Ne radi se ovde ko ima ......,ko nema.Cist primer je Noca.Covek je jurio i zalagao se kao konj,trosio svoje vreme,novac,zivce itd,i na kraju mu neko kaze ,ti nisi uradio nista.Nikad se sa tim necu sloziti,mozda je uradio malo,ali nikako nije mogao da uradi nista,ni on,ni oni pre njega,mada,moje licno misljenje da je MAS,u zadnje 2 godine,dok je Noca bio pretsednik,otisao,ne jedan,nego vise stepenika napred,i moj klub i ja mu se na tome zahvaljujemo.Nocu poznajem dugo godina,i super smo prijatelji,,i gledajuci kroz sta je on prolazio 2 godine,trosio licno njegov novac za sve sastanke, MAS-a,odricao se svojih obaveza,porodice i ko zna cega sve,a na kraju mu neki ni hvala nisu rekli.Pokusaj te sebe da stavite u ovu poziciju,ja sebe tu ne vidim,a verujem i mnogi drugi.Svako ko se kandituje za pretsednika,svaka mu cast,
Za sada je to samo Mica,i ja ga podrzavam.Vidim da neki jesu neki nisu,kazu nije clan,kazu jeste clan,ljudi,u svim situacijama birajmo manje zlo,a,ako ostanemo bez i jednog pretsednika,to je za sve nas,vece zlo