Mart 30, 2026, 07:46:42 posle podne

Autor Tema: Koga ????  (Pročitano 102082 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

gordanmg

• Gost
Odg: Koga ????
« Odgovor #360 poslato: Decembar 17, 2009, 05:20:09 posle podne »
Kontrolisi se ti. Vodi svoj biznis i oladi malo pricu o MAS-u. Sta se petljas u ono sto te se ne tice? I zar nisi ti 'zauvek' otisao sa foruma, sta ces ovde?

PS. I zajebi me sa privatnim porukama. Ako nesto imas, kazi ovde gde se razgovor vodi.

Za tvoju info nalog sam sam brisao ali urednici nisu odobrili. Posto vidim da bi ti to odgovaralo mogu sad jedino trajno da me banuju da izadjem i necu sam da brisem nalog.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #361 poslato: Decembar 17, 2009, 05:31:09 posle podne »
heheh za to nisam cuo?
udji na njihov sajt pa vidi ;)

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #362 poslato: Decembar 17, 2009, 05:47:53 posle podne »
Ovi otisli u off a aj da kenjam i ja malo nije mi jasno da od 54 kluba i isto toliko predsednika nema nijednog sa mudima da se prihvati posla i odgovornosti nego kao neke seka perse se kriju i cute a ovamo po moto skupovima i drugim desavanjima na moto sceni oni su kao neki ... i veliki bajkeri. ??? ???

zodiac

• Gost
« Odgovor #363 poslato: Decembar 17, 2009, 06:10:04 posle podne »
Nemojte više licitirati da li može ili ne može da bude kandidat to je rešeno razmišljajte o glasanju on je za sada jedini kandidat ako se pojavi još neko neka iznese program još nije kasno za to.

Kako to mislis, 'to je reseno'? Ja ne vidim da je ista reseno, vidim samo da forsirate kandidata koji nije clan MAS-a, kao ni klub kojim isti rukovodi. To sto MK Civija podjednako tretira clanove i pocasne clanove nije pravilo koje treba da vazi za celu asocijaciju. U statutu jasno pise ko i pod kakvim uslovima moze da se kandiduje, ne vidim da vas kandidat zadovoljava ijedan od uslova. A ako klubovi u MAS-u dozvole da ovakva kandidatura prodje, onda je sve dozvoljeno, i ova organizacija nema nikakvu tezinu. Dve godine se licitira upravo na temu da li ce HD uci u MAS ili ne, sad odjednom predsednik kluba postaje kandidat za predsednika organizacije kojoj nije hteo da se pridruzi, i to na mala vrata, preko nekakvih pocasnih clanstava. Jel' mogu ja da se uclanim u Civije, ali pod uslovom da me odmah postavite za predsednika kluba? Makar i pocasnog, posto kapiram da po pravilima vaseg kluba pocasni ima iste ingerencije kao i regularni. Pitam jer upravo tu opciju vi predlazete ostalim klubovima.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #364 poslato: Decembar 17, 2009, 06:15:01 posle podne »
 :D
« Poslednja izmena: Decembar 17, 2009, 10:03:41 posle podne od strane Sveta SD »

zodiac

• Gost
« Odgovor #365 poslato: Decembar 17, 2009, 06:18:18 posle podne »
Dosadan si bre sa tim hellsima. Evo svi prestravljeni, usrasmo se od straha. Samo nisi objasnio na koji nacin ce nas tvoj kandidat zastititi od te posasti, pa je podesniji za mesto predsednika MAS-a od bilo koga drugog.

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #366 poslato: Decembar 17, 2009, 06:18:44 posle podne »
Ne radi se ovde ko ima ......,ko nema.Cist primer je Noca.Covek je jurio i zalagao se kao konj,trosio svoje vreme,novac,zivce itd,i na kraju mu neko kaze ,ti nisi uradio nista.Nikad se sa tim necu sloziti,mozda je uradio malo,ali nikako nije mogao da uradi nista,ni on,ni oni pre njega,mada,moje licno misljenje da je MAS,u zadnje 2 godine,dok je Noca bio pretsednik,otisao,ne jedan,nego vise stepenika napred,i moj klub i ja mu se na tome zahvaljujemo.Nocu poznajem dugo godina,i super smo prijatelji,,i gledajuci kroz sta je  on prolazio 2 godine,trosio licno njegov novac za sve sastanke, MAS-a,odricao se svojih obaveza,porodice i ko zna cega sve,a na kraju mu neki  ni hvala nisu rekli.Pokusaj te sebe da stavite u ovu poziciju,ja sebe tu ne vidim,a verujem i mnogi drugi.Svako ko se kandituje za pretsednika,svaka mu cast,
Za sada je to samo Mica,i ja ga podrzavam.Vidim da neki jesu neki nisu,kazu nije clan,kazu jeste clan,ljudi,u svim situacijama birajmo manje zlo,a,ako ostanemo bez i jednog pretsednika,to je za sve nas,vece zlo
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #367 poslato: Decembar 17, 2009, 06:19:48 posle podne »
Sveto kakav ti je ovo odgovor ???a o Hells nemo ovde,a vidim da nisi informisan.

Reci mi ko ce da ih zadrzi ako hoce da dodju MICA.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #368 poslato: Decembar 17, 2009, 06:24:27 posle podne »
Darko ja nisam nista lose rekao za nocu samo sam hteo te nase predsednike da vidim u malo komplikovanijoj situaciji Noci svaka cast mogu svi sad da ga pljuju al ajde njih da vidimo da se prihvate njegovog mesta pa nek onda seru.

zodiac

• Gost
« Odgovor #369 poslato: Decembar 17, 2009, 06:27:09 posle podne »
Darko, ne vidim u cemu je problem da upravni odbor upravlja organizacijom dok se ne pojavi kandidat koji zadovoljava uslove propisane statutom. Sta, propasce MAS bez predsednika? Ne moze bez ovna predvodnika? Kamo potpredsednici, sekretari i ostali bakraci, sta su oni, figure koje predsednik pomera, ili tim koji zajednicki radi? Nema to veze. Mene mnogo vise brine sto nema kandidata medju regularnim clanstvom. To stvarno ne mogu da ukapiram uopste.

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #370 poslato: Decembar 17, 2009, 06:29:48 posle podne »
u svakom slucaju opet se mora birati tukovodstvo jer ako se ne varam mandat traje dve godine a to sada istice....

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #371 poslato: Decembar 17, 2009, 06:30:39 posle podne »
 zodiac ovde neko ne moze ili nece da se pomiri sa time ja stvarno ne razumem

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #372 poslato: Decembar 17, 2009, 06:34:38 posle podne »
Lepo sam ja rekao pun brod ludaka plovi bez kapetana sa pokvarenim kompasom. :D :D

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #373 poslato: Decembar 17, 2009, 06:39:05 posle podne »
Lepo sam ja rekao pun brod ludaka plovi bez kapetana sa pokvarenim kompasom. :D :D

*20   *79

*77

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #374 poslato: Decembar 17, 2009, 06:45:48 posle podne »
 :D
« Poslednja izmena: Decembar 17, 2009, 10:04:16 posle podne od strane Sveta SD »

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #375 poslato: Decembar 17, 2009, 06:48:36 posle podne »
Sveto ostavi se coravih stvari bolje po tebe i nas.

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #376 poslato: Decembar 17, 2009, 06:49:29 posle podne »
Zodiak svaka cast kazi im bar ti kada ostali cute.U pravu si skroz

Van mreže ĆORA ŠABAC

• Suvozac
  • *
« Odgovor #377 poslato: Decembar 17, 2009, 07:01:34 posle podne »
Kako to mislis, 'to je reseno'? Ja ne vidim da je ista reseno, vidim samo da forsirate kandidata koji nije clan MAS-a, kao ni klub kojim isti rukovodi. To sto MK Civija podjednako tretira clanove i pocasne clanove nije pravilo koje treba da vazi za celu asocijaciju. U statutu jasno pise ko i pod kakvim uslovima moze da se kandiduje, ne vidim da vas kandidat zadovoljava ijedan od uslova. A ako klubovi u MAS-u dozvole da ovakva kandidatura prodje, onda je sve dozvoljeno, i ova organizacija nema nikakvu tezinu. Dve godine se licitira upravo na temu da li ce HD uci u MAS ili ne, sad odjednom predsednik kluba postaje kandidat za predsednika organizacije kojoj nije hteo da se pridruzi, i to na mala vrata, preko nekakvih pocasnih clanstava. Jel' mogu ja da se uclanim u Civije, ali pod uslovom da me odmah postavite za predsednika kluba? Makar i pocasnog, posto kapiram da po pravilima vaseg kluba pocasni ima iste ingerencije kao i regularni. Pitam jer upravo tu opciju vi predlazete ostalim klubovima.

Dodji u Čiviju i kandiduj se za predsednika slobodno reci šta nudiš kakva rešenja ubedi ljude i budi predsednik nemam ništa protiv ali da si to shvatio bi da niko ne može da vredja ni jednog člana MK Čivija i da licitira o njegovim pravima Mića je član našeg kluba i to počasni tako da je kandidat i to niko ne može osporiti više

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #378 poslato: Decembar 17, 2009, 07:02:35 posle podne »
Lepo sam vam napisao da prilikom uclanjenja navesti da je ulazak na ovaj forum dozvoljen izricito clanovima MAS-a.

el ovo stvarno stoji ili   ... da znam da brisem nalog
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #379 poslato: Decembar 17, 2009, 07:04:32 posle podne »
Sveto ostavi se coravih stvari bolje po tebe i nas.
??? ??? ??? ma opusteno :o