Mart 30, 2026, 05:05:10 posle podne

Autor Tema: VII TURISTICKI MOTO RELI KROZ SRBIJU 2010.  (Pročitano 68545 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
Odg: VII TURISTICKI MOTO RELI KROZ SRBIJU 2010.
« Odgovor #340 poslato: Avgust 19, 2010, 12:18:14 posle podne »
Zajecar,
Mada nas je docekao i ugostio u svom restoranu - kaficu, klopa, pljeskavice i pice u neogranicenim kolicinama. Odrzava se i jedan neformalni sastak UO MAS-a sa predstavnicima kuba Trijumf Zajecar. Put do Nisa nije dugacak ali cinjenica da su nas bajkeri iz Knjazevca pozvali da svratimo do njih primorava nas da se polako spremimo i nastavimo dalje do Knjazevca. na ulasku u grad sacekuju nas lokalni bajkeri i vode do centra grada gde su i gradjani i policija iznenadjeni ovolikim brojem motora. Pravimo pauzu od pola sata i uz pratnju policije napustamo Knjazevac.

(Powered by frubar.net)

(Powered by frubar.net)
« Poslednja izmena: Avgust 23, 2010, 01:16:20 posle podne od strane Gnjat »

Van mreže mikan63

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • mk Stari jahaci Trstenik bmw r1150gs
« Odgovor #341 poslato: Avgust 19, 2010, 12:33:24 posle podne »

Ajde dalje Zoki, nemoj da prekidas sad kad je postalo interesantno ;) ;) ;)

Veliki pozdrav druze. :D

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #342 poslato: Avgust 19, 2010, 01:58:09 posle podne »
Gnjate bio sam slobodan da uvelicam slike. Nadam se da se ne ljutis. Ovako je zanimljivije... ;)
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #343 poslato: Avgust 19, 2010, 02:44:54 posle podne »
Nastavljam dalje, slike bi i sam uvecao ali  ??? :icon_scratch: bice jus slika kad mi Boban dostavi njegov disk. Ovo su slika koje sam ja uspeo da napravim.

Nis,
Anka nas sa ekipom ceka na niskoj petlji, odatle nastavljamo prema periferiji Nisa tacnije selu na nekih 15 - 20 km od Nisa. Uskim seoskim ali asfaltiranim putem brzo stizemo. Cekaju nas Rendi i ostala ekipa, kazan polako krcka pivo i sokovi su hladni, sve je kako treba. Komsiluk izizetno tih, ipak komsiluk smeta pojedinim relistima narocito zenskim. Ustvari problem je taj sto se igraliste i dom u kome treba da jedemo i spavamo granici sa seoskim grobljem. Uz ubedjivanje da ce sve biti u redu krece se na veceru pa na postavljanje satora na igralistu i duseka u sali doma.
Ovde kao po pravilu nastaju i prve nesuglasice medju relistima. Malo nervoza i umor a malo vise i nepromisljena akcija UO MAS-a umalo da upropasti ovako dobro druzenje. UO priznaje svoju nenamernu gresku, i pokazije se da "dogovor kucu gradi" relisti ostaju do kasno uz prasetinu (Poklon od Rendija i MK Shedovs), pivo i muziku.
Ujutro zadnji ustaju upravo oni koji su se zalili da nece moci da spavaju, siroki osmesi nam pokazuju da je nocasnja zurka i odmor svima prijao. Dok ispijamo kafu stize i Pit sa cuvenim i odlicnim burekom, doneo je toliko da nismo ni uspeli sve da pojedemo. Oko 10,00 krecemo dalje, kroz centar Nisa prema Prokuplju i Brzeci.

