Mart 30, 2026, 02:44:17 posle podne

Autor Tema: Ko moze ovo da mi objasni?  (Pročitano 13679 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
Odg: Ko moze ovo da mi objasni?
« Odgovor #80 poslato: April 13, 2010, 03:46:04 posle podne »
I moj potpis (kao što je na ovom forumu i na svim drugim) je nekim čudom nestao sa BJB foruma, i ako retko tamo nešto pišem a i tom prilikom ništa ne propagiram.  >:( Prvo sam pomislio da je zabranjen BB code u potpisu, odnosno postavljanje slika, a onda sam video da mi je samo obrisan potpis.
Koristim ovu priliku da obavestim bajkere da su na naš forum www.coper-srbija.com svi dobrodošli i da slobodno mogu da reklamiraju svoje klubove, akcije kao i forume! Sve osim BJB!
*351
Небитни пролазник

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #81 poslato: April 13, 2010, 03:56:06 posle podne »

Ma nemoj da places Wolverine, dace tebi cika Gremlin bonu u subotu (od hmelja ili sljive, po zelji)...

Stav BJB se naglo promenio od kako je protest juce zvanicno dozvoljen, ali nema veze - svi ljudi na dva tocka su dobrodosli, nije ovo BJB pa da se delimo na one koji su "na liniji" i ostale.

Samo da se zna ko je ko.

;D ;D ;D ;D ;D

PS:

Ko ne dodje u Subotu mora da donese opravdanje...

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #82 poslato: April 13, 2010, 04:21:28 posle podne »
Gremline   
         upravu si, ali sto bas sad da su odjednom uz nas, pa treba da ih sramota, klosari jedni *44 *44 *44. Pa dokle da na tudj rad skupljaju pojene,
Sto se mene tice ja bih iskreno voleo da u subotu dodje svih 35000 registrovanih dvotockasa, ali bi mi bas bilo ne prijatno *61 da sretnem nekog od njih *44 *44 iz CKKPBJBa, pogotovo njih par  *44 *44 da ih ne imenujem sad javno, pa makar mi bio brat rodjeni.  Ljudi gube zivce, vreme, trud, druzenje sa porodicom od septembra, oktobra prosle godine na organizaciji i svemu ostalom sto ide uz ovu pricu koja je puna prepreka i problema. A oni, kako neko nesto napise o protestu i zahtevima a da nije u skladu sa njma  *599.  Pa ja sam ih hebo ko majmune tri meseca, svi me pljuvali na forumu sto sam trazio da poskupi registracija i osiguranje  sa nicok Beogradski  Fantom i sve je bilo ok dok od nekog od njih nisam dobio poruku da li sam zainteresovan da saradjujem sa njima. I normalno ja ih nasisam qqq. I bum  *599.  Pa vidi nebi oni imali 10000 clanova da ja  i slicni meni nemamo tamo po 20nickova ili avatara registrovanih. Pa pogledaj i sam koliko ih stoji prazno ne mrdaju od kada su registrovani, samo je predstavis i krenes da  *314 *314 *314. To ti je ona Srpsa   " nemogu malo da me plate kolko mogu malo da radim "  . Tako ti je i sa nikovima, a i ako se prikljuce nama i uprava im to dozvoli onda NO COMENNT :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #83 poslato: April 13, 2010, 05:10:04 posle podne »
bas mi zanimljivo
u zadnjih mesec dana je masof forum postao aktivan,a dosta ljudi sa bjb dsad ovde pricaju o bjb-u
forumi su tu za druzenje neko ti odgovara neko ne
svako je nasao sebi slicne za druzeje,nemojte olako lepiti etikete ljudima
uglavnom je velika vecina na svim forumima
to sto je neko video zaradu u tome ako je,i treba nije on kriv vec ljudi koji ga podrzavaju
svako voli da zaradi ovako ili onako......
ovde smo toboze svi posteni i braca,......

sto kaze serbduck....moje pare biram kafanu pozdravljam
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #84 poslato: April 13, 2010, 05:31:58 posle podne »
mnogo mrznje protiv bjb,a......ako vam se nesvidja idite tamo pa to sto imate kazite im u lice,a ne kao kukavice ovde....
na kraj krajeva kome se nesvidja kafana kao sto covek lepo rece nek izadje napolje pa nek ode u drugu.....
najvise sto mrzim je pljuvanje iza ledja.....sve sto ko ima da kaze neka kaze u oci,,,,uvek moze da se otvori drugi nalog pa da se napise sta god ko misli,iskreno iz duse i srca...
ovako samo pluvanje pljuvanje....bespotrebna mrznja,a to nikom nije dobro donelo...
mnogo dobrih ljudi ima na bjb u, i ovde i tamo i vamo,i na jos dosta drugih foruma, svako radi po svojoj savesti.....
najaci ce ostati  :)
i svi koji su banovani imaju jos po 5 naloga i gutaju razno razne teme....da se nelazemo..... ;) ;) ;)
brm brmmmmmmmm

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #85 poslato: April 13, 2010, 08:05:50 posle podne »
mnogo mrznje protiv bjb,a......ako vam se nesvidja idite tamo pa to sto imate kazite im u lice,a ne kao kukavice ovde....
na kraj krajeva kome se nesvidja kafana kao sto covek lepo rece nek izadje napolje pa nek ode u drugu.....
najvise sto mrzim je pljuvanje iza ledja.....sve sto ko ima da kaze neka kaze u oci,,,,uvek moze da se otvori drugi nalog pa da se napise sta god ko misli,iskreno iz duse i srca...
ovako samo pluvanje pljuvanje....bespotrebna mrznja,a to nikom nije dobro donelo...
mnogo dobrih ljudi ima na bjb u, i ovde i tamo i vamo,i na jos dosta drugih foruma, svako radi po svojoj savesti.....
i svi koji su banovani imaju jos po 5 naloga i gutaju razno razne teme....da se nelazemo..... ;) ;) ;)

:D :D :D :D :D :D

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #86 poslato: April 13, 2010, 08:12:52 posle podne »

Bokliću zamalo da budeš u pravu ali evo ti kontra primera...
Sada sam u temi 'dokle više SPAM poruke' ostavio post koji nije pozivao na protest, nije bio vulgaran već sam im na kulturan način objasnio viđenje stvari sa moje/naše tačke gledišta, pod nikom joca1111! SiX me je odma 'provalio' jer mešam 'č' i 'ć' i u roku od minute, obrisane su mu poruke i ponovo sam popio BAN!
E sada ti meni objasni a kako da im se kaže u lice (ono što je već rečeno) kada koriste meru represije prema neistomišljenicima??i

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #87 poslato: April 13, 2010, 08:22:36 posle podne »
opet se nerazumemo,,,, treba si da se predstavis lepo,da napises ovde zemunac itd itd,pa lepo svoj govor mrznje kako i ovde tako i tamo da napises,ja ti nisam kriv sto su te banovali,banovao bi te i ja da si me  zajebavao...
nije lepo govoriti o nekome iza ledja,ako vec imas QQ idi pa tamo pisi ono sto mislis stvarno prema bilo kome,a ne okolo naokolo,nego lepo napisi ovde zemunac,itd itd...
probaj da budes urednik na nekom forumu,pa ces videti kakve te muke i problemi cekaju.ili jos bolje napravi svoj forum pa ces sam videti...
mas je jako tolerantna organizacija ali me cudi da dozvoljava preterani govor mrznje,,
brm brmmmmmmmm

Van mreže Six

• Suvozac
  • *
    • Burina.NET
« Odgovor #88 poslato: April 13, 2010, 08:26:23 posle podne »
Sada sam u temi 'dokle više SPAM poruke' ostavio post koji nije pozivao na protest, nije bio vulgaran već sam im na kulturan način objasnio viđenje stvari sa moje/naše tačke gledišta, pod nikom joca1111! SiX me je odma 'provalio' jer mešam 'č' i 'ć' i u roku od minute, obrisane su mu poruke i ponovo sam popio BAN!

Jbg, Zemunac, stvarno nisam zlonamerno, bilo mi je simpatično.. Evo javno izvinjenje s moje strane. :)

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #89 poslato: April 13, 2010, 08:44:16 posle podne »

Jbg, Zemunac, stvarno nisam zlonamerno, bilo mi je simpatično.. Evo javno izvinjenje s moje strane. :)

Sve je OK...dešava se!

Boki..
Pa jesam se odmah zatim predstavio i ponovo napisao post, bez i jedne uvrede i to direktno Ivanu...Nikoga je nisam zaj... nego nisu hteli da im se ta prića mota po forumu i BAN. Napisao sam im i e-mail, i to bez vređanja, psovki...samo moje viđenje situacije. Ma nisu se udostojili ni odgovoriti.

u prodavnici su 'mušterije uvek u pravu' a to nije što se ljube sa gazdom veš iz interesa a tamo je u pitanju jednostrani. Ćim su trebali da uzvrate...puj pike, ne važi se, forum je moj i tačka. Jeste ali na papiru a u stvarnosti forum je validan koliko ima forumaša i on je zajednički! Pogledaj spregu TV programa i gledalaca...sportskih klubova i navijača ed cetera...

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #90 poslato: April 13, 2010, 09:06:57 posle podne »
ah,da,da dodam i da su ti redari posle protestne voznje trebali da nastave put,tamo gde su posli  a datim je odavno dogovoren,ali dobro svi grese i misle da je teorija zavere...
ma nema veze zemunac,razumem ja tebe i moja zena je iz zemuna,sa galenike  :D :D :D pa mi ti dodjes kao zema  ;D ;D ;D ;D
a vis ono nije losa ideja da se sastavimo u subotu pa da konspirativno polemisemo posle protesta na keju  ;) ;) ;)
brm brmmmmmmmm

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #91 poslato: April 13, 2010, 09:09:27 posle podne »
ah,da,da dodam i da su ti redari posle protestne voznje trebali da nastave put,tamo gde su posli  a datim je odavno dogovoren,ali dobro svi grese i misle da je teorija zavere...
ma nema veze zemunac,razumem ja tebe i moja zena je iz zemuna,sa galenike  :D :D :D pa mi ti dodjes kao zema  ;D ;D ;D ;D
a vis ono nije losa ideja da se sastavimo u subotu pa da konspirativno polemisemo posle protesta na keju  ;) ;) ;)

Ko placa prvu turu?

