April 02, 2026, 12:01:41 posle podne

Autor Tema: Pitanje je sada...  (Pročitano 15744 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Eks4toN

• Gost
Odg: Pitanje je sada...
« Odgovor #40 poslato: April 19, 2010, 04:30:00 posle podne »
EksatoN, shvatam, jesu dobronamerni, želim samo da čujem mišljenje izmedju ova 2 motora, oni meni pričaju neke nevezane priče, što mene iskreno ne zanimaju, i mislim da su to shvatili. Ovde su bila jedina 2 odgovora na temu, a najbolji odgovor mi je stigao putem PP kompletno izmedju ta 2 motora, jer dečko (ili čovek, ne znam sad (EDIT: Pogledao sam starost, čovek je)) ne želi uopšte da priča pred vama...

E da, to što Rossi zna da vozi nije nak...nik, već majstor, a kreće se od malih nogu.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #41 poslato: April 19, 2010, 04:43:08 posle podne »
&feature=related
&feature=related

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

gordanmg

• Gost
« Odgovor #42 poslato: April 19, 2010, 04:46:56 posle podne »
Ajde ti Wolverine sta ga tupis tu kad si tupan za voznju daj da ti ovaj majstor  EKS4TON-MEWRCDSFV pokaze kako se vozi >:D >:D >:D

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #43 poslato: April 19, 2010, 04:47:58 posle podne »

Ja sam za R 1 mnogo je bolji, brzi, jaci, kvalitatniji, upravljiviji startniji, bolje koci, bolje lezi i naravno brze se gubi glava.

Moj savet definitivno YAMAHA YZF 1000 R1 .

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #44 poslato: April 19, 2010, 04:49:08 posle podne »
Ajde ti Wolverine sta ga tupis tu kad si tupan za voznju daj da ti ovaj majstor  EKS4TON-MEWRCDSFV pokaze kako se vozi >:D >:D >:D

Mislis da je momak strucnjak?   :icon_scratch: :icon_scratch:

gordanmg

• Gost
« Odgovor #45 poslato: April 19, 2010, 04:51:11 posle podne »
Ma mali je bre DR

Eks4toN

• Gost
« Odgovor #46 poslato: April 19, 2010, 04:51:43 posle podne »
Hvala na odgovoru Wolverine, a ti Gordane ako voziš to što je na prof. slici, onda možeš slobodno da zaobidješ temu, priča se o motorima, ne o skuterima...

Van mreže velimlje

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • BMW R1200GS
« Odgovor #47 poslato: April 19, 2010, 05:33:12 posle podne »
Moj glas za S1000RR ... ;)

Eks4toN

• Gost
« Odgovor #48 poslato: April 19, 2010, 05:34:16 posle podne »
Do MV Aguste Senne ćemo dogurati ;) Samo kad se steknu finansije za jedno 20 godina :D

Van mreže cybertoy

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #49 poslato: April 19, 2010, 07:16:15 posle podne »
Slusaj sinko,bolje ti je da se drogiras,duze ces poziveti!!!
Pozdrav!

gordanmg

• Gost
« Odgovor #50 poslato: April 19, 2010, 07:26:29 posle podne »
Hvala na odgovoru Wolverine, a ti Gordane ako voziš to što je na prof. slici, onda možeš slobodno da zaobidješ temu, priča se o motorima, ne o skuterima...

Za tebe sam GOSPODIN GORDAN  i da ti kazem da sam stariji od tvog oca balavanderu

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #51 poslato: April 19, 2010, 07:37:17 posle podne »
Pozdrav!

*332   *556

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #52 poslato: April 19, 2010, 07:39:00 posle podne »
Pozdrav!

*300 *300 *300
VALJEVSKA PODVALA

Eks4toN

• Gost
« Odgovor #53 poslato: April 19, 2010, 10:00:05 posle podne »
Za tebe sam GOSPODIN GORDAN  i da ti kazem da sam stariji od tvog oca balavanderu

Izvinite gospodine, thumbs up! Moj otac služi da me uči nečemu koji zna sigurno više iako si par god. stariji od njega.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #54 poslato: April 19, 2010, 10:09:05 posle podne »
pozdrav druze....nisam mnogo stariji od tebe ali sto se tice tvoje dileme ovi ljudi sto su pisali u tvojoj temi su u pravu motor od 1000cc pa jos i sportski mmmmmmm....do nekle te i razumem verovatno u tvom drustvu ortaci voze sportake po 600cc pa ti da kupis jace i bolje od njih...da tvoje drustvo vozi copere verovatno bi i ti bio coperas...ribe se pale na na r-ove koji rovu iz auspuha ali kad si smeker i skuterom ina da navatas gomilu riba....