(Powered by frubar.net)

(Powered by frubar.net)
« Poslednja izmena: Avgust 23, 2010, 01:11:51 posle podne od strane Gnjat »

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #344 poslato: Avgust 19, 2010, 03:04:02 posle podne »
Brzeca,
Po planu u Brzeci nismo imali domacina pa je MAS dogovorio rucak - svadbarski kiseli kupus. Dolazimo u restoran Bubi opet koristi priliku da se okupa a i da okupa sve oko sebe. Rucak je platio MAS a pice su castili Dejan i Tanja iz Petrovca na Mlavi, tek kasnije smo saznali i pravi razlog za cast.  *17 *21
Dopunjiju se zalihe domace rakije, dogovara da se stane na pauzu na Kopaoniku.
Minja je nervozan i svaki cas zove i pita kad stizemo u Rasku i kojim putem idemo.

(Powered by frubar.net)
« Poslednja izmena: Avgust 19, 2010, 11:44:46 posle podne od strane serbduck »

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #345 poslato: Avgust 19, 2010, 03:48:16 posle podne »
Moli se serbduk da nastavi sa uvecanjem slika .............jbg ostarelo se pa e vidimo dobro .Bravo za slike.
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #346 poslato: Avgust 20, 2010, 02:24:56 pre podne »
pregled završio, tačno u 2.22 po ponoći...imalo se i zašta ostati budan...

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #347 poslato: Avgust 20, 2010, 07:35:59 pre podne »
Kopaonik,
veliki usponi i lose gorivo izazivaju problema u radu motora, neki zastaju da malo olade, Bubi trokira i kasljuca, Pecin auto jedva izlazi do vrha, ali ipak svi stizemo pa cak i Bubi.
Parkiramo kod Konaka i uzivamo u lepoti. Menjamo plan da idemo preko Josanicke banje, kazu policajci da je blize a i put je bolji preko Rudnice. Javljamo Minji za promenu plana i krecemo put Raske.

(Powered by frubar.net)
« Poslednja izmena: Avgust 20, 2010, 10:10:27 pre podne od strane serbduck »

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #348 poslato: Avgust 20, 2010, 10:52:03 pre podne »
Raska,
izmedju Rudnice i Raske nas sacekuju Minja i jos nekoliko bajkera, vozimo do Raske, pravimo mali defile kroz Rasku i odlazimo do mesta planiranog za kamp. Mesto idealno, bina je vec postavljena, postavljaju se satori kraj reke i pored fudbalskog igralista. A onda na osvezenje uz pivo i bazen, uzivanju nema kraja. Rucak obezbedjen preko vojne kuhinje, odlican vojnicki pasulj. Predvece pocinje i ziva svirka koja traje do iza ponoci. Ispred bine lokalna omladina "igra" tacnije sutira suigrace pa i poneki motor pa se Beli - Kuolubajker bas naljitio i hteo da smiri situaciju na svoj nacin, ali sve se brzo smirijue i nastavlja se zajednicka zabava bajkera i domacina. I nakon zavrsetka programa pojedini ostaju da do zore pijuckaju i druze se domacinima - MK Crna reka.
Nocu i ujutro pada slaba kisa pakuju se mokri satori, kisa cas stane pa opet pocne. Stize dorucak, Danijela i Peca odlaze u nabavku, treba obezbediti rucak za ovaj dan. Kupuju se pastete, sir, hleb, prave se lanc paketi i svaku ucesnik dobija svoj paket. Sve se zavrsava i oko 11,00 krece se dalje prema Sjenici i Milesevu.

(Powered by frubar.net)
« Poslednja izmena: Avgust 20, 2010, 12:35:34 posle podne od strane Gnjat »

