Mart 30, 2026, 01:37:35 pre podne

Autor Tema: Sretan Dan Mladosti  (Pročitano 4959 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

joksa

• Gost
Odg: Sretan Dan Mladosti
« Odgovor #20 poslato: Maj 27, 2010, 04:19:50 posle podne »
Uklonjeno. ;)
Pozeljan reciprocitet. Da se uklone postovi koji velicaju lik i delo druga Tita kao i politiku jednog vremena. ;)

farbach

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Maj 27, 2010, 04:32:39 posle podne »
Normalno je da tita hvale oni koji su upali u kazan i ovajdili se. Hvale ga i lopovska deca odskolovana  po belom svetu, pa skupljena sada, da nam sole pamet i ponovo pevaju pesmicu:'' Nosim kapu sa tri roga i ne bojim se Boga'' Nesto se ne secam tog blagostanja, nego restrikcija, bonova i cuvene stabilizacije. Taj kome je bilo dobro, jer je sa kursom Tito revolucija mir iz Kumrovca, mogao da se grebe za neku kintu ne treba da generalizuje. Njegovi sinovi i unuci danas sa kursom iz Budimpeste rade ista cuda.  Moj deda je u predratnom Uzicu bio zlatar, precizni mehanicar i imao je privatnu taksi firmu, pa je posle rata ostao bez icega ( mozda se neki stariji Uzican sa foruma seca dede, zvaose Pipelja). Bas nam je dobro doneo tita. Vidis da mogu i ja da generalizujem.

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • AfricaTwin , Hoerx Regina ,Triump 3SW, NSU 175 ,
« Odgovor #22 poslato: Maj 27, 2010, 04:39:05 posle podne »
Drugari, sta se bre lozite nije on BJB provokator  :)
Kokan,pa to je nas prijatelj Paperinos..... skroz je bezopasan ali kenja za medalju.
Posto je vec provaljen i uhvacen u lazima,a njegova trenutna jedina zanimacija na forumu je da provocira, ja sam predlagao da se Kokan banuje ali dzaba   ???
POMPEZNI, KVANTI, CIVILNI, AERONAUTICKI MLADIC NUDI SVOJE USLUGE PRI TOM SIRECI OPTIMIZAM I ZDRAVOMENTALNO DOTICANJE SRECE U VAS ZIVOT.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

joksa

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Maj 27, 2010, 04:42:13 posle podne »
Jel to onaj isti sto je na vise foruma izmisljao anegdote sa majstorima?

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #24 poslato: Maj 27, 2010, 04:48:57 posle podne »
Crni leptir

http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=4959.msg75088#new

Gde si se to slikao druze? Ja slucajno nisam dosao, ali dolazim sad u nedelju...

Kokane - blago tebi...
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #25 poslato: Maj 27, 2010, 04:50:04 posle podne »

Taj  bolesnik jeste pipi  mu tito familiju ,to je bolesna nakaza i trebalo bi ga ustroviti za svaki slucaj.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
  • AfricaTwin , Hoerx Regina ,Triump 3SW, NSU 175 ,
« Odgovor #26 poslato: Maj 27, 2010, 05:16:16 posle podne »
Ja nisam imao te srece da upoznam coveka,
ali nejbolje da pitate Ivtu, njh dvojica su veliki drugari  ;D  ;D  *570

Uploaded with ImageShack.us
POMPEZNI, KVANTI, CIVILNI, AERONAUTICKI MLADIC NUDI SVOJE USLUGE PRI TOM SIRECI OPTIMIZAM I ZDRAVOMENTALNO DOTICANJE SRECE U VAS ZIVOT.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #27 poslato: Maj 27, 2010, 06:30:14 posle podne »
Crni leptir

http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=4959.msg75088#new

Gde si se to slikao druze? Ja slucajno nisam dosao, ali dolazim sad u nedelju...

Hahaha, u Šabcu u nedelju, ali nisam se slikao tu zbog političkih opredeljenja, već zato što je za stolovima bilo prepuno. Svejedno mi je baš da je bio i Tito.  ;D

Možda je mojoj averziji prema političarima doprinelo i to što sam prošao 3 ratišta od 1991. do 2000. ne znam... Ne povratilo se.
Zbog toga i bežim u svet bajkera i na ove naše forume, ne želim da ratujem ceo život, ne želim čak ni da čitam o politici. Možda sam pogrešio temu, ali tako mi je nekako počela da vuče, na političke partije.  ;D
« Poslednja izmena: Maj 27, 2010, 06:57:55 posle podne od strane Crni Leptir »

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #28 poslato: Maj 27, 2010, 10:08:49 posle podne »
Kokan :
    IP     91.150.71.242

paperinos:

IP         91.150.71.200

I kera kad oteraš kamenom on se ne vraća, a ovog retardiranog izgleda moraš pajserom. Voli čovek da ga pljuju pa to ti je. Baš me čudi da je ćutao do sad iako smo ga šmajser i ja odavno provalili da se muva ko lešinar okolo.
Strašno, još će se primi ponovo da izmišlja one bajke o retardiranim izmišljenim majstorima koji su u stvari on i njegove kolege sa posla.... bruka

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #29 poslato: Maj 28, 2010, 01:33:47 pre podne »
Ima jos uvek  nas partizana i tek ce ih biti.
A to zlo koje pominjes je bas ta droga i crkva koja truje um slobodnom coveku.

