Mart 28, 2026, 09:16:31 posle podne

Autor Tema: Gle budalu,isece me!!  (Pročitano 5867 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže miško_kolo

• Dobar Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
Odg: Gle budalu,isece me!!
« Odgovor #20 poslato: Maj 20, 2010, 05:39:58 posle podne »
Gde bre nalazite te sekace,vozi predvidjaj i uzivaj nema sekiracije.Pa saobracaj je to nisu jaslice.Kvalitet voznje zavisi od kvaliteta predvidjanja ZAPAMTITE.

Ko je rekao da nisam predvideo šta će bolid da uradi? Na tom mestu bar svaki treći-četvrti radi tako. Ne nervira mene (previše) ljudska glupost i neznanje, nego bezobrazluk. I on je u biti većine problema u saobraćaju.
...

darinjo

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Maj 20, 2010, 09:48:19 posle podne »
 cccccc ovi Beogradjani...ihh ;D ;D

Zverka

• Gost
« Odgovor #22 poslato: Maj 21, 2010, 08:16:10 pre podne »
Cinjenica je da je ta moc predvidjenja mnogo bitna

de jos  za  vreme voznje  da vicem VASIONO  JAVI SE... CUJES LI ME...
hahahahaha ... ;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže aleksandar67

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #23 poslato: Maj 21, 2010, 11:07:49 pre podne »
Bogu havla pazim mnogo kad idem po gradu.
U glavnom se ne zalecem jer uvek ima onih smradova sto vole da seku, izlecu bez zmigavca, a posle se prave ludi.
Ja takve likove obozavam. Kad me isece, prepisam ga a onda vozim 20 na sat ispred njega po sredini tako da ne moze da me obidje. Jbga Transalp nije mali pa mogu. Posle ga pustim da prodje i na semaforu ga pitam " Jesi li me sada video". posto uvek kazu da nas ne vide ili pak da mi jurimo ko muve bez glave......

Balansero

• Gost
« Odgovor #24 poslato: Maj 21, 2010, 01:33:25 posle podne »
Zverka,

Ne izvlaci iz konteksta,odlicno kapiras sta sam hteo da kazem.
  Ako otvoris cetvoro ociju,mozes da prepoznas problem u najavi...skoro uvek...

Zverka

• Gost
« Odgovor #25 poslato: Maj 21, 2010, 02:40:22 posle podne »
Zverka,

Ne izvlaci iz konteksta,odlicno kapiras sta sam hteo da kazem.
  Ako otvoris cetvoro ociju,mozes da prepoznas problem u najavi...skoro uvek...
;) ;) ;) ;)
ma  znaaam  saaalim teee !!!!!
podrazumeva se kad si  na bajku ..300 ociju  otvori ... moras da vidis i ono sto ne vidis

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #26 poslato: Maj 21, 2010, 07:51:07 posle podne »
U tome je prednost nas koji sedimo i za volanom i za kormanom...znamo kako i jedni i drugi razmišljaju!

Balansero

• Gost
« Odgovor #27 poslato: Maj 22, 2010, 01:11:20 posle podne »

Zemunac,

Znas kako normalni razmisljaju. A znas li kako razmisljaju coravi vozaci traktora i motokultivatora,koje si vec ranije pominjao?!  ....ako razmisljaju uopste..

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #28 poslato: Maj 22, 2010, 03:14:20 posle podne »
Prvo vazdusna svirena a posle nista ako prezivim.Sta da mu radim?Nepotrebno nerviranje ili ako si radikalniji,kamen u tank torbu pa u staklo.50 eu bochno  staklo i kaznio si ga.Mada nije u skladu sa zakonom.....
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #29 poslato: Maj 22, 2010, 11:33:51 posle podne »
   Zemunac,

Znas kako normalni razmisljaju. A znas li kako razmisljaju coravi vozaci traktora i motokultivatora,koje si vec ranije pominjao?!  ....ako razmisljaju uopste..

Razmišljaju i te kako, imaju s'čime, sa onim zaglavljenim krompirom u pneumatiku  ;D ;D...
Drugar iz NS mi se isprevrtao više puta, srećom bez težih...jer je naleteo u polikrivini na blato koje je izbacio traktor izlazeći sa njive! Samo sam se pitao šta bi bilo sa mnom i motorom jer ko od nas ne voli baš te polu... za struganje fuzastera..bilo bi 'Eno Zemunca...ćiju, ćiju TUP'!!

Balansero

• Gost
« Odgovor #30 poslato: Maj 24, 2010, 08:03:17 pre podne »
E,a ja cuo da preko npr.u Holandiji traktor pre nego sto izadje sa njive na drum mora prvo da se opere(naravno ne traktor sam sebe nego vozac valjda). Kao imaju neke cesme pored puta,sta ja znam...
A i j...s ti taj ulazak u krivinu kad razmisljas hoce biti-nece biti?! Kud i on zuri?!

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #31 poslato: Maj 26, 2010, 12:15:10 pre podne »
Ja danas u Bg na tranzitu ka NS videh kako policajci podizu crnog V Stroma.Udes.Nije skrcan s'preda pa se nadam da ga je samo isekao pri prestrojavanju.
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže GS650G

• Vozac
  • *
« Odgovor #32 poslato: Maj 26, 2010, 12:20:04 posle podne »
Tu traktoristi nisu krivi,nego oni sto nam uzimaju ovolike novce za registraciju.Ni njini seljaci ne peru traktore vec imaju puteve za tu namenu,a ako bas mora na put tu je izgradjena barijera kao za ulazak na farmu.Prodje kroz onaj plitak bazen sa vodom pa onda jedno stotinak metara izbrazdanim asvaltom da se osusi pa onda na put rezervisan za motorna vozila.Ali sto rece odza kad je izgubio zlatan saahat,DJABA OVA MOJA PRICA.