Pratim ja ovog mog koscatog prijatelja... Nekih 30 - 40 metara iza njega. Afrika guta los put, dok moje magare stenje i poskakuje. Primio se moj koscati prijatelj pa pegla li pegla. Pretice i ostaje u levoj traci da mi da znak da smem u preticanje.... Sve ide glatko...blizu Barosevca...Nepregledna desna krivina...ja kocim...jako kocim...Sosa mi leze na ledja i pritiska uz rezervoar...Kocim jos.. spustam u drugu...Put blatnjav, pun rizle...lakat krivina, a moj koscati prijatelj bez kocenja ulete u tu krivinu.... Prvo sam video kamion i zabezeknutu facu vozaca, a onda mog koscatog prijatelja kako se uvija na asfaltu...afrika lezi na sred puta....Kocim...
Sosa vristi, skace s motora, trci do Zemunca...ja silazim i ne znam zasto ali vicem -"Ne mrdaj..."

Mrda moj koscati prijatelj po putu ko zmija. Pitam "Jel ruka"? ..."Nije" jedva mi odgovara - "Podigni motor.."

Jebo te motor da te jebo - dici cu ga.. daj da vidimo sta je tebi....Kaze noga ...kuk...
Guzva odjednom... Digoh motor, a moj sam parkirao skoro na sred puta da neko ne naleti ... Afrika tamo, Zemunac ovamo, top case negde u sredini, kljucevi na putu, maramice... Slika cudna, ali kad videh da se uvija i vristi bi mi nekako lakse - ziv je. Zakrpicemo ga.
Jedva smo oterali vozaca kamiona. Cokanlija je Zemunca posadio na trajk a cupavi Free weels je odvezao Afriku do kampa. Tamo nas saceka uvek veseli Bakin sa celom ekipom, pa se nas koscati prijatelj poceo polako oporavljati. Bakin mu je sipao neku vodicu da se osvezi, ali sve po gutljaj - dva... Nesto su se od te vodice stresali...
Ubrzo se javlja dezurni Joksa i dolazi sa iskusnim Niskoletacem po naseg koscatog prijatelja.
Nema veze sa temom, ali moram da pomenem Niskoletaca u kratkim pantalonama. Pita ga Bakin "Pa di ces takav...Di su ti stitnici za kolena". ..a ovaj zadize pantalone i pokazuje vec izubijana kolena. Bakin zacudjeno gleda i kaze " Pa ti nemas kolena....

i ne trebaju ti stitnici"....
Smejasmo se, ali bilo je gusto...nasem koscatom prijatelju verujem jos uvek gusto...proci ce to... Ko nije pao ne zna...
Drzi se druze.... i ukljuci jebeni telefon da mogu da te cujem...