Mart 28, 2026, 09:15:57 posle podne

Autor Tema: Problem sa dobijanjem tablica i saobracajne  (Pročitano 2255 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
  • Pol: Muškarac
Problem sa dobijanjem tablica i saobracajne
« poslato: Maj 18, 2010, 01:02:11 posle podne »

Pre nekoliko dana sam preko agencije registrovao motor odnosno mislio da cu ga registrovati ali sam dobioo samo polisu a za ostalo ...saobracajnu i tablice moracu da pricekam od 15 -20 dana a mozda i vise ko zna.Znaci policija mi'' kradee'' 20 -ti deo registracije.Da sam isao licno mozda bi bilo brze ali samo kod produzetka za nove tablice i saobracajnu dodje mu isto.....ej Srbijo medju sljivama....i mi cemo u Evropu al limburga meseca.
   Ne znam kako je u drugim gradovima ....aj komentari.

deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže Popsy

• Suvozac
  • *
  • Come to the dark side. We have cookies...
Odg: Problem sa dobijanjem tablica i saobracajne
« Odgovor #1 poslato: Maj 18, 2010, 01:37:15 posle podne »
a šta je problem, nemaju tablice... ne verujem... zato ja i odlažem prebacivanje motora na BG dok ne istekne registracija.. jel cu bar 3 dana biti bez tablica (ako ne prođem kao ti) i neću moći da ga vozim iako je registrovan i osiguran... to bi trebalo da bude još jedan od zahteva prilikom protesta.

Naime ako si kupio motor u , lupam Subotici i on je registrovan do septembra ti ne možeš da odeš motorom i odjaviš tablice tj,. uđeš u proceduru za promenu registracija... tj. možeš al da platiš PROBA tablice koje koštaju par iljada dinara ... zašto te iste PROBA tablice ne bi dobio da možeš da se vratiš (poenta je u tome što je motor registrovan i osiguran)...

U svakom slučaju birokratija vezana za gomilu stvari je takva da kao da smo u vreme Miloša Obrenovića a te fore moraš lično da prisustvuješ mi tek nisu jasne... pa ne usvajam ja motor nego ga prenosim na sebe...  :( :( :(

Never underestimate the power of the dark side ...

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Maj 18, 2010, 01:53:04 posle podne »
Prosle godine je bila ista situacija i u Valjevu, Misa Pacov je skoro cekao tablice, samo koliko je to trajalo nisam zapamtio. :icon_scratch:

Van mreže MISIRAC

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #3 poslato: Maj 18, 2010, 02:12:02 posle podne »
u cetvrak predao za produzenje registracije kod prijateljice u agenciji kod koje registrujem sve zadnjih 10 godina , predas ujutru popodne dodjes gotovo, no medjutim ovoga X se ceka do utorka tj danas u 14:15 jos nema saobracajne, zasto-kako nemamo pojma, mozda su izgubili pecat u MUP-u pa ne mogu da ga nadju 5 dana :)
godine te ne cine mudracem nego starcem :)

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Maj 18, 2010, 02:53:40 posle podne »
I u Smederevu ista priča. Ja moj motor vozio 2 nedelje bez tablica na polisu, jer oni upisuju datum kad je izdata  polisa u saobraćajnu dozvolu kao početak registracije. Zaustavili me 2 puta i žestoko sam se svadjao sa policajcem ali nije imao član po kome je mogao da mi napiše kaznu. Niti jednog trenutka mi nije palo na pamet da ne vozim motor kad sam već izbrojao 26.000 dinara. Moj savet: vozi brate ne mogu ti ništa i ako ti nešto napiše odeš kod sudije odneseš saobraćajnu i kažeš da je pandur narkoman ili tako nešto- samo ne potpisuj zapisnik ;)

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #5 poslato: Maj 18, 2010, 04:03:34 posle podne »
Prosle godine je bila ista situacija i u Valjevu, Misa Pacov je skoro cekao tablice, samo koliko je to trajalo nisam zapamtio. :icon_scratch:
U Valjevu sam cekao jedan 1 dan, ali u Nisu je bio problem. Moze ti Anka ili Rendi to potvrditi. Odjava motora u Nisu se ceka 15 dana, a ne moze da se odjavi pre isteka registracije. Bas bezveze, sta ako ja necu ove godine da vozim motor ili hocu da putujem u inostranstvo i ne dolazim dve godine i hocu  da ga odjavim.
Sta treba, da placam posle dve godine kaznu zato sto nisam odjavio?

Po odjavi, placa se porez na promet i taj papir se ceka 15 dana!
Sta? U vreme informacionih tehnologija da prodje papirolgiju kao pre pedeset godina? Strasno!
Ne verujem da nemaju racunare, vise verujem da je ne znaju da ih koriste. Stvarno u nekim gradovima je totalni kolapas administracije.

Posto se Anka prilicno namucila sa takvom administracijom, sto od njih sto od mog smaranja, dobio sam sve papire. U roku od 24 sata sam dobio novu saobracajnu i tablicu, u Valjevu!

Ovom prlikom se zahvaljujem Anki na strpljenju i odgovrima koje mi je uputila.

Takva je situacija u mom slucaju!
Небитни пролазник

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #6 poslato: Maj 18, 2010, 04:35:27 posle podne »
A ne pominjes one cokolade i sokove sto si podmicivao u VA >:D, da dobijes tablicu za 1 dan  ;D ;D ;D

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #7 poslato: Maj 18, 2010, 04:56:43 posle podne »
A ne pominjes one cokolade i sokove sto si podmicivao u VA >:D, da dobijes tablicu za 1 dan  ;D ;D ;D
Mislis, kafu, viski, nesto kesa? ;)  ;D
Небитни пролазник

Van mreže miško_kolo

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #8 poslato: Maj 18, 2010, 05:28:19 posle podne »
U Beogradu su uveli da sve agencije moraju da obavljaju registraciju u Ljermontovljevoj. Pre 10-15 dana sam se čuo sa dve i dobio odgovor da ću pre sam obaviti registraciju nego što će oni uraditi. A ja baš to hteo da izbegnem- čekićanje u redu. >:( Naravno, dva ipo sata džedžanja u panduraciji za pečat i potpis.  >:( >:( >:(
...