Mart 29, 2026, 08:53:24 posle podne

Autor Tema: Da li neko zna sta se dogadjalo na zurci u NS( GREMIUM)?  (Pročitano 38359 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
Odg: Da li neko zna sta se dogadjalo na zurci u NS( GREMIUM)?
« Odgovor #20 poslato: Mart 11, 2010, 08:38:28 pre podne »
gle Road... MOZDA jesi  u gomili stvari u prevu ...i sve sto si rekao je  na mestu ...ali ...
neposredno svi ti chapteri ( kako god ) ce imati uticaj  na mene ...tebe... itd...
ja  postujem svacije  BRATE ALI MOJE  NE DAM
pa realno razmisli ...dal je tebi normalno da tebi neki supak meraklija iz svabije pravi reda u kuci ( a koliko sam skontala  to je  njihova prica)
sto se nasih klubova tice ...ima RETKIH  koji postuju PRICU MOTO KLUBA...u totalu ...i to mi se izuzetno svidja...i skidam im svima kapu ...al bratac ...najgore je to sto ti ovake  neke ljude (dovlace na kucni prag da ti uvode diktaturu) u tvojoj  avliji ...
pa zar treba NASE LJUDE DA VODI  NEZNAM TI NI JA  KOJI  SERONJa...STA  NESPOSOBNI SMO
ne kontam
a najgore od svega toga... ( ako prate slepo...zasto su dali boje  coveku koji ni ne vozi )
MENI SMETA ... I TO MI STRASNO SMETA ...A JOS CE VISE DA MI SMETA AKO MI  SE NEKO OD ISTIH POJAVI SLUCAJNO NA PUTU ...

OPET KAZEM TUDJE POSTUJEM SVOJE  NEDAM!!!!!!!

*603 *603 *603 *603 *603

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
« Odgovor #21 poslato: Mart 11, 2010, 08:46:40 pre podne »

. ja mislim kada bi se oni pitali naš glavni grad bi se zvao Njujork a država USA, i onda još de se prekrste u nekog Jonathana Jona Weina pa da se osećaju ko svoj na svome...

sta da ti kazem jedan tavav ih je  i uvukao  ovde ...
al  aj  sto bi rekla da je  neko NA KOGA BI SUMLJALA...jok ... em decko ne vozi ..em nema pojma sta se sve kod nas desava... jos na kraju on sav ponosan iznosi njihove boje ....
"AAAALO RODJACI "
a da jos  su  javno na fejsu rekli ...u fazonu da su u ratu sa nekim drugim klubom...
AJ  PA DA IM POVERUJEM ONDA DA SU KRAJNJE DOBRONAMERNI ...
Nisam te razumeo za'' rat sa nekim drugim klubom''.Jesu li u ratu tamo u Nemackoj
ili sa nekim nasim klubom( ako su tamo to je dobar dan,ako je ovde hm,nije dobro)?

Zverka

• Gost
« Odgovor #22 poslato: Mart 11, 2010, 12:40:28 posle podne »
http://www.facebook.com/event.php?eid=355717691408&ref=mf

eve vam ...
ko nije  na fejsu ...
copy/paste:

Type:    
Party - Club Party
Start Time:    
Friday, March 26, 2010 at 8:30pm
End Time:    
Saturday, March 27, 2010 at 9:30am

Description

Black 7 Srbija pravi prolećnu žurku. Pozivamo sve motocikliste, moto klubove i ostale ljude dobre volje da nam se pridruže na žurci. Takođe Vas pozivamo da zajedno sa nama sutradan dodjete na žurku LMC Ladies u Novom Sadu. Zagarantovan rock&roll, normalne cene pica, pokoja domaća i naravno pasulj.

