E ovo moram da prokomentarisem ,Koi klub i ako ima kako kazete prave papire radi po istima ?Navedite mi bar 5 kluba koji ispunjava uslove iz svog statuta barem 51%.? Znaci da li je klub registrovan kao grupa gradjana ili kao moto klub nije bitno ,bitno je da je vecina za druzenje i jedan ili vise papira ne cini nas razlicitim . nadam se da je ekipa dusebriznika razumela . Moj klub nije clan MAS-a i ako ima dovoljan broj clanova a nije registrovan ni kod jednog organa uprave. Trebamo li po tome da se delimo i razvrstavamo?
Braco molim vas iste probleme imamo i ovako sa drzavom usredsredite se na bitne stvari a ne na carsijska trucanja, i ogovaranja. Ne zelim da se ovo pogresno razume ,ali bilo je jace od mene. Isti vetar nam bije u lice dok se vozimo,isto nas boli kada padnemo ,iste probleme imamo oko registracije ...... dajte se urazumiti i ne pravite se ludaci visenego sto je to potrebno
. ovo je moje licno misljenje a ne i mog kluba zato rad,rad i samo rad na otklanjanju dosadasnjih i novonastalih problema pozdrav od Pop-a iz
mk.KLAN Smederevo
Pope, znaš da te gotivim kao drugara i da smo jedan deo mladosti proveli na motorima intezivno se družeći, to stoji i ostaje. Ne kapiram te što tripuješ da svako moje pitanje ili sugestija za bolji rad MASa ide u pravcu provokacije. Da li misliš da je mk EXTREM ugrožen u Smederevu od nekog kluba ili nekoliko klubova, pa ja onda napišem pitanje predsedniku MASa plašeći se za naš klub. Svestan sam da smo sa ovako dobrom ekipom u klubu nekome trn u oku u našem gradu ali ja to(g) ne vidim ko buvu na p....
Pročitaj brate šta si napisao i koliko sam sebi protivurečiš.
Kažeš jebe nas država i jebaće nas još... Pa kako misliš da se zaštitiš od kontrola ako si pravno (papirološki) neispravan? Zašto je ovo pitanje "čaršijsko prejebavanje", zar nije upozorenje svim klubovima da pribave sve što je potrebno od dokumenata da ne bi imali problema?
Zar i ti ne shvataš da je kontrola pojačana i da se približavamo evropi i svim njenim pedantnim usranim zakonima. Prošlo je vreme vožnje bez kaciga i vetra u kosi, isto tako prolazi i vreme varijante "lako ćemo", budi ubedjen da sam u pravu i sve ovo što pišem znam jer se svakodnevno srećem sa novim uredbama vezanim za firme i udruženja, a sve pričam na vreme pa ko shvati shvati će.
I da ne zaboravim, mk EXTREM je potpun sa papirologijom i ima redovne sastanke i odluke UO i predao je završni račun i u ministarstvu sporta i omladine ima svoj obnovljeni broj. Tako da gledaj kome je u interesu da se busa u grudi i ispravlja krivine, nama u regularnom klubu sa 25 aktivnih članova ili klubovima kojima dajemo korisnu informaciju da iskoriste mogućnost i postanu regularni.
kakve veze ima druženje sa MORANJEM? Hteli ne hteli za još par meseci će svi morati da imaju urednu dokumentaciju ili neće da postoje-zvanično, a pitanje je da li će MAS smeti da ih drži u svojim redovima kao nepotpune jer time može sebe da ugrozi.