Sto se izbora motora tice ne muci muku nego           BMW S 1000 RR           i ne mozes da omanes
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #55 poslato: April 19, 2010, 10:17:11 posle podne »
pozdrav druze....nisam mnogo stariji od tebe ali sto se tice tvoje dileme ovi ljudi sto su pisali u tvojoj temi su u pravu motor od 1000cc pa jos i sportski mmmmmmm....do nekle te i razumem verovatno u tvom drustvu ortaci voze sportake po 600cc pa ti da kupis jace i bolje od njih...da tvoje drustvo vozi copere verovatno bi i ti bio coperas...ribe se pale na na r-ove koji rovu iz auspuha ali kad si smeker i skuterom ina da navatas gomilu riba....

Sto se izbora motora tice ne muci muku nego           BMW S 1000 RR           i ne mozes da omanes

Moze kvalitetan izbor... 8) 8)

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #56 poslato: April 19, 2010, 10:20:04 posle podne »
Delijo otvorio si temu koja se usijala zbog tvoje kuraži. U startu si pokazao ne pomirljiv stav po pitanju izbora ali i određenu ne tolerantnost u ophođenju sa ljudima koji se, skoro svi, među sobom poznaju i druže! 70% bajkera na ovom forumu su ozbiljnijih godina i motorima se bave koliko je u tebi godina! Pogledaj, nemaš ni jedan post podrške...pa zar ti to ne govori nešto.
Niko tebe ne mrzi niti nipodopštava, samo u startu nisi naveo i ole ozbiljniju opravdanost odabira tako žestoke makine za tvoj uzrast. Niko te do sada nije uputio na drugara koji prodaje R1 ili K5, jer im nije namera da te unesreće već da ti otvore oći. Previše je iskustava skupljeno na jednom mestu i to treba iskoristiti, na žalost i previše nesreća. Ne poznajem bajkera kome drugar nije poginuo ili ostao obogaljen za ceo život.
Skoro sam sebe obogaljio ali ja sa 45g. bez obaveza prema drugome, bez dece, teško oboleo...ipak imam volje za životom i žarko želim da ugledam sutrašnje jutro jer život je...život je...život!!! Ti, pred kojim je tek sva lepota bivstvovanja, koji tek treba da prodišeš punim plućima samo malo razmisli...polako, biće vremena za sve samo mora postojati neki redosled!
Smanji malo drčnost jer to su samo reći...Gordan može da vozi i bicikl jer je do sada promenio broj motora više no što imaš godina. Ne govori drugima da čute jer otvorio si javnu temu, podložnu kako podršci, tako i kritikama.
Prvi si zadirkivao rećima kako želiš matorcima zadati pravac a poenta priće je u cilju a ne pravcu. Trebaš prvo doći do cilja, po mogučstvu sa glavom na ramenima...treba cilj doživeti.
Svako će ti ovde poželeti sreću i uživanciju u druženju sa bajkovima, prema tome nemaš razloga da se ljutiš da komentare.
Možda je najbolje da zaključaš temu jer odgovor si već dobio...ne znam samo da li si ga shvatio!!
Tvoj izbor!!  *3

