April 02, 2026, 10:53:36 pre podne

Autor Tema: Pitanje je sada...  (Pročitano 15711 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
Odg: Pitanje je sada...
« Odgovor #80 poslato: April 20, 2010, 06:22:51 posle podne »
Pa eto, video si i sam da je mnogo lepše da se sa nekim lepo pozdraviš nego da ti bude ne prijatno. Motori nas spajaju a ne razdvajaju!

Van mreže shorty

• Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #81 poslato: April 20, 2010, 07:16:01 posle podne »
evo ti od mene K5
puno srece, trebace ti
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #82 poslato: April 22, 2010, 10:53:45 pre podne »
Kupi tricikl....

Van mreže nikolanixy

• Vozac
  • *
    • Nezavisni vozači
« Odgovor #83 poslato: April 22, 2010, 11:05:52 pre podne »
k6 je ludilo ide bolje od r1 i lepši je po meni toliko
Kawasaki zx9r :D

Eks4toN

• Gost
« Odgovor #84 poslato: April 22, 2010, 01:43:42 posle podne »
Hvala na predlogu, ali u medjuvremenu mi je ovo zapalo za oko:

http://www.motorcycle-usa.com/photogallerys/LP4D0388.jpg

2006 R6 ali specijalna edicija za 50-tu godišnjicu iliti "50th anniversary", ali su jako retke, što je problem (:

Razmisliću dobro o sledećem bajku (:

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #85 poslato: April 22, 2010, 02:20:00 posle podne »
ja e savrseno razumem,i ja sam u tvojim godinama leteo,90te,moj sinisa/brat./ ode u zatvor na dve godine zbog saobracajke,zgazio nekog penzionera koji je bio cak i pijan al eto desilo se  :-[ :-X  ostavimi starog dobrog suzukija GS 750E ,za neku sicu ,kolko da se plati advokat,,imo i kurblu i alnaser,sa mz,a seo na njega,ma cudo,72ks,kocnice tu i tamo nikakve,divljao sam,dok ga nisam menjao uz doplatu za Yamahu  XS 1100G  4meseca kasnije sam poljubio 26ticu kod vuka,sreca u zadnji tocak,motor se nije savio na pola al ja jesam :-\ :-\...nosio sam kragnu mesec dana ili dva vec se i nesecam,al se secam da sam jedva docekao dan da je skinem sredim yamahu i nastavim dalje voznju,od tad sam vozio malko malko pametnije,neosudjujem te,i ja sam to voleo,sad volem velike kubikaza,puno snage ubrzanje,krajnja brzina mi je nevazna,bitnija mi je putna brzina.voleo sam divljanje,voznju na 1tocak i sve sto vole mladi  :) a volim i sad, kupi ti blago meni suzanu i pocni korak po korak da gradis sebe kao coveka,ako si pametan i ako polako uigras sebe motor i rucicu gasa izgradices neku svoju licnost i ostavices kilometre iza sebe,ako nisi..sta da ti kazem...
nego lepo ti kupi suzukija sedaj na njega turi neku ribicu pozadi i uzivaj,ribe mozes po sumam i gorama da vozis uglavnom se nebune  ;D ;D
p.s. jes da vozim skoro preko 20god,al ima nekih mladjih koji voe 3x bolje od mene..... :)
brm brmmmmmmmm

