Mart 31, 2026, 04:06:57 pre podne

Autor Tema: STA SMO IMALI OD MAS A I STA OCEKUJEMO SAD  (Pročitano 44109 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
Odg: STA SMO IMALI OD MAS A I STA OCEKUJEMO SAD
« Odgovor #120 poslato: Decembar 16, 2009, 08:41:46 pre podne »
I da ljudi shvate da je Mica sa HD postojao i pre ove zadnje sednice,i naravno da nije pao sa Marsa.
Takodje,da utvrdimo ko je kad krsio statut i zasto-ako je bilo toga
Predlazem da se sve sednice snimaju video kamerom,a snimci budu dostupni svima.Moramo da vidimo i cujemo sta se uradi pre zurke i pijanke.

« Poslednja izmena: Decembar 16, 2009, 09:28:36 pre podne od strane Dexxter »

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #121 poslato: Decembar 16, 2009, 08:54:41 pre podne »
nesto se vise ne vidim ???

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #122 poslato: Decembar 16, 2009, 08:56:13 pre podne »
Kad citiras prvo pregled pa posalji.

Markec

• Gost
« Odgovor #123 poslato: Decembar 16, 2009, 01:02:27 posle podne »
Ja ako sam nešto i očekivao do sada, posle ovog objašnjenja:

...Sad ce mo pokusati samo za nas i kao sto vidis ne trazimo pomoc od svih bajkera u Srbiji kao ranije. Do sad smo radilo za sve a sad za nas....

meni i svima koji nisu članovi MASa je valjda jasno da NIŠTA više ne možemo da očekujemo. MAS će raditi samo da njihovim članovima bude bolje...

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #124 poslato: Decembar 16, 2009, 02:09:24 posle podne »
brani li tebo neko da budes clan MAS???

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #125 poslato: Decembar 16, 2009, 02:56:44 posle podne »
 Nemogu da verujem....

Napisao sam post, poduzi i sam se od sebe izbrisao...

Sta reci? Hvala , braco , na ,,lepim'' recima...

Posle se cudimo sto nemamo kandidata za predsednika...

Muka mi je...2 godine sam se trudio i davao sve od sebe , trosio neko vreme ( i neki novac , put , telefon...) i ja i UO ... i na kraju saznajem da nisam ( ili mozda nismo ) uradili nista...

Sta reci ?  Zao mi je i izvinite sto sam vam posvetio neko svoje vreme uzalud...

Zao mi je sto i neki ljudi znaju kako je Mica bio obucen u Majilovcu a neznaju koliko je kandidata bilo na Skupstini...

Protiv Mice licno nemam nista, cak sta vise , uvek mi je nudio pomoc i podrsku, ali imim i imacu protiv krsenja Statuta...

Statut je Sveto pismo jedne organizacije , ako ga ne postujemo , zasto postojimo...

HVALA !!!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #126 poslato: Decembar 16, 2009, 04:09:14 posle podne »
Nemogu da verujem....

Napisao sam post, poduzi i sam se od sebe izbrisao...

Sta reci? Hvala , braco , na ,,lepim'' recima...

Posle se cudimo sto nemamo kandidata za predsednika...

Muka mi je...2 godine sam se trudio i davao sve od sebe , trosio neko vreme ( i neki novac , put , telefon...) i ja i UO ... i na kraju saznajem da nisam ( ili mozda nismo ) uradili nista...

Sta reci ?  Zao mi je i izvinite sto sam vam posvetio neko svoje vreme uzalud...

Zao mi je sto i neki ljudi znaju kako je Mica bio obucen u Majilovcu a neznaju koliko je kandidata bilo na Skupstini...

Protiv Mice licno nemam nista, cak sta vise , uvek mi je nudio pomoc i podrsku, ali imim i imacu protiv krsenja Statuta...

Statut je Sveto pismo jedne organizacije , ako ga ne postujemo , zasto postojimo...

