Mart 30, 2026, 01:37:28 pre podne

Autor Tema: Da li neko zna sta se dogadjalo na zurci u NS( GREMIUM)?  (Pročitano 38456 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

zodiac

• Gost
Odg: Da li neko zna sta se dogadjalo na zurci u NS( GREMIUM)?
« Odgovor #100 poslato: Jun 11, 2010, 12:34:14 pre podne »
Pa de si, Sveto? Ja se vec zabrinuo sto te nema da kazes neku na temu, znam da ti je medju omiljenijim >:D

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #101 poslato: Jun 11, 2010, 12:38:48 pre podne »
A i SMEDEREVCI  ;)

ne loži, vidiš da je vrućina  *116

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #102 poslato: Jun 11, 2010, 12:53:01 pre podne »
Pa de si, Sveto? Ja se vec zabrinuo sto te nema da kazes neku na temu, znam da ti je medju omiljenijim >:D
Posmatram i cudim se ..............

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #103 poslato: Jun 11, 2010, 12:56:33 pre podne »
A i SMEDEREVCI  ;)
Bajk prica je CUDO :D ;)

Van mreže Black 7 Srbija

• Suvozac
  • *
« Odgovor #104 poslato: Jun 11, 2010, 10:35:54 pre podne »
@Zodiac - Da, izgleda da sve sto covek kaze moze da se protumaci na vise nacina. Ja pricam o podelama i razjedinjavanju klubova u Srbiji, ti kazes da omalovazavam klubove. Ne ide tako. Nisam politicar, ne zelim da vagam sve sto kazem.

@Zemunac - isto tako imas i moje odgovore na drugom forumu.

@Ivta - Sarkazam je cudo, zar ne, prijatelju. Seoski i seljacki, hmm velika je razlika, zar ne. Pogotovo u srpskom jeziku koji kao i svaki drugi ima kontekste i fraze. Ja nisam niti cu ijedan klub nazvao seljackim.

zodiac

• Gost
« Odgovor #105 poslato: Jun 11, 2010, 10:52:31 pre podne »
Ako si vec sebi dodelio ulogu PR-a, onda i te kako moras da vagas svaku rec koju ces da izgovoris/napises. Ja i dalje ne vidim u cemu je problem ako svako selo u Srbiji ima svoj moto klub, kamo lepe srece da je tako. Bar su nasi klubovi, srpski, ma kako im malobrojno clanstvo bilo. Ako ste vec hteli da budete deo 'neceg veceg', sto se lepo niste uclanili u kinesku asocijaciju motociklista, njih ima mnogo vise nego Gremiuma? Zamisli samo, vas i Kineza cela milijarda, gde bi vam kraj bio.

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #106 poslato: Jun 11, 2010, 11:00:49 pre podne »
Na Tjen-an-menu!! *582 *303 *552

Van mreže Black 7 Srbija

• Suvozac
  • *
« Odgovor #107 poslato: Jun 11, 2010, 11:41:11 pre podne »
Slatko

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #108 poslato: Jun 11, 2010, 11:52:38 pre podne »
Znate sta, ne mogu da se otmem utisku da mozda ipak nepotrebno i unapred prilazite s nepoverenjem, prozivate i sikanirate coveka... Ruku na srce, ima toga..
Mozda ste u pravu a mozda i niste. Kljucna rec ovde je ocigledno mozda. Ne bi trebalo da vas onda mozda zacudi negativan stav sa njegove/njihove strane s obzirom kako se vi prema njima u startu postavljate... Kao da sami trazite, provocirate da budu losi... Pa onda i kad budu, nije ni cudo. Zar ne, razmislite...?

To mu dodje kao kad bi smuvao neku curu za koju neki kazu da je laka zenska (losa) pa je u startu opljujem, pripretim joj, za svaki slucaj. A ona jos nista nije lose uradila... Pa samim tim sto sam to u startu uradio mozda sam je gurnuo u neprijateljstvo prema sebi, upravo ce ona uraditi ono cega se bojim... To nije mudro... Krenuti na neki nacin odmah djonom...

Vreme ce pokazati a i dokazati...

Za sada su uglavnom pretpostavke i mozda...

Znate, i od mene zavisi kakav ce on biti prema meni a ne samo od toga kakav je on "inace"... ;) Tako da svi aktivno sudelujemo u procesu i samim tim preuzimamo odgovornost za ono sto ce se desiti, svidjalo nam se to ili ne. ;) ;)

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #109 poslato: Jun 11, 2010, 12:33:53 posle podne »
To bi trebalo da bude pravilo u ophodjenju sa ljudima. Nigde nisi pogresio....
...sem mozda u cinjenici da se pametan uci na tudjim, a onaj manje pametan na svojim greskama.

Licno nemam nista protiv bilo koga ( klub, samostalac, nesvrstani, svrstani...bajker ) i voleo bih da se bavimo za nas bitnim problemima.

Ta prica o onima koji ce da dodju da nas karaju i ovima koji ce da nas brane, mi ne pije vodu. Jos uvek nisam video one, a ove jesam.

Srbija je toliko specificna ( otkrio sam rupu na saksiji  :icon_scratch: ) da ni najbolje zapadno kod nas ne uspeva, a ono najgore bude toliko izmenjeno i prilagodjeno Srpskom, da ne lici na sebe.

Elem braco bajkeri,
 - ako ovi vise vole strane boje - neka ih.
 - ako oni ne vole nase boje - neka ih
 - ako se oni medju sobom gloze oko toga - neka ih ( stranci i jedni i drugi )

- E, ako nas budu dirali... pa branicemo se. To nam je urodjeno. Tu smo na svom terenu  ;D ;D ;D

...a do tada - dobrodosli u Srbiju !
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #110 poslato: Jun 11, 2010, 01:47:20 posle podne »
Znate sta, ne mogu da se otmem utisku da mozda ipak nepotrebno i unapred prilazite s nepoverenjem, prozivate i sikanirate coveka... Ruku na srce, ima toga..
Mozda ste u pravu a mozda i niste. Kljucna rec ovde je ocigledno mozda. Ne bi trebalo da vas onda mozda zacudi negativan stav sa njegove/njihove strane s obzirom kako se vi prema njima u startu postavljate... Kao da sami trazite, provocirate da budu losi... Pa onda i kad budu, nije ni cudo. Zar ne, razmislite...?

To mu dodje kao kad bi smuvao neku curu za koju neki kazu da je laka zenska (losa) pa je u startu opljujem, pripretim joj, za svaki slucaj. A ona jos nista nije lose uradila... Pa samim tim sto sam to u startu uradio mozda sam je gurnuo u neprijateljstvo prema sebi, upravo ce ona uraditi ono cega se bojim... To nije mudro... Krenuti na neki nacin odmah djonom...

Vreme ce pokazati a i dokazati...

Za sada su uglavnom pretpostavke i mozda...

Znate, i od mene zavisi kakav ce on biti prema meni a ne samo od toga kakav je on "inace"... ;) Tako da svi aktivno sudelujemo u procesu i samim tim preuzimamo odgovornost za ono sto ce se desiti, svidjalo nam se to ili ne. ;) ;)
*603 Lepo receno!

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #111 poslato: Jun 11, 2010, 01:50:37 posle podne »
To bi trebalo da bude pravilo u ophodjenju sa ljudima. Nigde nisi pogresio....
...sem mozda u cinjenici da se pametan uci na tudjim, a onaj manje pametan na svojim greskama.

Licno nemam nista protiv bilo koga ( klub, samostalac, nesvrstani, svrstani...bajker ) i voleo bih da se bavimo za nas bitnim problemima.

Ta prica o onima koji ce da dodju da nas karaju i ovima koji ce da nas brane, mi ne pije vodu. Jos uvek nisam video one, a ove jesam.

Srbija je toliko specificna ( otkrio sam rupu na saksiji  :icon_scratch: ) da ni najbolje zapadno kod nas ne uspeva, a ono najgore bude toliko izmenjeno i prilagodjeno Srpskom, da ne lici na sebe.

Elem braco bajkeri,
 - ako ovi vise vole strane boje - neka ih.
 - ako oni ne vole nase boje - neka ih
 - ako se oni medju sobom gloze oko toga - neka ih ( stranci i jedni i drugi )

- E, ako nas budu dirali... pa branicemo se. To nam je urodjeno. Tu smo na svom terenu  ;D ;D ;D

...a do tada - dobrodosli u Srbiju !