Eks4toN

• Gost
« Odgovor #86 poslato: April 22, 2010, 02:29:43 posle podne »
Citat: bokilic
ja e savrseno razumem,i ja sam u tvojim godinama leteo,90te,moj sinisa/brat./ ode u zatvor na dve godine zbog saobracajke,zgazio nekog penzionera koji je bio cak i pijan al eto desilo se  :-[ :-X  ostavimi starog dobrog suzukija GS 750E ,za neku sicu ,kolko da se plati advokat,,imo i kurblu i alnaser,sa mz,a seo na njega,ma cudo,72ks,kocnice tu i tamo nikakve,divljao sam,dok ga nisam menjao uz doplatu za Yamahu  XS 1100G  4meseca kasnije sam poljubio 26ticu kod vuka,sreca u zadnji tocak,motor se nije savio na pola al ja jesam :-\ :-\...nosio sam kragnu mesec dana ili dva vec se i nesecam,al se secam da sam jedva docekao dan da je skinem sredim yamahu i nastavim dalje voznju,od tad sam vozio malko malko pametnije,neosudjujem te,i ja sam to voleo,sad volem velike kubikaza,puno snage ubrzanje,krajnja brzina mi je nevazna,bitnija mi je putna brzina.voleo sam divljanje,voznju na 1tocak i sve sto vole mladi  :) a volim i sad, kupi ti blago meni suzanu i pocni korak po korak da gradis sebe kao coveka,ako si pametan i ako polako uigras sebe motor i rucicu gasa izgradices neku svoju licnost i ostavices kilometre iza sebe,ako nisi..sta da ti kazem...
nego lepo ti kupi suzukija sedaj na njega turi neku ribicu pozadi i uzivaj,ribe mozes po sumam i gorama da vozis uglavnom se nebune  ;D ;D
p.s. jes da vozim skoro preko 20god,al ima nekih mladjih koji voe 3x bolje od mene..... :)

Ja ni ne bih uzeo 1000-ku zbog krajnje brzine, mene to toliko i ne interesuje, ja sam najbrže vozio 270-5 ninju 636, video sam da 6-ica ide preko 250 i to je to, od tada sam samo zamišljao šta radi 1000-ka. Hiljadarku bih najviše uzeo zbog snage, a i šta da radim, volim zadnji točak :D Baš zbog toga što ima snage, motor se ne muči, lagano ide kilometrima na 1 (:

Hvala na savetu, pozz

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #87 poslato: April 22, 2010, 04:01:12 posle podne »
 :)
brm brmmmmmmmm

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #88 poslato: April 22, 2010, 05:21:20 posle podne »
Delijo a da tebe nije malo prevarila, ta 636...275km/h...hmm

NINJA ZX-6R...zar njoj nije maksimala oko 250km/h i to na pisti, sa spec. pneumaticima...jeste da ubrzava ispod 5s, negde oko 4 ali krajnja joj nije iznad 250, garant da sada ne googlujem..pa ona ima manje 0d 120KS, manje od moje Aprilie RSV 1000...laže te sinko, laže

Ne zaboravi da ZX-10R ima krajnju negde oko 270km/h ali ona ima oko 160KS!!!
« Poslednja izmena: April 22, 2010, 05:53:54 posle podne od strane Zemunac »

Eks4toN

• Gost
« Odgovor #89 poslato: April 22, 2010, 05:48:34 posle podne »
130KS sa svim spravicama, 290 max brzina, tako reče čovek...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #90 poslato: April 22, 2010, 05:59:33 posle podne »
Veruj mi ako hočeš ali te priće kako zamene i stave KN filter itd i odmah skoći snaga...mora dobro da se preradi da bi dobila 15 konja više, mora se zaroniti u agregat i to pošteno, neka ti kažu ovi koji se bolje razumeju u mehaniku...ja sam slab po tom pitanju ali hebu me godine!
Probaj da upoređuješ sa nekim GPSom, videčeš razliku!

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #91 poslato: April 22, 2010, 10:47:49 posle podne »
Ponašao sam se sasvim kulturno dok niste počeli da me prozivate, a pošto ste već stariji zapitajte se da li ste vi trebali dozvoliti to sebi.

U 4 oka? Ok, ako ćemo tako. Do daljnjeg off & out, a moderatori slobodno ovo u kantu, ako neko ikad bude dolazio u V. Gr. ili na Srebrno Jezero imate PP pa pustite poruku...

vidi ovako cesto sam u gradiste ,i na srebrnom jezeru
kad si vec toliko kurcevit reci mi ime gde da te nadjem da popijemo tu kaficu
nije problem ni u tvoje mesto da dodjem
SMEDEREVO SRBIJA

Eks4toN

• Gost
« Odgovor #92 poslato: April 22, 2010, 11:30:07 posle podne »
Citat: dejansd
vidi ovako cesto sam u gradiste ,i na srebrnom jezeru
kad si vec toliko kurcevit reci mi ime gde da te nadjem da popijemo tu kaficu
nije problem ni u tvoje mesto da dodjem

Ne razumem u čemu je sad problem?