Kontakti:

Beli: 063/55-33-88
060/555-33-88
Kum: 060/302-0001

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
« Odgovor #23 poslato: Mart 11, 2010, 08:54:02 posle podne »
 *4

Van mreže RoaD GunneR

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #24 poslato: Mart 11, 2010, 09:39:13 posle podne »
a najgore od svega toga... ( ako prate slepo...zasto su dali boje  coveku koji ni ne vozi )

Mozda taj covek ima neke druge osobine koje su njima bitne za njihovo delovanje na ovim prostorima, mozda ce covek poceti sada da vozi.
A mozda idu i na "manje poznate" ljude jer im je lakse da ih privuku, posle ce svojom logistikom od njih napraviti ono cemu teze ....

pa zar treba NASE LJUDE DA VODI  NEZNAM TI NI JA  KOJI  SERONJa...STA  NESPOSOBNI SMO
ne kontam

Ne treba nama ni MMF da nam kaze sta da radimo zbog njega nam propade drzava, pa opet nam oni kroje i finansije a bogami i politiku.

PS  Ne znam koja zemlja je uspela da izbegne prisustvo stranih klubova?!

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
« Odgovor #25 poslato: Mart 11, 2010, 10:00:21 posle podne »
Ovu sam poruku dobio od naseg(aktivnog)bikera ,koji zivi u Australiji.
Prvi deo je privatna poruka u drugom delu je dao svoje misljenje o dolasku stranih klubova.Posto je sa facebook-a ja sam ga kopirao.Ako ste na fb,rado ce vas prihvatiti kao prijatelja,stari biker zove se
Miroslav (Miso) Berovic.
"O Shomi jarane,pozdravljam te,odmah da ti se ispovidim.Sve je uredu,zdravlje OK a sto se tice municije nesikiraj se,odje smo naoruzani do zuba nedaj boze da podje revolucija zajebali bi shpance,hahaha.Malo mi se poremetio face,imam dva profila,slucajno ali sam na ovom drugom.Sto se tice novih klubova oni hoce da pojedu male klubove,ciljevi su anglosaksonski,U Australiji ima par klubova i to ti je vojska,znacvi drzi se srpske demagogije ,pive i rostilja,Kazem ti da veliki jedu male,mi srbi nemozemo da napravimo klub jer bi nas pojeli odmah zato vi nemojte njima da dozvolite da dolaze na vasu teritoriju,odmah ih terajte i to sa puskom.Poozzzz."

Zverka

• Gost
« Odgovor #26 poslato: Mart 12, 2010, 07:53:39 pre podne »
@ROAD taj  covek apsolutno nema nikakve kvalitete... lazem ima kvalitetnu pricu da ce poceti da vozi ... i to prica unazad 10tak  godina....

"PS  Ne znam koja zemlja je uspela da izbegne prisustvo stranih klubova?!" SRBIJA  DO  SKORO  samo sto  smo  previse glupi ...i  uvek  kad  je  sranje zazmurimo na jedno oko ...
ponosna SAM BILA  sto  cela ekipa  u  srbiji  NIJE  DOZVOLILA UFUR BILOKAKVIH  SUPAKMERAKLIJA....
al sad ....i sto je  najinteresantnije  ovde se to pominje kad je  vec  gotova stvar ....jadno bedno...

@Shomy
druze imam ja  takvih  mailova koliko god hoces al  sta  vredi  ...kad se jedino ja  bunim JAVNO ...
svi  muljaju  sebi  u  bradu ...a kad dodje  stani pani ...NIGDE  NIKOGA ... ko uvek...

sad  je  sta  je.... jbg ... samo ja  sam rekla SVOJE  NEDAM... a vi ostali kako hocete ...
gomila  POZNATIH  LJUDI  SHOMILE... je  usla u ovu pricu ...
MOGU ONI MENI DA GOVORE DA SU DOBRONAMERNI ...iskreno  ZABOLE ME... nemi  ... raznorazni SHUPCI   NE TREBAJU .....
izmedju ostalog (fala  ... pa sam se na vreme sklonila sa moto skupova i tih  zajebada )
od sad ce biti  vozim mirno i nosim UTOKU SA SOBOM...

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #27 poslato: Mart 12, 2010, 01:19:41 posle podne »
@ROAD taj  covek apsolutno nema nikakve kvalitete... lazem ima kvalitetnu pricu da ce poceti da vozi ... i to prica unazad 10tak  godina....

"PS  Ne znam koja zemlja je uspela da izbegne prisustvo stranih klubova?!" SRBIJA  DO  SKORO  samo sto  smo  previse glupi ...i  uvek  kad  je  sranje zazmurimo na jedno oko ...
ponosna SAM BILA  sto  cela ekipa  u  srbiji  NIJE  DOZVOLILA UFUR BILOKAKVIH  SUPAKMERAKLIJA....
al sad ....i sto je  najinteresantnije  ovde se to pominje kad je  vec  gotova stvar ....jadno bedno...

@Shomy
druze imam ja  takvih  mailova koliko god hoces al  sta  vredi  ...kad se jedino ja  bunim JAVNO ...
svi  muljaju  sebi  u  bradu ...a kad dodje  stani pani ...NIGDE  NIKOGA ... ko uvek...

sad  je  sta  je.... jbg ... samo ja  sam rekla SVOJE  NEDAM... a vi ostali kako hocete ...
gomila  POZNATIH  LJUDI  SHOMILE... je  usla u ovu pricu ...
MOGU ONI MENI DA GOVORE DA SU DOBRONAMERNI ...iskreno  ZABOLE ME... nemi  ... raznorazni SHUPCI   NE TREBAJU .....
izmedju ostalog (fala  ... pa sam se na vreme sklonila sa moto skupova i tih  zajebada )
od sad ce biti  vozim mirno i nosim UTOKU SA SOBOM...

Znaci li to zveri da idemo na zurku u NS ili nosimo utoke da uteknemo  :D :D :D :D

Zverka

• Gost
« Odgovor #28 poslato: Mart 14, 2010, 03:46:34 posle podne »
STA CE OVA TEMA U OFF-U ...
????
koliko kontam RADI SE O SAMOSTALNOM KLUBU...STA CE TO U OFFU....

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #29 poslato: Mart 14, 2010, 04:57:58 posle podne »
Zveri... ovde je bilo pitanje da li neko zna šta se događalo  na žurci NS Gremium a pošto taj klub kod nas nije predstavljen (prijavljen) meni lično ne smata da tema ostane u OFF-u... 

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže prpa_zr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #31 poslato: Mart 14, 2010, 05:25:57 posle podne »
oko gremiuma ...
l

isti taj  klub odredjuje svim moto klubovima koliku ce cenu staviti za ulaz moto skupa...odredjuju im kretanje itd...navodno nisu agresivni (koliko sam cula )

Baš me zanima na šta se svodi toliki autoritet da mogu drugima da određuju cene ulaznica na skupovima i sl.
...

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #32 poslato: Mart 14, 2010, 05:40:31 posle podne »
oko gremiuma ...
l

isti taj  klub odredjuje svim moto klubovima koliku ce cenu staviti za ulaz moto skupa...odredjuju im kretanje itd...navodno nisu agresivni (koliko sam cula )

Baš me zanima na šta se svodi toliki autoritet da mogu drugima da određuju cene ulaznica na skupovima i sl.

Iskreno zarko zelim da mi neko od njih nesto ogranici ili odredi,,, >:D >:D >:D

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #33 poslato: Mart 14, 2010, 07:41:48 posle podne »
mogu da kazem samo da znam par ljudi koji su u gremiumima
dobri ljudi, evo sad ce zurka u grockoj izvolite upoznajte ljude i njihov nacin rada
nemojmo stalno ,cuo sam ovo ili ono ,ja licno nisam za strane klubove
ali neznaci da neko ko je do juce bio ok,sad nevalja,eto prilike,da ih upoznamo
savrseno mi boje nicijeg kluba neznace nista,postujem pojedince
a klub kao klub u celini
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #34 poslato: Mart 15, 2010, 07:04:13 posle podne »
Ja se licno druzim mnogo godina sa takvim klubovima i nevidim zasto prepucavanje >:( Bice zurka u grocku pa ko zeli da upozna i vidi kakvi su neka dodje,ja sa mojim mk idem cak ce doci i u smederevo jedan deo ekipe da popijemo pa ko zeli moze da se prikljuci bicemo u SRBIS PAB ;) MK ulicni borac ;)

