Pozdrav svima!
Moje sudjenje se oteglo k'o zidanje Skadra,najviše jer se sada radi o suđenju po mojoj privatnoj tužbi.
Proces koji je tekao po službenoj dužnosti je završen tako što je utvrđeno da nema osnova za krivičnu odgovornost vozača automobila,jer sam po veštaćenju saobraćajnog veštaka ja udario u pomenuti auto.
Da ne budem lenj,angažujem privatnog veštaka koji utvrdi da je službeni veštak veštačio neke tragove kojih nema ni na fotografijama ni u zapisniku,pri čemu je veštačio neki trag kočenja od 10 metara koji u svakom slučaju ne bi bio moj jer moj BMW ima ABS pa je tehnički neprekidni trag kočenja od 10 metara nemoguć. A inače,nisam ni kočio niti za to imao vremena.
Medicinski veštak je veštačio da sam zadobio povrede opasne po život,ali je u isto vreme veštačio i način kako je nastao udes,što u svakom slučaju nije posao medicinskog veštaka,tako da je napisao da je do kontakta došlo između prednjeg pneumatika motora i prednjeg levog kraja automobila. U isto vreme postoji tehničko veštačenje motora u kom se kaže da je prednji pneumatik neoštećen,kao i prednje viljuške,diskovi itd

??
Moji advokati su naravno,na prvom ročištu, ta veštačenja osporili,pa je sudija za drugo ročište pozala veštake kao svedoke,pri čemu se saobraćajni veštak nije pojavio.Osim toga na prvom ročištu advokat optuženog se usprotivio pozivanju svedoka,kako se ne bi podizali troškovi suđenja u vreme ove ekonomske krize?

Sudija je naravno to odbila pa je za drugo ročište pozvala kao svedoke i policajce koji su pratili reli te naša dva brata,Konstatinov Pavla iz Vršca koji na žalost više nije živ, i Radumilo Milana iz Novih Banovaca,koga ja ne poznajem i koji se na žalost nije odazvao pozivu!
Na drugom ročištu,na kome su bili samo moji advokati, policajci su svedočili da nisu videli sam trenutak nesreće,ali da se kolona kretala oko 50km/h,da su imali upaljena rotaciona svetla i da su rukom davali znak vozilima iz suprotnog smera da se pomere u desno i uspore vožnju.
Za sledeće,treće ročište, 14.12. verujem da će biti pozvani moji sledeći svedoci:
-Nikolić Ljubiša-Beli
-Gnjatović Zoran-Gnjat
-Milutinović Boban
-Batušić Rudolf-Bubi
-Glišović Milan-Gliša
-Pavlović Dragan iz Petrovca
-Radonjić Zoran z Lazarevca
-Milutinović Dragan iz Rudovaca
Ovim putem Vas molim da se odazovete pozivu za svedočenje i ovde ostavite brojeve telefona kako bi Vas,u slučaju potrebe,mogli kontaktirati moji advokati.
P.S. Što se tiče nadoknade štete,ona u svakom slučaju,ako dobijem spor,neće biti ni približna pravoj vrednosti,jer mi je motor koji sam platio oko 6200 eura procenjen na 390.000 dinara

??
Veliki,bratski pozdrav i unapred hvala !!!