Eks4toN

• Gost
« Odgovor #57 poslato: April 19, 2010, 11:22:59 posle podne »
Ne ljutim se ja ni najmanje, kao što kažeš, i jesam otvorio temu baš zato što ste iskusniji da podelite mišljenja izmedju ta 2 motora, a vi ste meni pokrenuli priču totalno neku drugu, o godinama, koja mene i ne zanima toliko, jer jedino ja poznajem način na koji vozim motor. Data su samo 3-4 prava odgovora na temu tek posle 4 strana i posle toliko rasprave koliko ja imam godina i zašto bih ja vozio "toliki" motor. Počele su prozivke da sam klinac i sl., ali koga to uopšte zanima? To da li ću ja 100% da kupim 1 od ta 2 motora to nije tačno, želim samo imati uvid o tome koji je bolji, kako, šta, sledeća godina je daleko... To da sam ja "mali" za takav motor, pričali su mi mnogi i sa 13-14 godina kada sam vozio RS 125, da je jaka za te godine, ali sam je ipak vozio, što ne znači da neću i 1000 sa 18. Prvo klinac, balavcu, balavanderu i slično... Svaka čast Gospodinu Gordanu na toliko promenjenih motora, želim mu da ih promeni još toliko i sve na bolje, ali ne želim da mi priča kao da mi je otac...

Kao što sam rekao u prethodnih par postova, jedini odgovor koji cenim najviše mi je dao čovek putem privatne i poruke, i veoma sam mu zahvalan na tome.

EDIT: @Peca: Nije to što vas 80% misle da se "pokažem", jednostavno to volim i to sam zacrtao sebi...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #58 poslato: April 20, 2010, 01:41:59 pre podne »
Gledaj to ovako...mi u ponekim ozbiljnim godinama smo pragmatičari. Pokušavamo drugim rečima da ti kažemo da ne 'pucaš' toliko novca na makinu koju ne možeš max. da iskoristiš. Ako budeš koristio samo polovinu njene snage, šta će ti osim za pokazivanje. Mi asfalta za njih nemamo a ovaj što se nalazi na našim putevima je toliko ne kvalitetan a motor vuće...hmm.
Da bi ih vozio na pisti, potreban ti je auto sa prikolicom, profi dodatna oprema (gume, vešanje, kočnice), profi zaštitna oprema za vozača (sa kojom bi izgledao kao cirkuzant, kad ideš do prodavnice) i dobar, privatan biznis da bi mogao to ispoštovati!
Niko ti ne kaže da ti lično ne možeš voziti takav motor ali on ne oprašta greške a drugi greše, izleću, oduzimaju prvenstvo, ne vide nas ..a za sve to, potrebno je veliko iskustvo. Mnogi od nas su dugo i za volanom auta tako da umemo predviđati dešavanja na putu i shodno tome, 'osećamo' raskrsnice.
Vi u Gradištu imate samo jednu raskrsnicu sa semaforom, zar ne...e sad zamisli šta bi bilo da dođeš u neki grad sa takvo makinom gde bi ti prokuvala kao od šale ako je ne znaš pravilno terati od semafora , do semafora. Zavrneš malo ručicu i  upss ja ne videh crveno, ode glava!
Imate jedan put do jezera koji je mahom, u takvom stanju da je pre za endura, nego za trkalicu. Još jedan sa one strane jezera, gde se iza prvog žbuna može pojaviti motokultivator ili grešni pecaroš i ćiu, ćiu tup!
A ako je nemaš gde pošteno poterati onda će ti služiti samo kao skupa reklama za ego!
Ostavi nama, starijima te hiljadarke jer nismo tašti...znamo kada možemo a kada i gde ne. Kada budeš poželeo putovanja, na malo duže staze, autoputevima (u Evropi strogo do 130km/h) nabavičeš sebi a izbora ima do mile volje.
Naleteo sam sa Apriliom 1000 RSV na rupu, motor poskoći jer sam cimno ručicu gasa ali samo me je iskustvo spasilo prevrtanja a to je što imam naviku da sa dva prsta mazim i kvačilo i ručnu kočnicu, dok vrhove nožnih prstiju, držim na nožnoj..kvačilo i nožna i spustih je bez treska a da je pri tome nism pocepao na dva dela (alu ram 170kg i 120ks).
Pokušavam samo da opravdam negativne komentare, na tvj izbor jer se svima nama čini, da si ga napravio više zbog ega, nego stvarne potrebe!

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #59 poslato: April 20, 2010, 08:57:53 pre podne »
ma pustite klinca nek se hvali pametan je ko i njegov otac kad mu daje motor bez dozvole
jedino ako nije vanserijsko dete pa polozio u 14

moj izbor ti je ZZR 1400
SMEDEREVO SRBIJA