@dr.Bane
Ne, ovde je došlo do greške jer je tvoj nik jumbo sličan kao Dzambo tj. isto se čitaju, a Dzambo je AMS/BJB redar i scuba koji je slao pp-ove je verovatno poslao tebi jer nije obraćao pažnju na čiji nalog šalje.
Nema brige ni za kakvu teoriju zavere i slično došlo je samo do slučajne i nenamerne greške i ja ti se ovim putem izvinjavam u ime AMS/BJB redara ako si imao neke neprijane posledice zbog ovoga.
pozdrav dr.Bane 
Kako je brz ovaj dr. bane, do 00, kako bese se zove onaj film gde Bubule pita Miru Banjac: " Danice da li si cula za Vincu? Danica: ... pa ovaj hm ... " e tako se zovu pojedinci koji se ovde pojavljuju, a ima ih, pa brze na uvo

Kakva seljacka i jadna fora kao kurs, koji kurs pa pola njih ne zna da hoda,
Ili je frka? ? ? Videli ljudi sa kim imaju posla pa dolaze na pravi
BAJKERSKI FORUM, pa da od onih "9000" ne bude samo 9

E proklete pare, ko ih izmisli, da babuni nece da podrze ideju koja je za dobrobit svih pa cak i tih ,,,,, ne znam kako da ih nazovem,
Lepo je govorio moj pokojni deda " Ne daj boze da se Srbi sloze" ja ga pitam sto a on mi kaze " e moje dete ode sve u qrac, zadnji put kad su se slozili sa Soluna su u Beograd stigli za 24 dana peske i usput Bugare desetkovali "
Pa skinite jebene boje u subutu je dan za sve bajkere Srbije, zajebite licne interese uradite nesto za sve kolege u zemlji,