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #92 poslato: April 13, 2010, 09:13:25 posle podne »
opet se nerazumemo,,,, treba si da se predstavis lepo,da napises ovde zemunac itd itd,pa lepo svoj govor mrznje kako i ovde tako i tamo da napises,ja ti nisam kriv sto su te banovali,banovao bi te i ja da si me  zajebavao...
nije lepo govoriti o nekome iza ledja,ako vec imas QQ idi pa tamo pisi ono sto mislis stvarno prema bilo kome,a ne okolo naokolo,nego lepo napisi ovde zemunac,itd itd...
probaj da budes urednik na nekom forumu,pa ces videti kakve te muke i problemi cekaju.ili jos bolje napravi svoj forum pa ces sam videti...
mas je jako tolerantna organizacija ali me cudi da dozvoljava preterani govor mrznje,,

Pa da treba da se lepo predstavi, napise ovde Zemunac, i da ga onda odmah ponovo banuju. Svi koji misle drugacije, ili se usude da iznesu bilo kakvu kritiku na racun zvanicne politike BJB, ili ne daj Boze neku kritiku urednickog tima odmah budu banovani i proglaseni "nepodobnim".

A sto ti sada napadas Zeminca, da je on nekog zajebavao kad o tome nemamo precizne podatke. Zemunac iznosi svoj stav na kuturan nacin, nikog ne vredja po bilo kom osnovu pa je kao i svi ostali banovan zbog "verbalnog delikta".

Tamo cim neko napise nesto sto nije po volji, sledi brisanje i ban. Nema demokratije, zato smo svi i otisli ili smo proterani sa BJB.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #93 poslato: April 13, 2010, 09:18:46 posle podne »

Gremline a i ti naso da ih prozivas za pare, ccc.
       Kako se samo usudjujes jos i priznanicu da pokazujes da si uplatio.
       Stvarno iako su te banovali.
       Ja sam ubedjen da su nevini kao majka 9 Jugovica.

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #94 poslato: April 13, 2010, 09:21:44 posle podne »
ja cuh sinoc da su napokon to uplatili, ali kako mi to promace  ??? :icon_scratch:

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #95 poslato: April 13, 2010, 09:27:47 posle podne »
jel ovo bjb tema ::) ::) ::) ::)
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #96 poslato: April 13, 2010, 09:33:40 posle podne »
jel ovo bjb tema ::) ::) ::) ::)

Izgleda da jeste,

;)

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #97 poslato: April 13, 2010, 09:46:34 posle podne »
Ljudi, sto to malo ne iskuliate oko CKKPBJB-a. Odavno vecina ima problem sa urednickim timom pomenute kvazi organizacije.
Jednostavno tihim bojkotom vise se ne pojavljujete na tom forumu i kraj.

Moram da napomenem da ni na jednom forumu nije dozvoljeno dupliranje naloga (otvaranje vise naloga) . Primecujem da se o tome ovde javno govori. Mislim da nije u redu imati vise naloga!
 Licno imam samo svoj  i zamolio sam Pabal da ga obrise.Jos nije??? .Na pocetku ove teme sam vec objasnio zasto vise necu ici tamo.

Ako je nesto potrebno , sto tamo ima a ovde nema, neka tema, neki softver, bilo sta , recite, predlozite pa neka neko ko ovde administrira i odrzava ovaj sajt doda, promeni, sve u cilju da meni i vama olaksa koriscenje ovog foruma, a i u cilju dobrog informisanja , zabave , druzenja u zimskim danima.

Predlazite! Narano ne u ovoj temi , novu otvorite, ne stidite se! :)
Небитни пролазник

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #98 poslato: April 13, 2010, 09:49:12 posle podne »
I ja sam trazio da mi obrisu nalog, pa sam odbijen od strane Dexterr-a.

;)

Van mreže jumbo

• Dobar Vozac
  • **
    • morning.rs
« Odgovor #99 poslato: April 13, 2010, 09:52:11 posle podne »
od 20:54 na BJB se moze i ovo procitati

Pablo:
Aha... A gde smo napisali da ti redari nece doci na protest? Mi smo rekli da ne mozemo zvanicno da podrzimo, ali cemo svi doci u Subotu. Redari ce nakon protesta da nastaviti dalje na redarsku voznju.

Posto sam konacno dobio objasnjenje koje sam trazio u naslovu teme, a i zbog smanjivanja tenzija pred protestnu voznju, zahvaljujem se svima  koji su uzeli ucesce.

LOCK!