Znas li ti nesreco koliko si glup? Pa imas li ikoga? Oca, dedu, pradedu...? Da li su oni isli u crkvu? Ti si se nasao pametan da blatis crkvu... Magarcino.

Izvinjavam se narode ( ti magarce ne spadas u narod ) zbog preostrih reci, ali magarac je to.
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #30 poslato: Maj 28, 2010, 09:21:46 pre podne »
Koji vam je qrac? :D :D :D
Ne budite naivni...

"To sto komunizam nije valjao ne znaci da je kapitalizam dobar.Ili slikovitije, to sto proliv nije za jelo ne znaci da tvrdo govno jeste" (Farbach) ;)

Sa ovim vam je sve receno. Na kojoj god strani da ste, gresite! Naivni ste... ;)

Kralj, Tito, Sloba, Mitrovic, Miskovic... Zajednicko im je moc. Moc kvari coveka. Oduvek je postojao samo jedan neprijatelj. Mocnik. Ko god da je i u kakvo god odelo da se obukao. Mislio je samo na svoje dobro, i na tudju stetu...
 *585

Van mreže Head

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #31 poslato: Maj 28, 2010, 12:24:01 posle podne »
Tad je sve bilo super.Motori su se kupovali po otpadima od milicije i vojske,Druga solucija je bila da kupis polovnjak od nekog gastarbajtera ili njegovu uvoznu dozvolu.Tomosi su bili najskuplja prometala na svetu.Tomos je sedamdesetih trazio preko svojih politicara iz Slovenije ,da se ZABRANI uvoz JAWA ,CZ,MZ ,jer TO nama ne treba jer mi vec imamo proizvodjaza motocikala tj Tomos.Sem toga tvrdili su da se ovi prodaju po damping cenama.Odgovor MZ-a je bio-Ne ,to toliko kosta.A onda je dosao dan mladosti pa su Slovenci poceli da prodaju.BMW,Laverdu itd.Bila je samo jedna omladinska kvaka 22 .Na cenu motocikla su isle tolike dadzbine da su jedno vreme one iznosile 120% od cene motocikla.Dakle kupis jedan sebi za dan mladosti ,a drzavi 1.2.Ovo sve ne vazi za one koji pamte duze od dorucka.Pametnome dosta
Друштво за заштиту од животиња

farbach

• Gost
« Odgovor #32 poslato: Maj 28, 2010, 12:57:28 posle podne »
To sto oni pamte kao dobro je njihova mladost, ali  nju im nije tito dao. Tako ce jednog dana dva matorca na kalemegdanu pricati o starim dobrim vremenima pod slobom, sankcijama i bombama.

Balansero

• Gost
« Odgovor #33 poslato: Maj 28, 2010, 01:23:38 posle podne »
Nikada mi ni nismo imali dobra i lepa vremena.
Bila su samo losa i losija vremena!

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #34 poslato: Maj 28, 2010, 07:54:53 posle podne »
Tad je sve bilo super.Motori su se kupovali po otpadima od milicije i vojske,Druga solucija je bila da kupis polovnjak od nekog gastarbajtera ili njegovu uvoznu dozvolu.Tomosi su bili najskuplja prometala na svetu.Tomos je sedamdesetih trazio preko svojih politicara iz Slovenije ,da se ZABRANI uvoz JAWA ,CZ,MZ ,jer TO nama ne treba jer mi vec imamo proizvodjaza motocikala tj Tomos.Sem toga tvrdili su da se ovi prodaju po damping cenama.Odgovor MZ-a je bio-Ne ,to toliko kosta.A onda je dosao dan mladosti pa su Slovenci poceli da prodaju.BMW,Laverdu itd.Bila je samo jedna omladinska kvaka 22 .Na cenu motocikla su isle tolike dadzbine da su jedno vreme one iznosile 120% od cene motocikla.Dakle kupis jedan sebi za dan mladosti ,a drzavi 1.2.Ovo sve ne vazi za one koji pamte duze od dorucka.Pametnome dosta

Da, tacno.
Samo nije ovo sve sto si napisao.
Kupis uvoznu dozvolu od gastarbajtera, da bi uopste mogao da uvezes motor, platis carinu i porez otprilike jos toliko koliko je kostao motor, a onda ti zaplene i oduzmu motor, zato sto je ustupanje vozila uvezenog na taj nacin (a drugog nacina nije bilo), zakonski zabranjeno.

A sa konsignacije su mogli da se kupe samo BMW i Laverda, po dosta naduvanim cenama, koje su drzale firme iz Slovenije.  Nesto kasnije (80-ih godina) i Kawasaki (jeklotehna) i pojedini modeli Honde (CB 450 S, mislim Avtotehna), od firmi, treba li reci, takodje iz Slovenije.
...

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #35 poslato: Maj 29, 2010, 06:04:16 posle podne »
Mnogo je voleo pionirke i omladinke...

Uploaded with ImageShack.us

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **