Mislim da polako postajemo paranoicni
Ne kazem da ne zivimo u drzavi u kojoj su bile moguce sve mahinacije,ali...
Ne zelim ja da branim ni jednog svog kolegu koji je korumpiran,jer ga i ne dozivljavam kao kolegu,ali mi ide na ..... generalizovanje tipa
s' obzirom da doktori naplaćuju i to baš deru jadan narod
Interesuje me,da li je tebi,riderlady,iskreno, neki lekar trazio pare za neku medicinsku uslugu ili si cula da je trazio Mari,Jani,Peri ...
Sto se tice transplatiranja,da bi neko bio primalac transplatata,moraju da se poklope mnogi faktori,od krvne grupe,preko antigene kompatibilnosti itd.,tako da moze da bude i sam Predsednik drzave,ako nije kompatibilan sa donorom,doci ce do odbacivanja transplatata!!!
Zbog toga je ovo,bez ljutnje,
Da nebudem krivo shvacen ja sam za donaciju i dvoumim se /mnogo / da uznem karticu ,ali ako moj organ treba nekom glavonji iz vlade ladno moze da me pokupi neki kamion na putu i da bude nesrecni slucaj ,motorista brzo vozio i poginuo a covek ubijen zbog organa.
cista nebuloza !!!
Ako sam dobro upucen,pre mesec dana Srbija je usla u evropski sistem,sto se transplatiranja tice,tako da ce organi iz Srbije sigurno ici u Evropu,ali sam uveren da ce mnogo vise organa doci u Srbiju,ako ni zbog cega drugog,onda zbog toga sto je u Evropi dalekoooo veci broj onih koji su zavestali svoje organe !!!