Mart 30, 2026, 06:43:34 pre podne

Autor Tema: Kako pobediti novo ZLO-BS...  (Pročitano 17357 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

rango.zegapo@gmail.com

• Gost
Odg: Kako pobediti novo ZLO-BS...
« Odgovor #40 poslato: Decembar 20, 2009, 08:19:03 posle podne »
TACKA JEDAN:PROTEST
TACKA DVA:OSTALO

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • Rade-Squi
« Odgovor #41 poslato: Decembar 20, 2009, 08:33:40 posle podne »
Na poslednjem protestu smo se pojavili svi iz kluba M.K. WARRIORS ali mnogi bajkeri i klubovi se uopste nisu pojavili.
Naravno, cast izuzecima  ;)
Kao da im to nije bilo u interesu ili mozda nisu hteli da nam podje za rukom..  ???

Iskreno... moje mišljenje o prošlom protestu je da nije dovoljno urađeno na samoj organizaciji...
 Glavni razlog slabog odziva je bila slaba obaveštenost... zato možemo kriviti UO MAS-a i naše
 predsednike klubova  tako da mnogi bajkeri nisu ni znali protest... motori nisu bili spremni...
 bajkeri su bili nesigurni u vođe... vođe nisu bile sigurne u podršku i td...

Ali sada na osnovu tog iskustva možemo da ispravimo greške koje smo napravili prošli put...

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #42 poslato: Decembar 20, 2009, 10:04:58 posle podne »
i prosli put je bio ozbiljan dogovor, ali izgleda da smo samo mali broj nas ozbiljno shvatili!!
Ili ovi iz zadnje klupe nisu dobro culi za mesto i vreme okupljanja  ;)
Mozda oglasiti da ce biti besplatnog piva i pljeca za svakog ucesnika  ::)
HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #43 poslato: Decembar 20, 2009, 10:21:28 posle podne »
i prosli put je bio ozbiljan dogovor, ali izgleda da smo samo mali broj nas ozbiljno shvatili!!
Ili ovi iz zadnje klupe nisu dobro culi za mesto i vreme okupljanja  ;)
Mozda oglasiti da ce biti besplatnog piva i pljeca za svakog ucesnika  ::)

Gojko evo ti primer... veče uoči prošlog protesta zovem MK Mančule iz Čačka
 da nas sačekaju pa da zajedno idemo za BG sa Ivanjičanima Ariljcima Požežanima...
 A čovek mi kaže... "kakv protest, nemam pojma ja tome... ko to organizuje"...
 Eto kolika je obaveštenost bila... i nismo izgubili samo jedan MK iz Čačka nego
 čitav jedan grad u kome ima  pet ili šest klubova nije bio obavešten...

Ove godine treba da se organizujemo po gradovima... recimo, klub koji pravi
 skup u svom gradu dužan je da sve bajkere (ne samo članove svog kluba)
 obavesti o protestu i našim zahtevima i važnosti da se ide na protest...

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #44 poslato: Decembar 20, 2009, 10:53:47 posle podne »
Rade slazem se sa tobom! Jbg ja sam mislio da je to vec javljeno..
Nema veze imamo priliku da na prolece ponovimo akciju sa malo vecim odazivom motorista..
Mozete racunati iz Obrenovca na 50-70 motora na protestu  ;)
HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #45 poslato: Decembar 20, 2009, 10:58:02 posle podne »
I jos nesto ,ja nisam siguran ili bolje receno nisam uveren da su celni ljudi, raznih sajtova i organizacija kao npr.AMS,MAS i da ne nabrajam dalje,stvarno sa nama t.j.nevladine organizacije ili su prodrzavni elementi.