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #35 poslato: Mart 28, 2010, 11:49:13 pre podne »
Ja se licno druzim mnogo godina sa takvim klubovima i nevidim zasto prepucavanje >:( Bice zurka u grocku pa ko zeli da upozna i vidi kakvi su neka dodje,ja sa mojim mk idem cak ce doci i u smederevo jedan deo ekipe da popijemo pa ko zeli moze da se prikljuci bicemo u SRBIS PAB ;) MK ulicni borac ;)

celavi postavicu slike i ovim putem mogu samo da pozdravim domacine koji su nas na zurci lepo ugostili
dobra muzika i zezanje i mnoge drage ljude i klubove sam video na zurci kod Gremiuma Grocka

Gospodin Šicer

• Gost
« Odgovor #36 poslato: Mart 28, 2010, 12:10:04 posle podne »
Hmmm...

Malo je cudno da neko nekome namece koliko ce da kostaju ulaznice za skup i slicno...ko ce nosi kakve boje i tralalala...kojim autoritetom i silom ce meni neko da zabrani da nosim zutu majcu ??? Bas me zanima...

Trebalo bi da se svi pomazemo koliko mozemo, da svako nosi sta hoce od boja, da svako naplacuje ulaz na skup po svojoj volji...

Pod uslovom da smo svi bajkeri dobre volje, ali na zalsost izgleda da ima nekih drugacijih...

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #37 poslato: Mart 28, 2010, 07:35:36 posle podne »
Hmmm...

Malo je cudno da neko nekome namece koliko ce da kostaju ulaznice za skup i slicno...ko ce nosi kakve boje i tralalala...kojim autoritetom i silom ce meni neko da zabrani da nosim zutu majcu ??? Bas me zanima...

Trebalo bi da se svi pomazemo koliko mozemo, da svako nosi sta hoce od boja, da svako naplacuje ulaz na skup po svojoj volji...

Pod uslovom da smo svi bajkeri dobre volje, ali na zalsost izgleda da ima nekih drugacijih...

Mislim da bi trebalo napraviti razliku izmedju članova klubova koji žive za svoj klub i članova klubova koji žive od kluba. Naravno živeti od moto kluba povlači još mnogo obaveza koje članovi moraju da ispune, a koji najblaže rečeno nisu u skladu sa zakonom ili nekim normama bajkerskog života. Ovo isključivo mislim na strane klubove koji prave svoja predstavništva kod nas.
Niko ne može da me ubedi da nas neki stranci više vole od nas samih i da nam oni pošalju pare za skup ili neko putovanje ili kupovinu motora i da to neće imati svoju cenu.
Za sad to izgleda super organizovan skup i besplatne ogromne količine hrane i pića i poklona svim prisutnima, bratsko ljubljenje i pobratimljenje klubova ali sam siguran da će jednog dana (možda za koju godinu) doći djavo po svoje i tražiti kontra uslugu, u smislu "bajo ja sam te hranio, oblačio i kupovao motore, ajde sad ti za mene da uradiš to i to..."
Stav kluba u kome sam član je takav da ne podržavamo niti jedan vid čeptera,glasnika, ili kako se zovu..., u smislu da nećemo ići na njihove skupove i pobratimiti se sa njima niti nositi njihove oznake na našim prslucima, korektno će mo ih pozdraviti uvek i ispoštovati na našim skupovima i žurkama i na skupovima gde se budemo sretali ali ništa više od toga.
Našoj deci i mladim članovima ostavljamo i namećemo domaće, pa nek je i "gorko voće" i trudimo se da sebi prokrče put na bajk sceni Srbije sojim imenom, delom i obrazom, bez obzira koliko malo para imali i kojim motorom to radili jer će to sigurno biti sladje nego trenutno dobar status u nekom stranom klubu koji nudi nov motor, novac ili nešto "besplatno"
Pozdrav i sretno ;)

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #38 poslato: Mart 28, 2010, 07:43:27 posle podne »
 Slazem se sa tobom Ivto!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #39 poslato: April 01, 2010, 12:45:51 pre podne »
Internet je postao najveca BAJK prica  malo se predje kilometara al mnogo .....  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: