Mart 30, 2026, 09:21:20 posle podne

Autor Tema: Radna verzija zahteva za protest  (Pročitano 7047 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • KAWASAKI ZX-6
Odg: Radna verzija zahteva za protest
« Odgovor #20 poslato: Februar 12, 2010, 02:20:26 posle podne »
po meni je sve ok.....ali bi to trebalo odraditi nešto kao "članovima mas-a,ili ams-a",kako bi doprinelo popularizaciji samog mas-a,kao i zavodjenja"nekog reda"....neka se samostalni ne uvrede,ali smatram da bi i "država"lakše izašla u susret nekoj asocijaciji,nego kompletnoj moto populaciji......a i ovako se i divlja,i vozi mnogo pijanih klinaca.....sad još da im se dozvoli i da ga registruje jeftinije i da ne plaća putarinu....... ;)
ovako bi mas preuzeo odgovornost samim odabirom članstva......tj.normalan si možeš u mas(i imaš te "neke" povlastice).....ili nenormalan si....sredi se,pa dodji za godinu dve....pa ćemo da vidimo........

mislim da se ovim neradi nista dobro,zato sto akciju podrzava i veliki broj ljudi koji nisu u klubovima
a ovim stavljas jasno do znanja da se opet deli moto populacija,ima mnogo klubova u masu,ali ne toliko da bi sami mogli da iznesu sve
a mislis li da ce svi iz klubova doci,ja znam da nece......na masu ima mnogo clanova koji nisu ni u jednom klubu a imas i klubove koji nisu u masu,i sta stim dodjite podrzite nas i ko vas

ovo je samo zapazanje,jel ipak su se ljudi javljali za podrsku i ako nisu u masu :D

SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Lalajko

• Suvozac
  • *
« Odgovor #21 poslato: Februar 12, 2010, 02:29:31 posle podne »
Stoji:
Citat
9.  Za motore do 10 god i preko,  na godinu dana

...a treba:
Citat
9.  Za motore od 10 god i preko,  na godinu dana

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #22 poslato: Februar 12, 2010, 02:37:42 posle podne »

Stoji:
Kako su pojedinci ovde konstruktivni  ??? a tamo negde destuktivni,,,, zanimljivo :icon_scratch:
« Poslednja izmena: Februar 12, 2010, 03:21:46 posle podne od strane WOLVERINE »

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #23 poslato: Februar 12, 2010, 03:42:38 posle podne »

mislim da se ovim neradi nista dobro,zato sto akciju podrzava i veliki broj ljudi koji nisu u klubovima
a ovim stavljas jasno do znanja da se opet deli moto populacija,ima mnogo klubova u masu,ali ne toliko da bi sami mogli da iznesu sve
a mislis li da ce svi iz klubova doci,ja znam da nece......na masu ima mnogo clanova koji nisu ni u jednom klubu a imas i klubove koji nisu u masu,i sta stim dodjite podrzite nas i ko vas

ovo je samo zapazanje,jel ipak su se ljudi javljali za podrsku i ako nisu u masu :D

ne,ne,ne.........pa neka se učlane u mas........to je i poenta
a ukoliko neko smatra,da je srbiji potrebna moto asocijacija,onda je malo glupa i izjava"ja podržavam,ali neću da učestvujem"
a da se mas kao organizacija trudi i zalaže za neke promene,koje će svi da uživaju.....to je malo glupo
 a to što kažeš da kada bi tako i bilo kako ja razmišljam,da se nebi učlanjivali mnogi klubovi i pojedinci........to mnogo grešiš...iole inteligentan čovek koji smatra da je jednoj državi potrebna moto asocijacija(koja bi zavela red na moto sceni),i još plus neke povlastice,bi se učlanio sigurno,bez obzira ko je predsednik,kakvi ljudi rukovode(mada ih mi sami biramo)
.....a dovoljna kazna bi za bilo koga bilo izbacivanje iz iste te organizacije

ruku na srce......ni ti neradiš ceo mesec,pa daš pola plate komšiji samo zato što ti se javi kad se sretnete
(nije ovo ništa lično,nemoj da se uvrediš,to je moje mišljenje)

a i ukoliko bi mas,izdejstvovao bilo šta od ovih tačaka koje su spomenute,i odnosilo bi se na sve"bajkere"........koja bi se budala učlanila u mas,kada ima sve kao i "masovci" stim da ne mora da odgovara nikom

i opet bi se postavljala pitanja:"zašto da budem član masa,kada ne dobijam ništa što već nemam"
i nakon par godina će se i zaboraviti,ko se to zalagao da sve bude kako jeste......