Nemo' da se vredjamo... ;)
 MAS je organizovao protest na zahtev,bolje reci pritisak mnogih(od kojih se uzgred vecina nije pojavila), da se nista ne radi !!!
 Noca popio prijavu kao odgovovorno lice za organizaciju neprijavljenog skupa,iako je prijava poslana u elektronskoj formi(jbg ne citaju e-mail-ove)!
 Znaci,gospodo, sedajte na masine,pa ce sanse za uspeh sledece akcije biti mnogo vece !!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #46 poslato: Decembar 20, 2009, 11:07:03 posle podne »
pa na greskama se uci.... znaci da bi sad trebalo najaviti mesec dana ranije na svim mogucim medijima, novine,tv,i sta ti ja znam.
recimo na emisiji SAT,VRELE GUME, TOP SPEED...

posalje se mail dnevnim novinama i tako dalje...

pa ko zna ne moze se znati dok ne probamo...
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #47 poslato: Decembar 20, 2009, 11:17:04 posle podne »
pa na greskama se uci.... znaci da bi sad trebalo najaviti mesec dana ranije na svim mogucim medijima, novine,tv,i sta ti ja znam.
recimo na emisiji SAT,VRELE GUME, TOP SPEED...

posalje se mail dnevnim novinama i tako dalje...

pa ko zna ne moze se znati dok ne probamo...

Ne... nećemo čekati ni sekundu... Ja smatram da smo ovom temom već pokrenuli događaj...
I neka se tema rasplamsava do proleća,do tada ćemo zauzeti konačan stav i  naći
predstavnike da iznesu naše zahteve...

Narvno da treba kontaktirati sve medije i pričati sa svim bajkerima koje poznajete tako
da svaki bajker u Srbiji čuje naše zahteve i zna zašto će doći pred skupštinu...

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #48 poslato: Decembar 20, 2009, 11:24:41 posle podne »
RAZUMEM !!!!!! pocecu koliko sutra da sirim pricu o strajku
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #49 poslato: Decembar 21, 2009, 12:18:42 pre podne »
Isto kao i prosle godine pruzicu punu podrsku protestu! OVO JE BORBA ZA SVE NAS! Sto pre to shvatimo, imacemo vise vremena da se sto bolje pripremimo i organizujemo. Isto tako, iako mnogi tvrde da je promasaj, prosli protest je bio miran samo smo skrenuli delic paznje dok za blokadu ovaj put imamo i izgovor jer nisu se udostojili ni da nam odgovore na zahteve.
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #50 poslato: Decembar 21, 2009, 10:10:59 pre podne »
Isto kao i prosle godine pruzicu punu podrsku protestu! OVO JE BORBA ZA SVE NAS! Sto pre to shvatimo, imacemo vise vremena da se sto bolje pripremimo i organizujemo. Isto tako, iako mnogi tvrde da je promasaj, prosli protest je bio miran samo smo skrenuli delic paznje dok za blokadu ovaj put imamo i izgovor jer nisu se udostojili ni da nam odgovore na zahteve.

Bravo Grunfe... ovaj protest moramo da iznesemo svi... ne treba da se delimo po forumima
gradovima,klubovima,asocijacijama ili nekim drugim bezveznim razlozima za podelu...
U ovoj priči svaki bajker ima interes a svi zajedno imamo moć da to promenimo i ja u to zaista verujem...

A onaj prošli protest je samo "beba" za ovo novo nezadovoljstvo izazvano zakonima i taksama...
Znam da će biti problem da se nađu vođe protesta... ali imamo dovoljno vremena da i to rešimo...
Već vidim da će najveći skup ove godine biti u BG-u ispred skupštine... 

