nece ponoviti.
Ranc kakav mnogi klubovi i bajkeri sanjaju da nekad imaju kao svoje klubske prostorije. Sank, vocnjak za kampovanje, puno mesta za sedenje pod nadstresnicom i pod suncobranima. Za rucak specijalni bacvanski paprikas u dovoljnim kolicinama. Muzika i naravno DVE policajke da nam ulepsaju vece i ulepsaju snove.
Ujutro, dorucak, pakovanje satora i polazak put Beograda.

(Powered by frubar.net)
« Poslednja izmena: Avgust 19, 2010, 01:00:35 posle podne od strane serbduck »

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #336 poslato: Avgust 19, 2010, 11:58:47 pre podne »
Beograd,
Put preko Zrenjanina do Beograda je protekao odlicno. I pored predloga da se svrati u Zrenjanin i Muzlju samo na kratko relisti nastavljju bez zaustavljanja jer smo svesni da bi to KRATKO zadrzavanje moglo da potraje.
Stizemo do Beograda, predlog je bio da kroz Beograd prodjemo obilaznicom oko Kalemegdana i pored autobuske stanice, ipak resavamo da idemo kroz centar, 29 novembar, Cvijiceva, Kneza Milosa, Mostarska petlja do prostorija MK "Familija".
Kroz Beograd prolazimo ekstra brzo bez ikakvih zastoja i zadrzavanja, obezbedjenje je maestralno odradilo svoj posao. Malo teze nalazimo prostorije kluba ali uz Dekijevu pomoc stizemo i konacno se opustamo i osvezavamo, neko pivom i sokom a neko crevom i vodom (nemoguci Bubi). Gulas je ubrzo gotov, neko za stolom u klubu a neko u dvoristu i na obliznjim stepencama. Domacini su se stvarno potrudili da nas ugoste i veoma nam je tesko da ponovo oblacimo jakne i sedamo na jos uvek vruce motore. Ali mora se dalje, put Kostolca.

(Powered by frubar.net)
« Poslednja izmena: Avgust 19, 2010, 01:12:27 posle podne od strane serbduck »

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #337 poslato: Avgust 19, 2010, 12:01:04 posle podne »
Kostolac,
Iz Beograda izlazimo bez problema, Bubanj potok pa starim Smedervskim putem. Smederevo zaobilazimo i sirokom krugu iz straha da nam se ne prikljuci jos neki "BUBI" jedan nam je sasvim dosta.
Pred Pozarevcom nas cekaju policijske patrole za pratnju, i prvi put od pocetka Relija imamo policijsku pratnju, napred i na zacelju kolone policijska kola pod rotacijom i sirenom. Napred pet motora, sa strane dva i na zacelju dva clana obezbedjenja svi u signalnim prslucima. Kolona od nekih 70 motora stvarno dobro izgleda.
I onda se desava ono po cemu ce se ovaj reli pamtiti. Kola sa kojima smo se mimoilazili oglusuje se o naredjenje policijske pratnje i ne zaustavlja svoje vozilo, nastavlja voznju i na nadvoznjaku za obilaznicu oko Pozarevca udara naseg clana obezbedjenja, Dr Sala, motor baca na desni ivicnjak koji se odbija i kliza do sredine leve strane puta. Posto je proslo vise od 50 motora mi na celu kolone o padu saznajemo od policijske pratnje koja je zaustavila kolonu i saopstila nam da je jedan ucesnik Relija pao na nadvoznjaku. Nakon brzog dogovora Beli vodi reliste dalje da nebi napravili jos vecu pometnju, a nas nekoliko se vraca da vidi sta se desilo. Prizor na mestu nesrece je stvarno jeziv, motor na sred puta oko njega puno ulja, plastike, malo dalje rasuta garderoba iz polomljenih kofera, na desnoj strani puta lezi doktor i oko njega ljudi koji ga umivaju i sprecavaju da ustane. Stalno pita sta je sa motorom i pokuasva da ustane. Na putu je i otkinuti cilndar BMW-a i klip na drugoj strani. Mislimo da mu je to sto je vozio boksera spasilo nogu. Ubrzo na poziv Pece stize  Noca a za njim odmah i sanitet. Doktor nema otvorenih preloma ali mu iz uva ide krv, cinjenica da je sve vreme svestan nam uliva nadu da povrede ipak nisu katastrofalne. U bolnicu sa doktorom odlaze kum Bane, Danijela, Noca... Peca sa par ucesnika relija ostaje da saceka uvidjaj i da motor natovare na prikolicu i oteraju do njega kuci. Ja sa ostatkom relista nastavljam put do Kostolca.
Legionari su se stvarno potrudili da docek Relija organizuju kako dolici pravim domacinima, velika satra, hladno pice i kazan prave alaske riblje corbe, muzika sa razglasa nikom ne prija te je malo utisavamo. Kamp polako raste, neko odlazi na kupanje neko na tusiranje.
Medjutim predhodni dogadjaj je ucinio da je opste raspolozenje bilo veoma lose. Cekaju se rezultati prvih snimaka i nalaza. Telefoni su se usijali, najzad stize prva informacija, doktor nema preloma ruku i nogu a ceka se skener grudnog kosa, stomaka kao i glave. Lekari nece da daju nikakve prognoze sto jos vise povecava napetost i neizvesnost. Rasmislja se o prekidu Relija. Ipak je donesena odluka da se saceka do sutra i da se vidi kako ce se stvari dalje odvijati. Malo kasnije saznajemo da doktor ima fakturu lobanje i da je prebacen u Beograd. Sa njim su i Bane, Noca i Danijela. Bane ostaje u Beogradu a Noca i Danijela ce se uvece vratiti u Kostolac. Najzad malo bolje vesti, dobro je sto je iskrvario na uvo tako da nije bilo obilnijeg unutrasnjeg  krvarenja. Dobijamo informacije da je Dr bolje i da ce sve biti u redu. Kasnije stizu i Noca i Danijela takodje sa dobrim vestima. Dr je bolje i opste raspolozenje je malo bolje. Odlazimo na spavanje u nadi da ce sutra biti bolji dan, da ce Dr biti dobro i da ce Reli ipak da se nastavi.
Ujutro smo se culi sa doktorom i ubedjeni da je bolje reseno je da se nastavi dalje. Startujemo sa malim zakasnjenjem zbog kvara na jednom motoru. motor tovarimo i vozimo do Majlovca na putu prema Golubcu.

