Mart 30, 2026, 10:07:41 pre podne

Autor Tema: Ko moze ovo da mi objasni?  (Pročitano 13564 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže jumbo

• Dobar Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
    • morning.rs
Ko moze ovo da mi objasni?
« poslato: April 10, 2010, 01:31:37 posle podne »
Danas sam na BJB dobio PP sledece sadrzine:

Poštovane kolege redari, u sklopu obuke i organizovanja Redarske grupe AMS-a, 16. 17. i 18. aprila će biti održan prvi kurs za redare. Na kurs su pozvani samo članovi Redarske grupe AMS-a. U sklopu kursa će biti održana i prva redarska vožnja ove godine. Prisustvo na kursu je obavezno za sve članove Redarske grupe AMS-a.

Raspored kursa:

16. april - sastanak i teorijska nastava
17h sastanak Redarske grupe u auto školi VIR
19h teorijska nastava

17. april - prva redarska vožnja
9:00 okupljanje ispred restorana STECO na auto putu
9:30 polazak na vožnju
povratak je planiran za videla

18. april - obuka na poligonu
9:00 okupljanje na poligonu pored src. Banjica
9:30 početak obuke na poligonu

O maršruti za vožnju ćemo utanačiti detalje i bićete blagovremeno obavešteni. Ne planiramo da vožnja bude duža od 300 km sa više pauza i stajanjem za ručak a povratak je planiran za videla.

Nadam se da ćemo na ovaj način najbolje početi ovu sezonu u kojoj nas čeka vrlo gust raspored vožnji i obiman posao, naročito na Reliju. Zbog toga je vrlo važno sa svi ozbiljno pristupimo svim zadacima koji su pred nama a kurs je prvi od njih.

Kao što rekoh, prisustvo na kursu je obavezno za sve članove Redarske grupe. Ukoliko je neko sprečen da prisustvuje bilo kom delu kursa, molim da me blagovremeno obavesti i navede razlog odsustvovanja. Unapred se zahvaljujem na odzivu svih članova Redarske grupe. Sigurno ćemo se dobro zabaviti i postaviti temelj Redarske grupe AMS-a.

pozdrav, Scuba
koordinator Redarske grupe AMS

Nisam nikada bio BJB redar.
Nisam se nikada ni prijavio da bih zeleo da budem BJB redar.

Bas 17.04.2010. je zakazana voznja van Beograda. Slucajno.

Pogledajte svoje naloge na BJB.
Mozda su i Vama slucajno poslali poziv.

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
Odg: Ko moze ovo da mi objasni?
« Odgovor #1 poslato: April 10, 2010, 01:41:49 posle podne »
Ne, ovde je došlo do greške jer je tvoj nik jumbo sličan kao Dzambo tj. isto se čitaju, a Dzambo je AMS/BJB redar i scuba koji je slao pp-ove je verovatno poslao tebi jer nije obraćao pažnju na čiji nalog šalje.

Nema brige ni za kakvu teoriju zavere i slično došlo je samo do slučajne i nenamerne greške i ja ti se ovim putem izvinjavam u ime AMS/BJB redara ako si imao neke neprijane posledice zbog ovoga.

pozdrav dr.Bane  :)

Van mreže SAĆO

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #2 poslato: April 10, 2010, 01:57:49 posle podne »
Ocigledno je da nema teorije zavere. ??? ??? ???
Slucajno se poklopio datum sa datumom akcije MAS-a.
Ne mogu verujem da se ovo dogadja!  ??? ??? ??? ??? ???

Van mreže jumbo

• Dobar Vozac
  • **
    • morning.rs
« Odgovor #3 poslato: April 10, 2010, 02:02:54 posle podne »
Hvala Bane na brzom (kad bolje pogledam veoma brzom) odgovoru.
Nadam se da je i datum odrzavanja redarske voznje takodje pogresno napisan.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: April 10, 2010, 02:19:26 posle podne »
Ocigledno je da nema teorije zavere. ??? ??? ???
Slucajno se poklopio datum sa datumom akcije MAS-a.
Ne mogu verujem da se ovo dogadja!  ??? ??? ??? ??? ???

ajde bre Saćo što ne možeš da veruješ, što Vudu reče, preležali smo te dečije bolesti odavno....

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #5 poslato: April 10, 2010, 02:26:59 posle podne »
Ne, ovde je došlo do greške jer je tvoj nik jumbo sličan kao Dzambo tj. isto se čitaju, a Dzambo je AMS/BJB redar i scuba koji je slao pp-ove je verovatno poslao tebi jer nije obraćao pažnju na čiji nalog šalje.

Nema brige ni za kakvu teoriju zavere i slično došlo je samo do slučajne i nenamerne greške i ja ti se ovim putem izvinjavam u ime AMS/BJB redara ako si imao neke neprijane posledice zbog ovoga.

Pozdrav dr.Bane,
Da li je odluka o ovim aktivnostima BJB-a planiranim u vreme održavanja protesta doneta u nameri da se "ne prljaju ruke" i distancira od protesta? I da li to znači da ni ti nećeš doći na protestnu vožnju?

Van mreže MISIRAC

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #6 poslato: April 10, 2010, 03:54:31 posle podne »

Pozdrav dr.Bane,
Da li je odluka o ovim aktivnostima BJB-a planiranim u vreme održavanja protesta doneta u nameri da se "ne prljaju ruke" i distancira od protesta? I da li to znači da ni ti nećeš doći na protestnu vožnju?

ma nije Rade brate moj , nego im bas tad bilo zgodno poklopio im se Mars u petoj kuci i Jupiter u sedmoj , kod mene za ovakve stvari kazu GOVNARSKA POSLA.
A mozda  da iskoriste priliku kad nema puno motora po putevima jel mi se cini da su BJB nalepnice na motorima postale rizicne.
godine te ne cine mudracem nego starcem :)

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #7 poslato: April 10, 2010, 04:54:59 posle podne »
"Kao što rekoh, prisustvo na kursu je obavezno za sve članove Redarske grupe. Ukoliko je neko sprečen da prisustvuje bilo kom delu kursa, molim da me blagovremeno obavesti i navede razlog odsustvovanja."

Evo gledam ovo i pokusavam nesto da napisem...

Nemam reci...

10000 - (15 + 20 + 20) = 9945 ... ... ...  ;)  ;)  ;) a kad malo bolje razmislim....

....nema ni potrebe da nesto pisem.
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

gordanmg

• Gost
« Odgovor #8 poslato: April 10, 2010, 06:08:22 posle podne »
Ne mogu da shvatim ovaku niskost.... dokle ke to doslo!!!

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #9 poslato: April 10, 2010, 06:22:48 posle podne »
Ima ona stara pesmica...mi je stalno pevali na severu dok sam jos isao na utakmice...ide nekako ovako : I da vodis sa deset nula k..c bi se pesma cula Jugoslavijo, Jugoslavijo.....mislim da apsolutno mozemo i treba to da primenimo kad je u pitanj BJB...

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #10 poslato: April 10, 2010, 08:16:16 posle podne »
Kako bih rekao, nista se ne desava slucajnoooooooooo... :-X :-X :-X :-X :-X

Zalosno je sto je tako, ali sta da se radi. Ima tu dosta izmanipulsainh ljudi, pa treba nastaviti obavestavanje svih bajkera o protestu 17. Aprila.
 ;)

EDIT:

Zabava je namerno zakazana za 17. April da bi se redari onemogucili da se prikljuce protestu, zbog toga je:

Kao što rekoh, prisustvo na kursu je obavezno za sve članove Redarske grupe. Ukoliko je neko sprečen da prisustvuje bilo kom delu kursa, molim da me blagovremeno obavesti i navede razlog odsustvovanja. 

« Poslednja izmena: April 10, 2010, 08:54:09 posle podne od strane Gremlin »

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #11 poslato: April 10, 2010, 09:05:23 posle podne »
@dr.Bane

Kako je brz ovaj dr. bane, do 00, kako bese se zove onaj film gde Bubule pita Miru Banjac: " Danice da li si cula za Vincu? Danica: ... pa ovaj hm ... "  e tako se zovu pojedinci koji se ovde pojavljuju, a ima ih, pa brze na uvo  :police:
Kakva seljacka i jadna fora kao kurs, koji kurs pa pola njih ne zna da hoda, :D ;)
Ili je frka? ? ?  Videli ljudi sa kim imaju posla pa dolaze na pravi BAJKERSKI FORUM, pa da od onih "9000" ne bude samo 9 :D :D :D
E proklete pare, ko ih izmisli, da babuni nece da podrze ideju koja je za dobrobit svih pa cak i tih ,,,,, ne znam kako da ih nazovem,
Lepo je govorio moj pokojni deda " Ne daj boze da se Srbi sloze" ja ga pitam sto a on mi kaze " e moje dete ode sve u qrac, zadnji put kad su se slozili sa Soluna su u Beograd stigli za 24 dana peske i usput Bugare desetkovali "
Pa skinite jebene boje u subutu je dan za sve bajkere Srbije, zajebite licne interese uradite nesto za sve kolege u zemlji,
« Poslednja izmena: April 10, 2010, 10:30:40 posle podne od strane Dexxter »

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #12 poslato: April 10, 2010, 09:27:21 posle podne »
"Kao što rekoh, prisustvo na kursu je obavezno za sve članove Redarske grupe. Ukoliko je neko sprečen da prisustvuje bilo kom delu kursa, molim da me blagovremeno obavesti i navede razlog odsustvovanja."

Evo gledam ovo i pokusavam nesto da napisem...

Nemam reci...

....nema ni potrebe da nesto pisem.

i ja sam iznenadjen i uvredjen ??? ??? ??? ??? ???

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #13 poslato: April 10, 2010, 09:43:33 posle podne »
Ovo je drugi put da me urednicki tim BJB-a iznenadjuje i u isto vreme razocarava.

Mene vise nece biti na tom sajtu i forumu!
Pozvao sam neke prijatelje koji nisu na ovom forumu da nam se ovde pridruze, a jednom od "redara" sam poslao PM da mi izbrise nalog.

"Beton Jungle Bikers" za mene vise ne postoji!

P.S. Izvinjavam se svim dobrim ljudima koji su jos uvek na tom forumu, a ima ih dostao, sto sam im ovim gestom okrenuo ledja!

« Poslednja izmena: April 10, 2010, 10:51:02 posle podne od strane Misa Pacov »
Небитни пролазник

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #14 poslato: April 10, 2010, 09:53:40 posle podne »
Ovo je drugi put da me urednicki tim BJB-a iznenadjuje i u isto veme razocarava.

Mene vise nece biti na tom sajtu i forumu!
Pozvao sam neke prijatelje koji nisu na ovom forumu da nam se pridruze i jednom od redara sam poslao PM da mi izbrise nalog.

"Beton Jungle Bikers" za mene vise ne postoji!

P.S. Izvinjavam se svim dobrim ljudima koji su jos uvek na tom forumu, a ima ih dostao, sto sam im ovim gestom okrenuo ledja!

BJB ne cini vlasnik, politicki komesar i njihove podguzne muve (njih 20-ak). Velika vecina je normalnog sveta koji muce istu muku kao i svi ostali.

Ljudi nisu krivi, i ne mogu uticati na politiku BJB-a koji je PRIVATNO VLASNISTVO.

;)

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #15 poslato: April 10, 2010, 10:11:43 posle podne »
Obrisase temu posle mog posta...  ;)

www.mkvaljevo.com

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #16 poslato: April 10, 2010, 10:20:45 posle podne »
Sta im vredi sto su je izbrisali, napravili su govnarski plan, stvarno treba da ih je sramota. Kao da mi to nismo videli i kao da mi to necemo svima preneti da znaju s kim imaju posla(ovo se odnosi na vlasnike i uredjivacki tim). Najgore od svega je sto znam te neke ljude tamo i sto sam naivno verovao da ce videti problem svojim ocima i misliti svojom glavom. Ali nije vazno, ko nece ne mora, mi ostali cemo se potruditi da se to i ne oseti.

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #17 poslato: April 10, 2010, 10:27:06 posle podne »
Sta im vredi sto su je izbrisali, napravili su govnarski plan, stvarno treba da ih je sramota. Kao da mi to nismo videli i kao da mi to necemo svima preneti da znaju s kim imaju posla(ovo se odnosi na vlasnike i uredjivacki tim). Najgore od svega je sto znam te neke ljude tamo i sto sam naivno verovao da ce videti problem svojim ocima i misliti svojom glavom. Ali nije vazno, ko nece ne mora, mi ostali cemo se potruditi da se to i ne oseti.

Velika sramota...

:'( :'( :'( :'( :'(

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #18 poslato: April 10, 2010, 10:27:25 posle podne »
Obrisase temu posle mog posta...  ;)

nisam procitao ,sta si napisao.... ???

p.s. neda se mimika 69, nastavio je u temi sta vas je danas iznerviralo ;D

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #19 poslato: April 10, 2010, 10:34:15 posle podne »
Znam ja Mimiku69.... Uporan je.

www.mkvaljevo.com