devojka hvala vam puno sto se javljate i dajete predloge! To je inace ideja svega ovoga, da zajedno stvaramo, smisljamo i osmislimo ovu voznju.
Makice srce si sto si tu, i drago mi je da si vec dala predloge.
Dakle.....
danas smo na kafenisanju "U" devojackom bunaru (super zvuci

) razgovarali i razmatrali putanju sa vec iskusnim kolegama koji su taj put prosli oho hooooo puta.
Ima previse toga da se vidi!!! Cak postoji i ideja da se putovanje prosiri na tri dana, al za sada je to ideja, jer sve zavisi od vas.
Ono sto smo zakljucile a to je da voziti dalje od Kladova prvog dana nema smisla. Evo i zasto:
Od Beograda do Kladova imamo oko 260 km, s tim sto smo vezane satnicom za skelu koja nas vozi do Rama. Ako propustimo skelu u 10, moracemo da cekamo onu u 13!
Deonica Djerdapske klisure moze biti poprilicno zahtevna i spora zbog cestih odrona i rupa u tunelima. Vecina od nas, zakljucno samnom, nikad nije videla taj deo puta pa bi svratila i po negde na kaficu, malo fotkanje,klope... Ako istog dana nastavimo do Borskog jezera, propusticemo Rajacke Pimnice, a mislim da bi to bila steta. Spavanjem na Borskom jezeru prve noci bi produzile put za 100tinjak km, a mislim da bi nam to bilo previse, sto od uzbudjenja, sto od stajanja i uzivanja, sto od dodatne kilometraze. dakle to su glavni razlozi zbog kojih bi prespavale prvi dan puta u, ili kod, Kladova.
Pomenula sam i mogucnost produzavanja jos jednog dana putovanja, ali to zavisi od vas:
Ukoliko bi produzili jos jednu noc, sledece spavanje bi bilo kod Krepljina. U pitanju su termalni izvori koje bi takodje bilo steta propustiti, no kao sto sam rekla to sad zavisi od vas. U tom slucaju bi se bas nauzivale u Pimnicama u prepodnevnim casovima, rucku sa Ribolovcem, Borskom jezeru i naravno termalnim izvorima.
Ukoliko ne produzavamo putovanje za taj jedan dan, lako cemo se dogovoriti za povratak. meni je makicin predlog skroz na mestu, ali mislim da je to bolje da vidimo na licu mesta zbog devojaka koje dolaze iz Vojvodine, a bice ih. To je najmanji problem.
Sto se tice polaska u petak, mislim da to nece biti bas lako izvodljivo, a mozda i gresim!!!! Mnoge radne devojke nece moci napustiti u petak svoja radna mesta, a smatram da polazak na ovakvo putovanje nakon posla nije realan sto zbog umora, sto zbog zbrzavanja putanje i voznje po mraku a to nikom ne odgovara. Mozda je realnije uzeti slobodan ponedeljak ili smisliti da ti nije dobro, ili vec....
Kao sto sam rekla o tome drage moje vredne dame s radnim vremenom, vi odlucujete.
Sto se tice smestaja u Kladovu, cekamo informacije od Angel-a koji ce proslediti iste Silvani.
Vec smo dobile adrese gde ici a gde ne. gde jesti i gde ne. To je zaista blago. Hvala Angele na savetima.
@bastetus
Bilo bi pozeljno da dodjes dan pre putovanja u Beograd kako bi ujutru rano vec bile spremne. Moja vrata su ti otvorena, i planiram te na spavanju kod mene...
Devojke,i ja sam za....ako bude mesta,volela bih da vam se pridruzim
jesi'l vozac ili suvozac?
jer ako si suvozac, ja vec suvozacicu imam, i moraces da se obratis drugim devojkama koje idu na ovo putovanje....
U svakom slucaju si dobrodosla i ocekujemo te....
Toliko od mene za sada...
javljajte se sa predlozima i stavovima. Imamo jos 7 dana do puta!!!!!