HVALA !!!

vidim da sam ja ovde prozvan pa da kazem i ja nesto :D sto se tice rad masa svaka cast da se primetiti razlika od proslih i po tom pitanju svaka cast ;) to koliko je kandidata bilo u mailovcu dobro znamo i tu nema greske jasno je sta smo radili i koga smo smenili ;) po pitanju mice KO krsi STATUT mica je CLAN KLUBA koji je u MAS u tako da nevidim sto ste se uplasili po tom pitanju i bezveze neki ljudi PARADIRAJU! Po pitanju statuta ti NOCO nisi bio tad u PRICI kad se krsio tako da po tom pitanju nemas prava POLEMIKE! Kazem hvala MAS u za ove dve godine na radu i zalaganju i MI smo bili uz vas koliko se ja secam ;) Za sad toliko od SVETE ;)

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #127 poslato: Decembar 16, 2009, 05:02:18 posle podne »
...po pitanju mice KO krsi STATUT mica je CLAN KLUBA koji je u MAS u tako da nevidim sto ste se uplasili po tom pitanju i bezveze neki ljudi PARADIRAJU!

Ovim putem MOLIM( citaj TRAZIM) odlazece rukovodstvo MAS-a da pronadje i skenira PRISTUPNICU HD kluba i ZAPISNIK sa sednice na kojoj je HD klub postao ravnopravan clan Moto Asocijacije Srbije!!!

Ocigledno da vecina klubova nije upucena sve ove godine da je HD klub punopravni clan MAS, te da s' pravom imaju kandidata za predsednika!

4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #128 poslato: Decembar 16, 2009, 05:10:25 posle podne »
Ovim putem MOLIM( citaj TRAZIM) odlazece rukovodstvo MAS-a da pronadje i skenira PRISTUPNICU HD kluba i ZAPISNIK sa sednice na kojoj je HD klub postao ravnopravan clan Moto Asocijacije Srbije!!!

Ocigledno da vecina klubova nije upucena sve ove godine da je HD klub punopravni clan MAS, te da s' pravom imaju kandidata za predsednika!

A koje godine je to bilo?Izvini sto pitam?
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #129 poslato: Decembar 16, 2009, 05:27:26 posle podne »

ne vidim da je sveta snaveo nigde da je hd punopravni clan.ko vidi neka mi bolduje da i ja vidim

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #130 poslato: Decembar 16, 2009, 05:30:54 posle podne »
A koje godine je to bilo?Izvini sto pitam?

Ne znam Marko, zato i TRAZIM od odlazeceg rukovodstva zvanican dokument gde se vidi da je HD podneo zahtev za pristup MAS-u( pristupnicu), i Zapisnik sa Skupstine gde je POSTAO PUNOPRAVAN CLAN, ili u kom je klubu u MAS-u Mica punopravni clan!

Van mreže ĆORA ŠABAC

• Suvozac
  • *
« Odgovor #131 poslato: Decembar 16, 2009, 05:34:35 posle podne »
Dodji na sastanak pa ćeš čuti širiš negativnu energiju bez potrebe sve ovo je vrlo lako rešiv problem.

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #132 poslato: Decembar 16, 2009, 05:35:25 posle podne »
Pa to nije bilo evo ja ti kazem jer sam prisustvovao sednici MAS-a 2007 godine i tada HD nije bio CLAN MAS-a.
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #133 poslato: Decembar 16, 2009, 05:42:29 posle podne »
Dodji na sastanak pa ćeš čuti širiš negativnu energiju bez potrebe sve ovo je vrlo lako rešiv problem.

Ne Ćoro! Ne sirim ja negativnu energiju, vec se samo drzim ONOGA STO SVI MI IZGLASALI ZAJEDNO( Pa i TVOJ KLUB), I ZA STA SMO SE BORILI SVIH OVIH GODINA!
 Moj obraz nije DJON da ga kaljam, za ostale nisam siguran!!!

Van mreže ĆORA ŠABAC

• Suvozac
  • *
« Odgovor #134 poslato: Decembar 16, 2009, 05:57:24 posle podne »
Nemaš potrebe da se nerviraš kad ćemo svejedno sačuvati sve ovo sto je na forumu rečeno,pustiti vreme da prodje pa onda analizirati ko je bio u pravu a ko ne, koga treba da bude sramota a koga ne,čiji je obraz djon a čiji nije itd.Samo se ne sme izgubiti suština svega ovoga a to je druzenje i vožnja valjda zbog toga sve ovo i radimo.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #135 poslato: Decembar 16, 2009, 07:21:01 posle podne »
Nemaš potrebe da se nerviraš kad ćemo svejedno sačuvati sve ovo sto je na forumu rečeno,pustiti vreme da prodje pa onda analizirati ko je bio u pravu a ko ne, koga treba da bude sramota a koga ne,čiji je obraz djon a čiji nije itd.Samo se ne sme izgubiti suština svega ovoga a to je druzenje i vožnja valjda zbog toga sve ovo i radimo.
samo opusteno :D

Markec

• Gost
« Odgovor #136 poslato: Decembar 17, 2009, 09:52:57 pre podne »
Neko je premestio moju poruku iako je NAJMANJI off u ovoj temi, jasno sam odgovorio šta sam očekivao i šta mogu da očekujem! Tražim javno objašnjenje odgovornog!

Ja ako sam nešto i očekivao do sada, posle ovog objašnjenja:

...Sad ce mo pokusati samo za nas i kao sto vidis ne trazimo pomoc od svih bajkera u Srbiji kao ranije. Do sad smo radilo za sve a sad za nas....

meni i svima koji nisu članovi MASa je valjda jasno da NIŠTA više ne možemo da očekujemo. MAS će raditi samo da njihovim članovima bude bolje...

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #137 poslato: Decembar 17, 2009, 10:11:30 pre podne »
 Na skupstini u Majilovcu 2007. Mica je ( usmeno ) izrazio zelju da klub HD Srbije udje u MAS , nikada nije potpisao pristupnicu i nikada nije postao punopravan clan...
 Kada je na toj skupstini predlagan za predsednika , nije prihvatio , a meni je licno rekao , kakva smo to mi organizacija kada za predsednika predlazemo coveka (tj. njega) a on uopste nije clan...

Po Statutu:

ČLAN 11.

Članovi MAS-a su moto klubovi Srbije koji svojim aktivnostima doprinose ostvarivanju ciljeva i zadataka MAS-a. Član MAS-a može postati svaki moto klub Srbije koji prihvata odredbe ovog Statuta članstvo u MAS-u se stiče podnošenjem pristupnice i upisom u registar MAS-a svi članovi imaju jednaka prava i obaveze.

I po Pravilniku:

Clan 8.

Prijem novih klubova u clanstvo MAS-a obavlja se na prvoj Skupstini u godini. Novi klub prve godine dobija status privremenog clana. Prve godine ce Skupstina pratiti rad i aktivnost novog kluba i tek na prvoj skupstini sledece godine odlucivace o dodeljivanju statusa punopravnog clana MAS-a za taj klub;

Clan 11.

Clanarina MAS-a je godisnja i placa se u roku od 30 dana od dana prijema  za nove klubove, a za stare clanove najkasnije do 15 januara tekuce godine. Klub koji nije u mogucnosti da izmiri obaveze u datom roku, duzan je u pisanoj formi dostaviti molbu UO sa obrazlozenjem a u istom roku. UO donosi odluku i obavestava klub u predvidjenom roku.
O visini clanarine odluku donosi Skupstna na poslednjoj sednici u godini.

HD SRBIJA nije niti je u prethodne 2 godine bio clan MAS-a i osim usmenog zahteva nije bilo nicega!

zodiac

• Gost
« Odgovor #138 poslato: Decembar 17, 2009, 10:14:05 pre podne »

Drago mi je da ti je jasno, konacno. Posto si zakljucio da ovde niko nista nece uciniti za tebe, vrati se na BJB svojim drugarima, jer nepodnosljivo smaras. Ovaj forum je namenjen clanovima klubova pod okriljem MAS-a. Tvoje misljenje niko nije trazio, niti ono ovde ista znaci.

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #139 poslato: Decembar 17, 2009, 10:15:40 pre podne »
 Ma ako bude dobro klubovima u MAS-u bice i ostalima...Sigurno...