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #349 poslato: Avgust 20, 2010, 11:14:50 pre podne »
Manastir Mileseva,
vreme za voznju odlicno, policijska pratnja nas vodi kruz uske i krivudave ulicice Novog Pazara, izvode nas iz grada i dalje put nastavljamo sami. U Sjenici se raspitujemo za preki put do Mileseva ali nam lokalni policajac kaze da taj put nije asfaltiran i da je pametnije da idemo preko Nove Varosi. Nastavljamo dalje, posle par kilometara Beli ceni da bi uskoro mogla pasti kisa u resava da stanemo naprvoj pumpi i obucemo kisne. Oblacimo se brzo i ipak cekamo da proce prvi nalet nevremena, nismo dugo cekali, prava provala oblaka a za kisom i sitan grad, a mi pod nastresnicom benzinske pumpe, bas smo imali srece.
Kisa sve slabije pada i mi krecemo da se penjemo na Pestersku visoravan. Put je gore sasvim suv, tako da uzivamo u pogledu na prirodu i u lepoj laganoj voznji. Prolazimo Novu Varos, Prijepolje i stizemo u Milesevo. Kao nekad na ekskurzijama svi vade svoje kesice i uz salu i razne komentare odmaramo. Obilazak manastira i ubrzo stizu i bajkeri iz Priboja koji ce nas voditi u defileu kroz Prijepolje, Priboj i preko granice dalje prema Visegradu

(Powered by frubar.net)
« Poslednja izmena: Avgust 20, 2010, 07:55:37 posle podne od strane serbduck »

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #350 poslato: Avgust 20, 2010, 01:18:46 posle podne »
Visegrad,
U Priboju sipamo gorivo i krecemo ka granici. Ove godine nismo uspeli da obezbedimo prolazak bez zaustavljanja na granicnim prelazima pa pogranicn apolicija radi svoj posao. nasi traze licnu kartu, vozacku, saobracajnu pa to proveravaju i vracajunam. Na bosanskoj strani traze i zeleni karton ko nema mora da izvadi, nastaje frka jer dosta ucesnika nema karton. Ipak posle nekoliko telefonskih poziva uspevamo da uzmemo nekoliko zelenih kartona i da nam se malo progleda kroz prste i da nastavimo put.

(Powered by frubar.net)

Policijska pratnja i nekoliko lokalnih bajkera krecu malo brze da voze po veoma uskom i losem putu kraj koga na vise mesta pasu ovce. Beli i ja nismo uspeli da odmah izbijemo na celo kolone i da diktiramo tempo, tako da prvih nekoliko kilometara licimo na neorganizovanu gomili u kojoj svako pokusava da izbije na celo kolone. Ipak uspevamo da obidjemo kolonu i da je zaustavimo. Dogovor sa policijom i put se nastavlja tempom istim kao i svih predhodnih dana.
Ulazimo u Visegrad vozimo defile kroz grad, na ulicama mnogo odusevljenih gradjana koji nas pozdravljaju. Stizemo  u kamp gde je sve spremno za zurku, bina, satra, sankovi...
Postavljaju se satori i zabava pocinje, rucak je posluzen pod velikom satrom. Jedini problem je bio sto je sanitarni cvor na obodu kampa u Mocinom kaficu, pa ga je bilo malo teze naci ali su svi brzo informisani o njegovoj lokaciji tako da je i to brzo reseno.
Nakon zavrsetka programa stariji ucesnici odlaze na spavanje a omladina naravno u nocni provod po lokalnim kaficima i diskotekama. Iamli smo cak i jedan pokusaj kradje motora. Naime neko je od kafica odgurao motor u ulicu nize ali uz pomoc domacina brzo je pronadjen sa manjim ostecenjima. Policija je bila na licu mesta i kazu da ispred kafica ima sigurnosna kamera i da ce lako naci tog "saljivdziju" koji je pokusao da "pozajmi" Kavasakija.

(Powered by frubar.net)

Ujutro po planu krecemo u 10,00 opet na benzinsku pumpu da sipamo jeftinije i bolje bosansko gorivo. I pravac granica pa na Zlatibor. Bosansku stranu prolazimo bez zaustavljanja a na nasoj opet policija trenira strogocu i strogo postuje pravila sluzbe
« Poslednja izmena: Avgust 20, 2010, 11:56:31 posle podne od strane serbduck »