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #93 poslato: April 23, 2010, 01:28:30 pre podne »
Nema potrebe Dejane, dečko je spustio loptu.

Dešava se svima nama da nam nije dan, da lanemo koju, da kažemo i što ne mislimo ali ljudski je oprostiti.
Uostalom ovi motori, ta ljubav prema njima, može nas samo spojiti u dobrome a ne lošem!!  *3

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #94 poslato: April 23, 2010, 06:29:36 pre podne »
Ne razumem u čemu je sad problem?

kafica, druzenje , upoznavanje....... ;)
nema problema :D
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže jevta

• Vozac
  • *
« Odgovor #95 poslato: April 23, 2010, 08:09:38 pre podne »

Reci mi onda zašto postavljaš komentar?
Zato sto ja kad sam imao 18 da sam imao para vozio bi GPZ900,al nisam imao para sva sreca.Nije bilo ko da ma savetuje.
A ti ako mislis da mozes i znas kupi sta oces ako bog da imaces ti oba.Samo vodi racuna da nekog drugog neubijes.

Van mreže nikolanixy

• Vozac
  • *
    • Nezavisni vozači
« Odgovor #96 poslato: April 23, 2010, 08:12:36 pre podne »
jbga zašto da ubije ja imam 22god i imam zx9r od 139 ks i ja svima kažem koliko se vi krstite kolika je crkva ili koliko možete nema potrebe ako imaš mozga možeš voziti i 5000ccm ne vidim tu sad neke velike probleme samo ako iole ima mozga i plaši se motora to je to jel ja sam rekao dokle god se plašim do tad ću voziti,e čim prestanem tad ću da bataljujem
Kawasaki zx9r :D

Van mreže jevta

• Vozac
  • *
« Odgovor #97 poslato: April 23, 2010, 08:14:48 pre podne »
Hvala na predlogu, ali u medjuvremenu mi je ovo zapalo za oko:

http://www.motorcycle-usa.com/photogallerys/LP4D0388.jpg

2006 R6 ali specijalna edicija za 50-tu godišnjicu iliti "50th anniversary", ali su jako retke, što je problem (:

Razmisliću dobro o sledećem bajku (:

Ima jedan u Novom sadu ja mislim da je na prodaju.Pa ti pitaj vlasnika.
http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?action=profile;u=2648

« Poslednja izmena: April 23, 2010, 08:32:02 pre podne od strane jevta »

Eks4toN

• Gost
« Odgovor #98 poslato: April 23, 2010, 03:10:18 posle podne »
Ljudi, ne želim da ubijem sebe, a tek još manje druge. Ne mora da znači da ću ja da vozim 299 uvek. Znam dečka koji vozi od 16-te godine hiljadarku, evo (Da kucnem u drvo) ni jednom nije pao sa motora, a sada ima 20.

Citat: dejansd
kafica, druzenje , upoznavanje....... ;)
nema problema :D

Vidjao sam te po Gradištu, zvaću te kad te budem video ;) Kafica, druženje, upoznavanje i razgovor sa bajkerima uvek (:

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #99 poslato: April 23, 2010, 05:04:39 posle podne »
Dobro Nikola sada ti nas učiš kako se prave mala deca!
Na ovakav problem se ne može gledati pojedinačno! Pogledaj statistiku pa onda izvuci zaključak da li bi trebali mlađi sedati na makine preko 100Ks. Svuda na zapadu, punoletstvo se stiče sa 21g. a kod nas (i na istoku) sa 18, s'tim, da si do 21 mlađe, punoletno lice!
Odgovornost prema drugim učesnicima u saobračaju je ogromna...ubiti nedužno lice ili ga napraviti doživotnim invalidom, nije isto što i sebi naneti zlo! Mnogi su izašli posle nekoliko godina provedenih na mardelju a njihove žrtve leže pokopane na grobljima!
Znam, može se ubiti i pračkom ali stvari treba generalizovati i izvući pouke iz dosadašnjih nesreča. Stekao sam utisak da ga opravdavaš samo iz razloga što si i sam mlađi bajker, željan dokazivanja!
Ne možeš olako odbacivati naše stečeno iskustvo koje smo zaradili prešavši ne desetine, več stotine hiljada kilometara, što za volanom, što za kormanom!!  *3