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #51 poslato: Decembar 21, 2009, 12:09:55 posle podne »
U svakom slucaju treba poostriti metode protesta a to mozemo samo ukoliko nas bude nekoliko hiljada na motorima moj klub ce se sigurno pridruziti i podrzaqti svaki vid protesta.

darinjo

• Gost
« Odgovor #52 poslato: Decembar 21, 2009, 07:56:59 posle podne »
  @Zodiac
 Covece, ovo sto si napisao, a i kako, je blago receno fantasticno. Nemam sta da dodam, a ni da oduzmem. Neko bi reko uze mi rec iz "glave". Opisno i cak vise nego tacno. Smorise nas foliranjem svi. I policija i zakonodavci i politicari. Sve je isto samo njega nema, a ima. Njegovi ucenici bi u Evropu, ali pod njihovim uslovima. Cudi me da nisu napravili i jedan ZOBS za sebe, a ovaj za nas. Ma sigurno jesu, ali ga ne objavljuju. A i kad je ovde zakon vazio za sve? ;)
Recept za voznju je pravi  ;D

darinjo

• Gost
« Odgovor #53 poslato: Decembar 21, 2009, 08:07:24 posle podne »
 Dodatak za protest. Nece uspeti. Zasto? pa zato sto smo previse istroseni dugogodisnjem laganjem i foliranjem. Nismo istrajni i to je problem. Znam kako ce biti: predamo zahteve i odemo kuci da na TV vidimo sta su odlucili...Mora da se organizuje protest. Ko je glavni, sta ce uraditi i dokle je spreman da ide, pravnik ( i neko ko odlicno zna ZoBs da ih ne namagarce). Igrom nesrecnih okolnosti taxirao sam 10-ak godina i ucestvovao u vise strajkova i znam o cemu pricam. Naizgled su razlozi opravdani, sve nam obecaju i kad prodje neko vreme shvatis da imas neku obavezu vise, a problem ostao. A gradjani opravdano pitaju: sta sad hocete, eto jedan me pre neki dan "odrao"...a ja pa znate nismo...
 Ovi su opasni...e da nam ja Tita ;D

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #54 poslato: Decembar 21, 2009, 10:10:40 posle podne »
Dodatak za protest. Nece uspeti. Zasto? pa zato sto smo previse istroseni dugogodisnjem laganjem i foliranjem. Nismo istrajni i to je problem. Znam kako ce biti: predamo zahteve i odemo kuci da na TV vidimo sta su odlucili...Mora da se organizuje protest. Ko je glavni, sta ce uraditi i dokle je spreman da ide, pravnik ( i neko ko odlicno zna ZoBs da ih ne namagarce). Igrom nesrecnih okolnosti taxirao sam 10-ak godina i ucestvovao u vise strajkova i znam o cemu pricam. Naizgled su razlozi opravdani, sve nam obecaju i kad prodje neko vreme shvatis da imas neku obavezu vise, a problem ostao. A gradjani opravdano pitaju: sta sad hocete, eto jedan me pre neki dan "odrao"...a ja pa znate nismo...
 Ovi su opasni...e da nam ja Tita ;D

Darinjo... iz tvog posta mogu samo da zaključim da si se ti pomirio sa sudbinom
 i izlaz tražiš u ilegali... možda je tebi dovoljno tvoje "dvorište" za vožnju neregistrovanim
motorom ali ako zaista poželiš da "negde" odeš stići će te sve ono od čega se skrivaš
a uz to ćeš sebe dovesti u rizičnu situaciju bežeći i skrivajući se od policije... a veruj mi
 kontrole će biti rigorozne... jer budžet po prilično u buli...

Ono što vidim da ti nedostaje je vera... vera da svi zajedno možemo nešto da promenimo...
 Ali i da ništa ne promenimo... bar ćemo podići glas i reći DOSTA... jer ako ništa ne
 preduzmemo sutra će se situacija  još više pogoršati pa nećeš moći da voziš ni u svom dvorištu
 neregistrovan motor...
 A tvoj dolazak na protest treba da bude izraz tvoga neslaganja sa ovim što nam nameću
 a ne licitiranje "da znam da možemo promeniti nešto ja bih došao"  niko to nezna, ali ono što
 znamo je da smo ovako debelo oštećeni i to mora da bude glavni razlog našeg dolaska na
 protest... 
 Darinjo veruj u sebe ako nemaš poverenja u nas ostale i vidimo se na protestu, meni će biti čast
 da budem tamo kada sva moja braća dođu i zajedno pokušamo da skinemo ovaj teški jaram...   