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #351 poslato: Avgust 20, 2010, 01:52:31 posle podne »
Zlatibor,
i na zalost sve sto je lepo mora da ima i kraj tako i ovaj NAS VII TURISTICKI MOTO RELI dodje do kraja. Mrsi i njegova ekipa su nas docekali kako i dolikuje pravim domacinima. Motore parkiramo ispred bine i zvanicno oglasavamo zavrsetak Relija.
Dele se zahvalnice najstariji bajker iz Sente Dusan Zikic - Dule 68 godina na svojoj Jamahi Virago 535 uz malo problema sa paljenjem uspeo je da izvoza reli od Kikinde do Zlatibora.
Najmladji ucesnik Zeljko Babin - Zeks iz Opova rodjen 07.05.1992. stavljam datum jer je konkurencija za najmladjeg bila veoma jaka. I jos jedna pohvala za njega i njegovog klupskog druga Zeljka Horvat koji su sa kineskim motorima od 125 ccm krenuli na put i izvozali ceo reli.
Zatim jedini bajker koji je izvozao svih sedam relija u organizaciji MAS-a Jovanovic Slobodan -Dane iz Jagodine. Uvek raspolozen da posavetuje i da predloge za bolju organizaciju i realizaciju svih aktivnosti.
Zatim se dele zahvalnice za najboljeg pivopiju - Ivan Kreculj, Sefkerin dobio je i nadimak Sundjer Bob. Specijalna zahvalnica za jos nerodjenog ucesnika relija, zahvalnicu je primila buduca mama Tanja iz Petrovca na Mlavi....
Zatim su zahvalnice, majce u prisivak MAS-a podeljeni svim ostalim ucesnicima Relija.

(Powered by frubar.net)

Malo kasnije je pocela i neka "slaba kisa" valjda je i nebo plakalo zato sto je RELI zavrsen.

(Powered by frubar.net)

Zvanicno reli je zavrsen, ALI i sutra se mora voziti do kuce a svi putevi prema kuci vode pored Lazarevca i Bobanovog Latkovica gde ce LA MOTO ugostiti ucesnike Relija i ponuditi ih sa malo hrane i osvezenja
« Poslednja izmena: Avgust 21, 2010, 12:21:18 pre podne od strane serbduck »

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #352 poslato: Avgust 20, 2010, 03:53:02 posle podne »
 Drago mi je sto je na kraju sve dobro proslo, nazalost osim malog ucesa kao domacin kod,,Tome'' u Golupcu ( Orlovi i Casper iz Golupca su platili po pola rucak i pice za 94 bajkera) nisam mogao vise da uzivam u reliju ove godine...

Van mreže miinja

• Suvozac
  • *
« Odgovor #353 poslato: Avgust 22, 2010, 07:26:59 posle podne »
evo sad sam pogledao fotke koje su strava , drago mi je da vam se u raški svidelo ali mi je i krivo što nisam mogao sa vama do zlatibora ali šta je tu je u svakom slučaju budite pozdravljeni od minje i u rašku ste uvek dobro došli :)
Istok , zapad , sjever i jug Zovu putevi cujem im glas Biti putnik je zacaran krug svaka cesta mi donosi spas...dolazi oluja ljubaw s njom umire
divlje jagode oluja

Van mreže blacksmith

• Suvozac
  • *
    • Womens From Your Town - Anonymous Adult Dating - No Verify
« Odgovor #354 poslato: Avgust 23, 2010, 07:34:54 pre podne »
E, fotke su strava ,svaka cast ;)
https://SecreLocal.com - Where To Meet Local Girls - No Selfie - Anonymous Adult Dating -   Free Girls Chat

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #355 poslato: Avgust 23, 2010, 12:46:20 posle podne »
Evo nekoliko slika iz Latkovica. Ja na zalost nisam bio jer sam otisao na more.
Ajde neko ko je bio nek napise koju rec.