ne kažem,da se ja nešto posebno zalažem kao pojedinac....zalaže se klub kojeg sam član.....ovo što pišem je samo kucanje po tastaturi.....ali sam član kluba koji je član masa,i mora postojati neka razlika između "mene" i nekog ko stoji po strani i čeka da bude bolje,i ne znajući da mas postoji...
 sad neka se samostalni klubovi i pojedinci ne uvrede.....ali to je tako,ja sve poštujem,i imam jako mnogo prijatelja koji niti su članovi kluba,ili masa........ali svi imaju pravo da biraju
 moj najbolji prijatelj,ima platu 150000 din.....ali on je radikal.....ja nisam....to je moj izbor

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #24 poslato: Februar 12, 2010, 04:10:45 posle podne »

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #25 poslato: Februar 12, 2010, 04:12:51 posle podne »
nevredjame to sto si napisao,samo kazem,
opet moram da te ispravim ,ako zelim da budem clan MASA moram da budem u klubu
inace nemogu,u MAS
nisam ni imao zelju ni volju da se nadjebavamo,ti imas svoje misljenje ja svoje

nemoj da me ispravljas ja tebe nisam,niti zelim samo sam rekao ono sto mislim
a tvoj stav,i stav tvog kluba je vasa interna stvar,i ja to postujem
po tvome bi mozda trebalo da svi koji nisu u MAS da izadjemo i sa foruma i nediskutujemo
sta je ovde cilj da svima bude bolje ili  samo odredjenim
drugo MAS nije zvanicna motoasocijacija srbije,tako da nema ingirencije u srbiji, to je dobrovoljno udruzenje klubova
koje cu ja da podrzim kao pojedinac,uvek
moj izbor je da nezelim u nijedan klub.....ali sam ti opet drug

pozdrav denise :D
« Poslednja izmena: Februar 12, 2010, 04:32:05 posle podne od strane dejansd »
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #26 poslato: Februar 12, 2010, 04:27:34 posle podne »
Mislim da je zajednički interes svih motorista da isteramo do kraja neke od ovih zahteva ili daj Bože sve tačke iz zahteva. Naravno da poštujemo prvo klub i stavove kluba u kome smo, zatim asocijacije u kojoj je klub član ali je velika greška odvajati "zavisne i nezavisne" bajkere i mislim da bi ovde svi trebali da se borimo za zajednički interes.

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #27 poslato: Februar 12, 2010, 04:31:20 posle podne »
Mislim da je zajednički interes svih motorista da isteramo do kraja neke od ovih zahteva ili daj Bože sve tačke iz zahteva. Naravno da poštujemo prvo klub i stavove kluba u kome smo, zatim asocijacije u kojoj je klub član ali je velika greška odvajati "zavisne i nezavisne" bajkere i mislim da bi ovde svi trebali da se borimo za zajednički interes.

naravno tako i treba,da bude
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #28 poslato: Februar 12, 2010, 04:48:44 posle podne »
Samo konstruktivno, ;).

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #29 poslato: Februar 12, 2010, 04:56:09 posle podne »

Slažem se sa Ivtom...
Mislim da je u našem interesu da animiramo što više bajkera ne bitno da li
su u članovi nekog MK ili su samostalni... važano je da se zalažemo za istu
stvar koja se tiče svih vozača motocikla...
MAS će u ovoj priči biti onoliko veliki koliko se mi budemo trudili da čujemo
šta nam poručiju ostali (klubovi koji nisu u MAS-u i samostalni vozači)
prijatelji  asocijacije... Smatram da treba da budemo otvoreni i spremni na
sardnju i razmenu ideja...

« Poslednja izmena: Februar 12, 2010, 05:13:50 posle podne od strane Squi »

Van mreže Beli MK Vrsac

• Vozac
  • *
  • Yamaha XJ 650
« Odgovor #30 poslato: Februar 12, 2010, 07:53:12 posle podne »
pozdrav braco i ako radna verzija protesta nije konacna mislim da je dobro da se vec sad apeluje na sve bajkere bili oni clanovi MAS ili ne, ipk je ovo u interesu svih motorista

Van mreže GS650G

• Vozac
  • *
« Odgovor #31 poslato: Februar 12, 2010, 08:38:40 posle podne »
Predsednice menjaj statut i omoguci i nezavisnima da postanu clanovi MAS-a.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #32 poslato: Februar 12, 2010, 08:48:03 posle podne »
Pozdrav za Čačak...
Ja sam ti poslao privatnu poruku sa rešenjem...
Nema potrebe da se menja statut kad imamo rešenje za sve koji nisu u klubovima...

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #33 poslato: Februar 16, 2010, 10:53:35 pre podne »
 Podrska od mene i Orlova!!!!