ako cena ne odgovara niko te ne tera da kupis
ono sto se prodaje u prodavnici se stancuje na desetine hiljada
covek radi custom i male kolicine
velika razlika...
mada, ni jedan od ovih motora mi se ne svidja kako je ispao, osim onog repsol oklopa sa prve strane...
Ko govori o prodavnici....danas mi devojke napravile na Slaviji komplet nalepnica na crnoj reflektujucoj foliji sa nekim lomljenim staklom....sa sivom met. senkom itd itd...komplet nalepnica za zx10r = ono R na repu crveno...plus jos neke nalepnice za 508 dinara. zajebavale se dva ipo sata na kompu da ispadne kako je hocu......jesu li to velike kolicine itd.......
Da ponovim jos jednom ovakvi forumi sluze da pomognemo jedni drugima ....gde , sta , kako ...iskustva....
Nebrkajte babe i zabe...nek radi covek sta hoce i koliko hoce.....samo nemojte da hvalite ili kudite tj. uporedjujete radove koje niste ni videli.....
Zasto se nerviram......danas sam usluzen kako treba za male pare...sramota me bilo kada sam placao....kada pomislim da sam u Kovinu sve to mogao da kupim za 150 eura min......stvarno sam se osecao glupo sto sam za takav motor tako malo platio nalepnice...mora da nesto nije u redu.....verovatno Difol nekima isporucuje bolje folije ....i verovatno neki kateri imaju nozice koji se koriste samo 1x pa su cene u skladu sa tim....

Losa ova kamera na mobilnom...