Odlican post, ja tu ne bi nista dodao.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

zodiac

• Gost
« Odgovor #112 poslato: Jun 11, 2010, 02:00:23 posle podne »
Kakav zaokret, ovo ni Sabanadzovic ne bi bolje izveo ;D Pa bre Sveto, jel' sad ja ovo treba da shvatim kao da ti ustvari podrzavas osnivanje stranih klubova na teritoriji Srbije?

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #113 poslato: Jun 11, 2010, 02:28:08 posle podne »
Kakav zaokret, ovo ni Sabanadzovic ne bi bolje izveo ;D Pa bre Sveto, jel' sad ja ovo treba da shvatim kao da ti ustvari podrzavas osnivanje stranih klubova na teritoriji Srbije?

Zodiak procitaj pazljivo Serbukov post i videces da je rekao sustinu vezanu za strane klubove.Mozemo mi da ne podrzavamo kolko ocemo ali ono su tu.Druga stvar je sta ce uspeti da urade za svoju stvar.Licno mislim da nece postici nista.Bice tresla se gora rodio se mis.Bezrazlozan je strah da ce oni sad nekoga da reketiraju,oderedjuju cenu ulaza i kroje politiku motoscene Srbije.Ovo je Srbija i ovde vlada srpski inat ....i u ovom slucaju i neka korist od njega.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

zodiac

• Gost
« Odgovor #114 poslato: Jun 11, 2010, 02:35:01 posle podne »
Nije Sveta citirao serbduck-a ;)

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #115 poslato: Jun 11, 2010, 04:04:26 posle podne »
Ma ja bi' njih sve pohvatao i mucio da priznaju ko ih potpomaze,finansira i informise.Strani placenici i domaci izdajnici... ;D
Shalim se malko sa osvrtom na prosla vremena.Mene ne zanimaju jer sam u opciji MAS-UMS i to je to.
Ovaj lik " Black 7 Srbija" je lepo pisao i krajnje je korektan.Nadam se da su svi tamo kao on.Mada ni mi nismo   *38
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #116 poslato: Jun 11, 2010, 06:58:57 posle podne »

Shalim se malko sa osvrtom na prosla vremena.Mene ne zanimaju jer sam u opciji MAS-UMS i to je to.
Ovaj lik " Black 7 Srbija" je lepo pisao i krajnje je korektan.Nadam se da su svi tamo kao on.Mada ni mi nismo   *38

Auuu al grešiš brate
Pročešljaj malo hrvatske motoforume, a nijednog trenutka ne sumnjam da ćeš posle toga malo i evropske forume da prelistaš pa ćeš videti kako nastupaju njihovi matični klubovi i koja je u stvari tu politika ;)

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #117 poslato: Jun 11, 2010, 07:14:51 posle podne »
Auuu al grešiš brate
Pročešljaj malo hrvatske motoforume, a nijednog trenutka ne sumnjam da ćeš posle toga malo i evropske forume da prelistaš pa ćeš videti kako nastupaju njihovi matični klubovi i koja je u stvari tu politika ;)
Pa sta rade? Biju? Kradu? Siluju? Meni ne smetaju ali me i ne zanimaju.
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #118 poslato: Jun 11, 2010, 07:45:14 posle podne »
Kako bi lepo bilo nam naše komšije objasne kako je sada kod njih!
Od pamtiveka, ljudi se udružuju ne bi li bili jači u ostvarenju svojih ciljeva...ali bit je kakvi su im ciljevi!
Mislim na prave ciljeve a ne uvijene u oblandu!

Vi koji znate nemački, otidite na njihov sajt/forum, informišite se i siguran sam da će te mnogo lakše doneti svoj sud, bilo on pozitivan ili negativan!!
Ovde se samo šire pretpostavke, te ovo, te ono itd...

joksa

• Gost
« Odgovor #119 poslato: Jun 11, 2010, 08:49:58 posle podne »
Droga, sekte, bombe, licemerje, peder parade...
Sta jos nije doneto, a nosite u darove vi Gremiumi ili HA ovom napacenom narodu?
I to nabrojano je doneto uz "nesebicnu" asistenciju marginalnog broja gradjana Srbije.