Mart 31, 2026, 04:06:55 pre podne

Autor Tema: STA SMO IMALI OD MAS A I STA OCEKUJEMO SAD  (Pročitano 44107 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
Odg: STA SMO IMALI OD MAS A I STA OCEKUJEMO SAD
« Odgovor #20 poslato: Decembar 14, 2009, 12:31:06 pre podne »
sa 400 malo si pretero iz mog kluba jesu a ja ostao posto nam je tog datuma bio moto skup koliko se ja secam :D
A, da izvini moja greska! U pravu si,  Mikica i Milan su  posle otisli u Smederevo!
Небитни пролазник

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #21 poslato: Decembar 14, 2009, 12:32:31 pre podne »
Pa i zatvor je za ljude. Jesmo li bajkeri velikog srca ili picke od ljudi. Za neki cilj mora u zivotu i da se zrtvuje. Zar ne?

nema ljubavi bez bola  ;D ;D

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #22 poslato: Decembar 14, 2009, 12:32:39 pre podne »
Samo iz MK Civije bilo je 15-ak ljudi ispred skupstine

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #23 poslato: Decembar 14, 2009, 12:35:39 pre podne »
A, da izvini moja greska! U pravu si,  Mikica i Milan su  posle otisli u Smederevo!
;)

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #24 poslato: Decembar 14, 2009, 08:07:19 pre podne »
opet uglavnom prepucavanja i gluposti
da li ste postavili pitanje ,sta je koji kub uradio za mas

ja stalno to potenciram,nije bitan predsednik vec klubovi koji to podrzavaju ili ne
a u nasem slucaju klubovi nisu podrzali mas,u vecini....i sta da ocekujete od masa
takodje sad ce,drugi predsednik,nebitno ko...i opet ce klubovi zbog svojih nekih predsednika ili sitnih interesa
da izbegavaju obaveze.na koji nacin ce to da se sankcionise....nikako..
problem su klubovi u masu.koji cekaju sve na gotovo,tako da i dalje neocekujem nista..od masa
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #25 poslato: Decembar 14, 2009, 09:37:26 pre podne »
opet uglavnom prepucavanja i gluposti
da li ste postavili pitanje ,sta je koji kub uradio za mas

ja stalno to potenciram,nije bitan predsednik vec klubovi koji to podrzavaju ili ne
a u nasem slucaju klubovi nisu podrzali mas,u vecini....i sta da ocekujete od masa
takodje sad ce,drugi predsednik,nebitno ko...i opet ce klubovi zbog svojih nekih predsednika ili sitnih interesa
da izbegavaju obaveze.na koji nacin ce to da se sankcionise....nikako..
problem su klubovi u masu.koji cekaju sve na gotovo,tako da i dalje neocekujem nista..od masa
*603 *603 *603 e zato kazem da mi je pun k...c prevrtaca daj da budemo koliko toliko slozni :D

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #26 poslato: Decembar 14, 2009, 02:28:01 posle podne »
protest ispred skupstine ??? sta to bi i kako je proslo sta se uradilo ???10 godina ista prica miso brate ....
mislim da je vreme sveto da ti povedes i organizujes ljude da krenu u taj protest,pa cak i ako je taj dan zurka u smederevu,
ipak ti imas autoriteta,jlude,klub,pa mozes i neku organizaciju da napravis,da organizujes klubove,itd,nije da se postavlja pitanje sta je mas ucinio za tebe vec sta si ti ucinio za mas,ili ako te bas mas ne zanima sta si ucinio za dobrobit svih nas,kada mi registracija bude manja ja cu vise para kod tebe ili bilo kog drugog potrositi na skupu,
a mislim da si ti u motorciklizmu dugo godina,bar te ja pamtim 15tak god,imam cak i slike dok si vozio bmw chopera,,pa prema tome pocni sa organizacijom takvog protesta,znas ljude,imas telefone klubova ljudi,meilove,adrese itd, :) :) :) :) :)
brm brmmmmmmmm

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #27 poslato: Decembar 14, 2009, 03:08:36 posle podne »
 HVALA,HVALA, braco!

Podseticu Vas , dali i gde ste mogli pre vise od 2 godine da kritikujete rad MAS-a? Napravljen je bar ovaj forum da mozete da s...e po njemu...

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #28 poslato: Decembar 14, 2009, 03:16:09 posle podne »
Kako bre niste imali nista? Eto ima li ste Moto reli u organizaciji MAS-a, pa voznja podrske Duhovno rehabilitacionom centru Crna reka.
Znacke , prisivace, doduse platili smo to, a ko nije mogao da ide na ove dve odlicno organizovane akcije nema sta ni da kaze, osim "sta smo dobili"  od MAS-a.
 Siguran sam da je bilo jos toga, kao protest ispred skupstine, na kojem sam bio, a iz opravdanih razloga nisam mogao biti na ove gore pomenute akcije.
 Bilo je tu i dobrovoljnog davanja krvi, neki klubovi su samoinicijativno u okviru kluba organizovali lepe akcije, poput M.K. Extrem iz Smedereva, a oni su clanovi MAS-a.
Dakle MAS i njhovi clanovi su imali priliku da ucestvuju u akcijam, njihov je problem sto su bili spreceni, ako su bili spreceni.
MAS mora da postoji i smatram da ozbiljna organizacija koja od mene ima potpunu podrsku.

Pored ovoga što si naveo, a pod znakom MASa  u okviru moto skupa (april) u Smederevu  su podeljeni paketići deci zaostaloj u razvoju i njihovim vaspitačima, gde je celu akciju ispratio Noca kao predsednik i predstavnik MASa i Sveta kao organizator skupa, a mislim da je Noca i izjavu davao novinarima iz lokalnih medija baš povodom MASa i klubova koji ga čine. Takodje sa znakom MASa su deljeni i pamfleti vozačima kao upozorenje na decu u saobraćaju ove godine u septembru, tačnije 01. septembra kada su deca krenula u školu, kao i dobrovoljno davanje krvi, a pod okriljem našeg kluba.Na svim plakatima i uopšte bilo kom propagadnom, reklamnom materijalu stajao je znak MASa, na našem sajtu kluba stoji ogroman znak MASa putem koga se jednim klikom direktno konektujete na ovaj sajt. Mislim da je podrška RC Crna Reka bila sasvim dobro organizovana i da je odziv bio odličan, rely takodje (mada nismo učestvovali, samo prenosim utiske).Trudili smo se tokom cele 2009.godine da dostojno predstavimo MAS i ponosno nosili obeležje ove organizacije na svojim prslucima (svi do jednog u klubu), poštovali pravilnik MASa da ispoštujemo sve do jednog skupa koji su pravili klubovi članovi MASa u 2009.g (uvek je išlo mnogo više od 2 člana) i čak promovisali ovu našu zajednicu i na nekim skupovima klubova koji nisu u MASu kao na primer u Temerinu gde smo lokalnim medijima davali izjave sa obrazloženjem zašto MAS treba da postoji kao jedna zajednica svih moto klubova. Pričam samo o akcijama u kojima sam lično učestvovao ili gde je moj klub imao učešće i mislim da nismo malo dali MASu.
Šta očekujemo od MASa?
Mislim da nije realno očekivati nešto od zajednice koja je napravljena na dobrovoljnoj bazi i gde svi treba da daju nešto da bi cela organizacija funkcionisala. Možda bi bilo bolje predefinisati pitanje u smisli šta ne očekujemo od MASa ili šta ne očekujemo (ne želimo) da će čelni ljudi MASa odraditi.
Ne želimo autoritetno ponašanje i omalovažavanje od strane čoveka koji se predstavlja za predsednika mnogo pre skupštine u SD Palanci (pre 4 meseca sam čuo i to od prijatelja u Londonu da je Mića već predsednik), u smislu da ispruženim prstom u obliku pretnje postavlja uslove kako će biti kad on dodje za predsednika.
Ne želimo da se preterano hvalimo ali isto tako nas i vredja kad neko ko nije član MASa ustane i počne referat sa rečenicom "MAS ništa nije uradio" i izvuče kontest da nesumnjivo samo on može da ispravi situaciju i poboljša naš položaj u društvu.
Sumnjamo u iskrenost predloženog kandidata jer prilikom samog izlaganja šta će uraditi naveo je uslov za svoju kandidaturu, a to je  " da ja prihvatim ovu kandidaturu, uslov je da svi do jednog podignu ruku ZA " , inače 13 kluba je podiglo ruku ZA, šta je sa ostalih 31? Da li ovo možemo tumačiti kao olako dato obećanje ili šta će biti u budućnosti ako se ovako lako daju obećnja?
Nismo fascinirani sa kancelarijom i sekretaricom MASa u Beogradu u principu MAS je funkcionisao i kod Dekija  m.k. Familija u kući. Da li trebamo da budemo na Terazijama da bi bili MAS jer ovako smo bili šta?
Lepa je ideja da će neko obezbediti ugovor sa pivarom ali malo je bleda jer svaki klub koji je pravio skup zna da se vrlo lako dogovara sa pivarom i da su rabati odlični, za ovo nam nije potreban MAS
Iskreno više mi se svidja ponuda od mk Familija da potpišem ugovor za Jelen pivo, a binu, osvetljenje i ozvučenje dobijam gratis (cirka 700-800 evra)
Srbija je mala zemlja i svi se uglavnom poznajemo, način na koji se lobira je dosta napadan i mogu reći bezobrazan, a pri tom se krši statut ove organizacije koji je donet od članova ove organizacije.
Ne verujem da baš nikoga nema ko bi mogao da povede ovu našu "barku" pa moramo da prilagodjavamo statut kandidatu, a ne da se kandidat prilagodi statutu.
Šta će biti biće, pravo na vožnju, na druženje i postojanje kluba niko ne može da nam oduzme (bar za neko vreme dok ne preovladaju čapteri) i naše potpuno pravo je da se ne slažemo sa nekim od kandidata.
Naravno do 26.12. još ima vremena za razmišljanje.

Van mreže CveleZEC

• Moto Manijak
« Odgovor #29 poslato: Decembar 14, 2009, 04:02:47 posle podne »
kapu da stanemo pod nju

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #30 poslato: Decembar 14, 2009, 04:26:00 posle podne »
@Ivta
Tako brate, takav izvestaj i stav sam sve vreme ocekivao da ce neko napisati.
Небитни пролазник

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #31 poslato: Decembar 14, 2009, 04:36:19 posle podne »
 Ja izaš'o i izjeb'o koncepciju o 100% podršci  :icon_scratch: :D
VALJEVSKA PODVALA

ninja14

• Gost
« Odgovor #32 poslato: Decembar 14, 2009, 08:06:53 posle podne »
SKUPSTINA  MAS-a                         12.12.2009.
Moto klub “Srem” ponosni clan MAS-a.
Par saveta I sugestija skupstini MAS-a i nekoliko pitanja.
1. Clanstvo  MAS-a?
-Sta dobija klub koji je clan?     NISTA !!!
-Koja je razlika izmedju kluba clana i kluba koji nije clan?
Moto susrete prave i jedni i drugi.Svako selo ima po dva kluba i  organizuje moto susrete.Totalno
bez ikakve kontrole i organizacije MAS-a.
2.Sta je MAS uradio unazad 2-3 godine?     NISTA !!!
-Jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi.  PODRZAVAMO!
-Protest smanjenja registracija? – SMESNO.TO NIJE NACIN!
-Organizovanje relija? Ako se to moze zvati organizacija? Stihijska voznja pod policijskom pratnjom.
Slaba organizacija,neproverene marsute I odrediste.Menjanje marsuta tokom voznje-poseta ledinackom jezeru najavljena a nije odobrena.
NIJE SVHA MAS-a DA ORGANIZUJE RELI !!!
3. Kakve pozicije ima MAS u drustvu?      NIKAKVE !!!
-Nikako se ne kotira u ministarstvu untrasnjih poslova.
-Nikako se ne spominje u ministarstvu za saobracaj.
-Nikako se nespominje niti ima kontakte sa saobracajnim fakultetom,ministarstvom za infrastrukturu,ministarstvom ekonomije I regionalnog razvoja. (Znamo da od njih sve zavisi).
-Ne daje dovoljno saopstenja I informacija u moto novinama.
-Odnosi sa  AMSS su individulani.
-Kakvi su kontakti sa slicnim udruzenjima u Evropi I svetu ?

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #33 poslato: Decembar 14, 2009, 08:14:56 posle podne »
1. Clanstvo  MAS-a?
Moto susrete prave i jedni i drugi.Svako selo ima po dva kluba i  organizuje moto susrete.Totalno
-Organizovanje relija? Ako se to moze zvati organizacija? Stihijska voznja pod policijskom pratnjom.
Slaba organizacija,neproverene marsute I odrediste.Menjanje marsuta tokom voznje-poseta ledinackom jezeru najavljena a nije odobrena.
-Nikako se nespominje niti ima kontakte sa saobracajnim fakultetom,ministarstvom za infrastrukturu,ministarstvom ekonomije I regionalnog razvoja. (Znamo da od njih sve zavisi).

LEPO RECENO E SAD NA RAZMISLJANJE  *603 *603 *603 *603 *603 *603 *603 *603 *603 *603

ninja14

• Gost
« Odgovor #34 poslato: Decembar 14, 2009, 08:31:45 posle podne »
4.Koliki  ugled uziva MAS kod samih clanova?     SLAB!!!
-Zbog svega navedenog i zbog neorganizivanosti.Mnogi klubovi nisu zadovoljni radom i pravcom razmisljanja kao i aktivnostima MAS-a!
TOTALNO PROMASEN SMER AKTIVNOSTI !!!

P  R  E  D  L  O  G
Predlog za razmatranje u kom pravcu treba da razmislja,radi i saradjuje odnosno organizuje  MAS.
1.Da se izbori za mesto kod nadleznih institucija –da se MAS pita za otvaranje novih moto klubova u Srbiji.Da postane legitiman i reprezentativan u smislu davanja misljenja i sopstenja u vezi novog kluba i prava na organizaciju moto susreta!
2.Da MAS ima takve kontakte i pozicije da moze u ime svih klubova da potpisuje velika sponzorstva i velike nabavke a sve u smislu lakseg,brzeg,profesionalnijeg i jevtinijeg organizovanja moto susreta.
     -PRIMER- Ugovor sa pivarom-velik rabat,sponzorstvo,logistika u ime svih klubova.
     -PRIMER-Ozbiljan DOMACI proizvodjac majica,marama… Koji je u stanju da za velik broj majica da povoljnije cene od kineza a uz to dobar kvalitet,garantovanu cenu,velik izbor boja i modela sa svom stampom.
     -PRIMER-Jedan stampar za sve!!! Zamislite cenu flajera,ulaznica,plakata kad se radi o tirazu 200-300.000 komada ? Cena bi bila smesna!

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #35 poslato: Decembar 14, 2009, 08:32:11 posle podne »
1. Clanstvo  MAS-a?

*603 *603 *603

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #36 poslato: Decembar 14, 2009, 08:42:12 posle podne »
4.Koliki  ugled uziva MAS kod samih clanova?     SLAB!!!
-Zbog svega navedenog i zbog neorganizivanosti.Mnogi klubovi nisu zadovoljni radom i pravcom razmisljanja kao i aktivnostima MAS-a!
TOTALNO PROMASEN SMER AKTIVNOSTI !!!

P  R  E  D  L  O  G
Predlog za razmatranje u kom pravcu treba da razmislja,radi i saradjuje odnosno organizuje  MAS.
1.Da se izbori za mesto kod nadleznih institucija –da se MAS pita za otvaranje novih moto klubova u Srbiji.Da postane legitiman i reprezentativan u smislu davanja misljenja i sopstenja u vezi novog kluba i prava na organizaciju moto susreta!
2.Da MAS ima takve kontakte i pozicije da moze u ime svih klubova da potpisuje velika sponzorstva i velike nabavke a sve u smislu lakseg,brzeg,profesionalnijeg i jevtinijeg organizovanja moto susreta.
     -PRIMER- Ugovor sa pivarom-velik rabat,sponzorstvo,logistika u ime svih klubova.
     -PRIMER-Ozbiljan DOMACI proizvodjac majica,marama… Koji je u stanju da za velik broj majica da povoljnije cene od kineza a uz to dobar kvalitet,garantovanu cenu,velik izbor boja i modela sa svom stampom.
     -PRIMER-Jedan stampar za sve!!! Zamislite cenu flajera,ulaznica,plakata kad se radi o tirazu 200-300.000 komada ? Cena bi bila smesna!

*603 *603 *603

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #37 poslato: Decembar 14, 2009, 08:48:12 posle podne »

Gresis! dobija pogodnost da se u njegovom terminu organizuje jos 5 moto skupa sto MAS kluba sto samostalnih.
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #38 poslato: Decembar 14, 2009, 08:58:19 posle podne »
@Ivta
Tako brate, takav izvestaj i stav sam sve vreme ocekivao da ce neko napisati.
sta bi sa ovim drugim stavom >:( ???

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #39 poslato: Decembar 14, 2009, 09:03:55 posle podne »
sta bi sa ovim drugim stavom >:( ???
Mislis na ovaj:
Citat
.Da MAS ima takve kontakte i pozicije da moze u ime svih klubova da potpisuje velika sponzorstva i velike nabavke a sve u smislu lakseg,brzeg,profesionalnijeg i jevtinijeg organizovanja moto susreta.
Slazem se!
Небитни пролазник