Ovo meni sve izgleda da su "dosli divlji da isteraju pitome". Svi koji lobiraju za tog nekog Micu imaju najvise "13" postova, a ostali preko nekoliko stotina.(cast izuzetcima)
ovo sam i ja PRIMETIO gledajuci sa strane,
a mislim da je ovo najbolji izbor
Posto sam procitao celu temu, i prilicno sam iznenadjen preseravanjem, imam predlog za izbor predsednika MAS-a:
1. OGLASITE JAVNI KONKURS ZA PREDSEDNIKA MAS-a U POLITICI
2. POSTAVITE JEDAN USLOV( DA MOZE KO HOCE DA POSTANE PREDSEDNIK)
3. IZBOR ZAKAZITE OPET ZA 15 DANA OD DANA 26.12. 2009. GOD.
Kad' sve TO zavrsite IZVADITE KU.AC I POPISAJTE NAS SVE KOJI SMO DO SADA BILI, I TRUDILI SE KOLIKO SMO MOGLI DA MAS BUDE MOTO ASOCIJACIJA SRBIJE U KOJOJ SE POSTUJU PRAVILA!!!
Unapred hvala!!!
mislim da pljuvanje vredjanje i teske reci nevode nicemu,moje misljenje mozda nije bitno,jer nisam clan mas a,niti clan kluba nijednog,ali gledajuci sa strane stice se utisak da se radi o nekoj neozbiljnoj organizaciji,i meni je nelogicno da u mojoj kuci moj komsija ili neko sa strane bude gazda,u mojoj kuci sam ja gazda ako nisam tu zena me menja a ne pera mika djoka itd,,nepoznajem doticnog micu,mozda je on i dobar i mozda donese i dobro mas,u,neznam ali mi je sve tako konfuzno gledajuci sa strane,svi nesto pricaju a niko ne iznosi argumente,e covek je obecao to to i to,na kraj krajeva nije tesko biti fin i sve obrazloziti,zasto je covek dobar ili ne po mas,
iako mozda nedelim neke stavove sa vuduom,ipak mislim da je dosta toga odradio na polju mas,a,
a licno nekako nevolim hd ni da vidim ni da cujem,ipak je to americko djubre,kao i sve sto hd nosi sa sobom,ha,itd itd,
i zao mi je da da gledam meni drage smederevce da se svadjaju i priklanjaju taborima kao politicari,a mozda je to sve bespotrebno..
a uz par pragnjadi i malo vina i piva pomesanog sa toplim recima moze sve da se resi,dogovor kucu gradi a nesloga......