(Powered by frubar.net)
« Poslednja izmena: Avgust 23, 2010, 08:15:01 posle podne od strane serbduck »

Van mreže TOLE

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #356 poslato: Septembar 12, 2010, 11:35:10 pre podne »
Pozdrav svim ucesnicima relija, ko zeli da pogleda jos slika moze na:

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/album.php?aid=26017&id=100000570237910

Van mreže boskegsxr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #357 poslato: Septembar 12, 2010, 09:12:53 posle podne »
kakav extra provod,svaka vam cast,zao mi je sto ove godine nisam mogao ali sledece idem sigirno,ziveli
samo polako i pun gas

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #358 poslato: Oktobar 29, 2012, 09:24:55 pre podne »
Evo prošlo je više od dve godine od završetka VII relija i od doktorove saobraćajne nesreće. Spor sa izazivačem udesa još traje.
Ja sam dobio poziv za glavnu raspravu, kao svedok, za 14.12. u Požarevcu u 9,00. Zanima me jel dobio još neko poziv za isti dan pa da se organizujemo oko prevoza do Požarevca.
Gnjat, 063/77 55 093

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #359 poslato: Oktobar 29, 2012, 06:28:08 posle podne »
 Pozdrav svima!
 Moje sudjenje se oteglo k'o zidanje Skadra,najviše jer se sada radi o suđenju po mojoj privatnoj tužbi.
 Proces koji je tekao po službenoj dužnosti je završen tako što je utvrđeno da nema osnova za krivičnu odgovornost vozača automobila,jer sam po veštaćenju saobraćajnog veštaka ja udario u pomenuti auto.
 Da ne budem lenj,angažujem privatnog veštaka koji utvrdi da je službeni veštak veštačio neke tragove kojih nema ni na fotografijama ni u zapisniku,pri čemu je veštačio neki trag kočenja od 10 metara koji u svakom slučaju ne bi bio moj jer moj BMW ima ABS pa je tehnički neprekidni trag kočenja od 10 metara nemoguć. A inače,nisam ni kočio niti za to imao vremena.
 Medicinski veštak je veštačio da sam zadobio povrede opasne po život,ali je u isto vreme veštačio i način kako je nastao udes,što u svakom slučaju nije posao medicinskog veštaka,tako da je napisao da je do kontakta došlo između prednjeg pneumatika motora i prednjeg levog kraja automobila. U isto vreme postoji tehničko veštačenje motora u kom se kaže da je prednji pneumatik neoštećen,kao i prednje viljuške,diskovi itd ?????
 Moji advokati su naravno,na prvom ročištu, ta veštačenja osporili,pa je sudija za drugo ročište pozala veštake kao svedoke,pri čemu se saobraćajni veštak nije pojavio.Osim toga na prvom ročištu advokat optuženog se usprotivio pozivanju svedoka,kako se ne bi podizali troškovi suđenja u vreme ove ekonomske krize???? Sudija je naravno to odbila pa je za drugo ročište pozvala kao svedoke i policajce koji su pratili reli te naša dva brata,Konstatinov Pavla iz Vršca koji na žalost više nije živ, i Radumilo Milana iz Novih Banovaca,koga ja ne poznajem i koji se na žalost nije odazvao pozivu!
 Na drugom ročištu,na kome su bili samo moji advokati, policajci su svedočili da nisu videli sam trenutak nesreće,ali da se kolona kretala oko 50km/h,da su imali upaljena rotaciona svetla i da su rukom davali znak vozilima iz suprotnog smera da se pomere u desno i uspore vožnju.
 Za sledeće,treće ročište, 14.12. verujem da će biti pozvani moji sledeći svedoci:
-Nikolić Ljubiša-Beli
-Gnjatović Zoran-Gnjat
-Milutinović Boban
-Batušić Rudolf-Bubi
-Glišović Milan-Gliša
-Pavlović Dragan iz Petrovca
-Radonjić Zoran z Lazarevca
-Milutinović Dragan iz Rudovaca

Ovim putem Vas molim da se odazovete pozivu za svedočenje i ovde ostavite brojeve telefona kako bi Vas,u slučaju potrebe,mogli kontaktirati moji advokati.

P.S.  Što se tiče nadoknade štete,ona u svakom slučaju,ako dobijem spor,neće biti ni približna pravoj vrednosti,jer mi je motor koji sam platio oko 6200 eura procenjen na 390.000 dinara ?????

Veliki,bratski pozdrav i unapred hvala !!!
VALJEVSKA PODVALA