darinjo

• Gost
« Odgovor #55 poslato: Decembar 21, 2009, 10:50:43 posle podne »
Da, vidim da me nisi razumeo, ali ja jesam za. Medjutim vec i previse dugo zivim ovde da bi i pomislio da ce biti drugacije. Voleo bih da se kladim sa tobom i izgubim, onda bi vera u mogucnost promena na balkanu (i Srbiji) bila moguca. Pitanje: Zar vec nije nesto slicno organizovano i to bas u organizaciji MASa? Inace dvoriste mi je malo i zelim da se i jeftinije vozim (benzin) i lakse (registracija) sto dalje. Veruj mi na istoj smo strani, nego sam ja skeptik u organizaciji takve stvari, tacnije u uspeh, a voleo bih da nisam u pravu. ;)

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #56 poslato: Decembar 21, 2009, 10:58:36 posle podne »
Samo obrati pažnju...   moram sam sebe da citiram...

tvoj dolazak na protest treba da bude izraz tvoga neslaganja sa ovim što nam nameću
 a ne licitiranje "da znam da možemo promeniti nešto ja bih došao"  niko to nezna, ali ono što
 znamo je da smo ovako debelo oštećeni i to mora da bude glavni razlog našeg dolaska na
 protest... 

darinjo

• Gost
« Odgovor #57 poslato: Decembar 21, 2009, 11:10:36 posle podne »
"da znam da mozemo promeniti nesto ja bih dosao"
    Izvini, ali ja to nisam rekao. Nisam takav idiot. To je kao da kazes: kad bih znao da cu dobiti sedmicu na lotou ja bih ga uplatio.  ???
    Evo ti jos jedan primer:
 Vracam se iz BG i prolazim Indjiju. Idem autom. Preticem idiota i on dodaje gas. Ja ga preteknem i vratim u svoju traku kad eto pandura zaustavljaju me. Prekoracenje brzine 78 umesto 60 i   i  kazna 3000din. Pitam ja: zar me niste videli da preticem i bla bla, a on hladan kaze NE. Mislim da sam i nacrtao moje misljenje. Ja cu se sigurno pojaviti, ali ti moje postove ili ne citas ili preleces preko njih inace ne bi bilo ovog poslednjeg dodatka.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #58 poslato: Decembar 21, 2009, 11:21:18 posle podne »
"da znam da mozemo promeniti nesto ja bih dosao"

Ovo sam naveo kao stav a ne kao tvoj komentar...
A do tog zaključka sam došao iz ovih par rečenica...

Dodatak za protest. Nece uspeti.

Medjutim vec i previse dugo zivim ovde da bi i pomislio da ce biti drugacije.  Zar vec nije nesto slicno organizovano i to bas u organizaciji MASaVeruj mi na istoj smo strani, nego sam ja skeptik u organizaciji takve stvari, tacnije u uspeh

darinjo

• Gost
« Odgovor #59 poslato: Decembar 21, 2009, 11:33:58 posle podne »
 E mene ne moras ubedjivati. Ja sam i previse zarazen bajkerizmom da je hronicno i ne izlecivo. Skepticizam prizilazi iz iskustva, nazalost. Sta mislis ( za auto oko 13500din, a za motor oko 21500din. ) sta bi ja to voleo? Da gledam iz fotelje ili da dodjem, obavimo to i odemo da proslavimo (na pice). Pa naravno- motor (oko 11ooodin).
ps; u Hrvatskoj su se organizovali (i uspeli) da se smanje putarine za motorcikle, a gde smo mi? Nama je taj Zlobs od skoro, a putarine odavno. Zar ne?