ja e savrseno razumem,i ja sam u tvojim godinama leteo,90te,moj sinisa/brat./ ode u zatvor na dve godine zbog saobracajke,zgazio nekog penzionera koji je bio cak i pijan al eto desilo se

ostavimi starog dobrog suzukija GS 750E ,za neku sicu ,kolko da se plati advokat,,imo i kurblu i alnaser,sa mz,a seo na njega,ma cudo,72ks,kocnice tu i tamo nikakve,divljao sam,dok ga nisam menjao uz doplatu za Yamahu XS 1100G 4meseca kasnije sam poljubio 26ticu kod vuka,sreca u zadnji tocak,motor se nije savio na pola al ja jesam

...nosio sam kragnu mesec dana ili dva vec se i nesecam,al se secam da sam jedva docekao dan da je skinem sredim yamahu i nastavim dalje voznju,od tad sam vozio malko malko pametnije,neosudjujem te,i ja sam to voleo,sad volem velike kubikaza,puno snage ubrzanje,krajnja brzina mi je nevazna,bitnija mi je putna brzina.voleo sam divljanje,voznju na 1tocak i sve sto vole mladi

a volim i sad, kupi ti blago meni suzanu i pocni korak po korak da gradis sebe kao coveka,ako si pametan i ako polako uigras sebe motor i rucicu gasa izgradices neku svoju licnost i ostavices kilometre iza sebe,ako nisi..sta da ti kazem...
nego lepo ti kupi suzukija sedaj na njega turi neku ribicu pozadi i uzivaj,ribe mozes po sumam i gorama da vozis uglavnom se nebune
p.s. jes da vozim skoro preko 20god,al ima nekih mladjih koji voe 3x bolje od mene.....