(Powered by frubar.net)

(Powered by frubar.net)
« Poslednja izmena: Avgust 23, 2010, 01:01:37 posle podne od strane Gnjat »

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #338 poslato: Avgust 19, 2010, 12:05:24 posle podne »
Gulubac,
Do Golbca nas put vodi preko Majlovca, gde ostavljamo jedan motor da nameste lanac a mi nastavljamo do Srebrnog jezera gde pravimo pauzu. Predvodjeni bajkerima iz Majlovca, Gradista i Golubca stizemo do "Tome" gde je u organizaciji Orlova iz Majlovca i Kaspera iz Golubca bio rucak. Nakon dobrog rucka i par piva svima bi prijao krevet, ali mora se dalje kroz Djerdapsku klisuru. Narednih stotinak kilometara je proteklo bez problema. Davno nisam isao ovim krajem priroda je stvarno lepa, put dobar i na nase veliko iznanedjenje sve do Kladova nema ni benzinske pumne ni restorana ni parkinga, tako da ne stajemo ni u Lepenskom viru ni na HE "Djerdap" prvo stajanje je u Kladovu, da se dopune rezervoari i osvezi a bogami i protegnu noge. Aca i bajkeri iz Negotina vec zovu i pitaju kad stizemo da bi nas sacekali na ulasku u Negotin

(Powered by frubar.net)
« Poslednja izmena: Avgust 20, 2010, 05:48:45 posle podne od strane Gnjat »

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #339 poslato: Avgust 19, 2010, 12:09:15 posle podne »
Negotin,
Negotinski bajkeri nas cekaju na ulasku u grad, vozi se defile do centralnog gradskog trga gde su gradjani pokazali veliko interesovanje i odusevljenje. Nakon nekih pola sata defile se nastavlja do Dunava gde je planirano prenociste i vecera. Lokacija je ista gde se odrzava i moto skup u Negotinu. Mnogo lepa lokacija. Kupanje u Dunavu prija, komarci malo slabije prijaju ali i to se izdrzi. Vecera, pljeskavice u neogranicenim kolicinama, je posluzena u obliznjem restoranu gde smo se i druzili do kasno u noc, ujutro doruckovali pa polako spremili za nastavak puta prema Zajecaru

(Powered by frubar.net)
« Poslednja izmena: Avgust 19, 2010, 01:46:13 posle podne od strane serbduck »