mislim da se ovim neradi nista dobro,zato sto akciju podrzava i veliki broj ljudi koji nisu u klubovima
a ovim stavljas jasno do znanja da se opet deli moto populacija,ima mnogo klubova u masu,ali ne toliko da bi sami mogli da iznesu sve
a mislis li da ce svi iz klubova doci,ja znam da nece......na masu ima mnogo clanova koji nisu ni u jednom klubu a imas i klubove koji nisu u masu,i sta stim dodjite podrzite nas i ko vas
ovo je samo zapazanje,jel ipak su se ljudi javljali za podrsku i ako nisu u masu 
ne,ne,ne.........pa neka se učlane u mas........to je i poenta
a ukoliko neko smatra,da je srbiji potrebna moto asocijacija,onda je malo glupa i izjava"ja podržavam,ali neću da učestvujem"
a da se mas kao organizacija trudi i zalaže za neke promene,koje će svi da uživaju.....to je malo glupo
a to što kažeš da kada bi tako i bilo kako ja razmišljam,da se nebi učlanjivali mnogi klubovi i pojedinci........to mnogo grešiš...iole inteligentan čovek koji smatra da je jednoj državi potrebna moto asocijacija(koja bi zavela red na moto sceni),i još plus neke povlastice,bi se učlanio sigurno,bez obzira ko je predsednik,kakvi ljudi rukovode(mada ih mi sami biramo)
.....a dovoljna kazna bi za bilo koga bilo izbacivanje iz iste te organizacije
ruku na srce......ni ti neradiš ceo mesec,pa daš pola plate komšiji samo zato što ti se javi kad se sretnete
(nije ovo ništa lično,nemoj da se uvrediš,to je moje mišljenje)
a i ukoliko bi mas,izdejstvovao bilo šta od ovih tačaka koje su spomenute,i odnosilo bi se na sve"bajkere"........koja bi se budala učlanila u mas,kada ima sve kao i "masovci" stim da ne mora da odgovara nikom
i opet bi se postavljala pitanja:"zašto da budem član masa,kada ne dobijam ništa što već nemam"
i nakon par godina će se i zaboraviti,ko se to zalagao da sve bude kako jeste......
ne kažem,da se ja nešto posebno zalažem kao pojedinac....zalaže se klub kojeg sam član.....ovo što pišem je samo kucanje po tastaturi.....ali sam član kluba koji je član masa,i mora postojati neka razlika između "mene" i nekog ko stoji po strani i čeka da bude bolje,i ne znajući da mas postoji...
sad neka se samostalni klubovi i pojedinci ne uvrede.....ali to je tako,ja sve poštujem,i imam jako mnogo prijatelja koji niti su članovi kluba,ili masa........ali svi imaju pravo da biraju
moj najbolji prijatelj,ima platu 150000 din.....ali on je radikal.....ja nisam....to je moj izbor