Mart 29, 2026, 12:20:18 pre podne

Autor Tema: Da li sam ja lud??  (Pročitano 18803 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže SAĆO

• Profi Vozac
  • **
Odg: Da li sam ja lud??
« Odgovor #60 poslato: Jun 09, 2010, 11:11:08 posle podne »
Mozda negde tamo daleko to tako funkcioniše ali ovde teži slucaj,a posebno ako živiš u nekom manjem mestu.
Par puta sam osetio tu nepravdu na svojoj koži ali sam progutao da ne navučem sebi veću bedu na vrat. :-\

SsnMarko

• Gost
« Odgovor #61 poslato: Jun 10, 2010, 09:56:31 pre podne »
Verujem da bi u ovom slucaju pomogla advokatska kancelarija koja zastupa MAS. Jeste to u povoju, ali eto razloga da prica krene. Da li si clan MAS-a?

Klub je predao papire za ulazak, jos uvek smo u proceduri... Nece ostati na ovom, ako misle da ce na ovom da se zavrsi, zajebali su se...

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #62 poslato: Jun 10, 2010, 10:54:22 pre podne »
pitam se kako ce meni koji primam 36+28 jedinica insulina da odrede tim testom
nivo alkohola u krvi ... :) .. hmmmm... bas se pitam ...

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #63 poslato: Jun 10, 2010, 10:57:27 pre podne »
Klub je predao papire za ulazak, jos uvek smo u proceduri... Nece ostati na ovom, ako misle da ce na ovom da se zavrsi, zajebali su se...

Obavesticu te veceras sta sam uspeo da uradim, a mislim da ce sve biti ok  ;)
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže prpa_zr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #64 poslato: Jun 10, 2010, 11:59:19 pre podne »
Ja ne znam u kojoj ti drzavi zivis, ali ocigledno nije ista kao ova moja. Jer to sto pises u praksi se ne desava nikad.

slučajno znam primere sasvim normalnih policajaca koji su bili pod istragom samo zato što je narkoman (sa prilično debelim dosijeom, više puta osuđivan) uperio prst i optužio za maltretiranje i batinanje iako je bilo bar 5 svedoka prisutnih (njegovih) koji su tvrdili suprotno...

još jednom ću vas zamoliti da ne stavljate ljude u kalupe.. ljudi su ljudi i svak odgovara za sebe a  priča uvek ima dva kraja..

slažem se da je pandurska ekipa iz ove konkretne priče gomila budala ali to ne znači da su svi takvi.. moramo stvari ipak posmatrati malo šire

@ zodiac.. mene lično je pandur na motoru (bmw f800 gs) zaustavio pred Novim Sadom zbog brze vožnje, pogledao motor, malo proćaskao i rekao: "da te upozorim kao jedan bajker drugog, napred su kolege sa radarom zaustavljaju svakog.." pa me lepo pozdravio i pustio da idem svojim putem
...

zodiac

• Gost
« Odgovor #65 poslato: Jun 10, 2010, 02:09:59 posle podne »
Jeste. A onda ste gledali Pepu Prase i Zeku Peku zajedno, ti i tvoj drugar sasvim-normalan-pandur-bajker. Opet ponavljam, ocito ne zivimo u istoj drzavi, to sto ti pises meni pre lici na carstvo u kome caruje drugarstvo, gde su kuce od cokolade i prozori od marmelade.

Van mreže prpa_zr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #66 poslato: Jun 10, 2010, 03:36:44 posle podne »
Jeste. A onda ste gledali Pepu Prase i Zeku Peku zajedno, ti i tvoj drugar sasvim-normalan-pandur-bajker. Opet ponavljam, ocito ne zivimo u istoj drzavi, to sto ti pises meni pre lici na carstvo u kome caruje drugarstvo, gde su kuce od cokolade i prozori od marmelade.

stvarno mi je žao što ako su tvoja iskustva bila toliko negativna da ti je nemoguće da poveruješ da postoji stvarnost i izvan tvog mračnog kutka
...

zodiac

• Gost
« Odgovor #67 poslato: Jun 10, 2010, 04:45:18 posle podne »
Decko, iskuliraj malo, uozbilji se. Nije ti ovo bjb. To filozofiranje ostavi za tamo.

Van mreže prpa_zr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #68 poslato: Jun 10, 2010, 06:27:27 posle podne »
Decko, iskuliraj malo, uozbilji se. Nije ti ovo bjb. To filozofiranje ostavi za tamo.

ako je za tebe ovo filozofija onda mi je sve jasno...

dečko je cool..

odosmo u offf
...

zodiac

• Gost
« Odgovor #69 poslato: Jun 10, 2010, 06:46:56 posle podne »
U pravu si, treba stvari zvati pravim imenom, ne radi se o filozofiji, vec o cistom bezobrazluku. Takve debilarije poput 'mracnih kutaka' sto je valjda trebalo da predstavlja nekakav patetican i jevtin pokusaj spustanja, uz ljubljenje pandura u bulju i politicke korektnosti po svaku cenu, mogle su se procitati samo na onom forumu. Dok ti nisi sleteo ovde, pa se prosrao za medalju, golube. Lepo ti kazem, ostavi to za tamo.

U debelom si off-u, promasio si forum. Dobro da si konacno primetio.

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #70 poslato: Jun 10, 2010, 06:57:02 posle podne »
qq al se vi chastite ...

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #71 poslato: Jun 10, 2010, 07:57:04 posle podne »
Hahahaha, narod je dobar, treba promeniti policiju!  ;D ;D ;D

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže prpa_zr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #72 poslato: Jun 10, 2010, 09:21:13 posle podne »
U pravu si, treba stvari zvati pravim imenom, ne radi se o filozofiji, vec o cistom bezobrazluku. Takve debilarije poput 'mracnih kutaka' sto je valjda trebalo da predstavlja nekakav patetican i jevtin pokusaj spustanja, uz ljubljenje pandura u bulju i politicke korektnosti po svaku cenu, mogle su se procitati samo na onom forumu. Dok ti nisi sleteo ovde, pa se prosrao za medalju, golube. Lepo ti kazem, ostavi to za tamo.

U debelom si off-u, promasio si forum. Dobro da si konacno primetio.

stvarno si tipičan primer loše strane demokratije..
...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #73 poslato: Jun 10, 2010, 09:47:46 posle podne »
Prpa...ne želim da vam se upličem u rzspravu ali da si doživeo ono što su mnogi, ne bi baš tek tako, pravdao ljudsku osobinu, onu vrlu, znaš i sam koju, kada uzmeš malo vlasti u svoje ruke a ne može ti niko ništa!!!
Treba napraviti razliku između kulture i dobrote...to što neko ume da kaže 'dobar dan, moliću dokumenta' ne znaći i da te ne bi...samo da može!!
Joooj...dati vlast čoveku u ruke...strašno!!

Van mreže prpa_zr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #74 poslato: Jun 10, 2010, 10:12:06 posle podne »
Prpa...ne želim da vam se upličem u rzspravu ali da si doživeo ono što su mnogi, ne bi baš tek tako, pravdao ljudsku osobinu, onu vrlu, znaš i sam koju, kada uzmeš malo vlasti u svoje ruke a ne može ti niko ništa!!!
Treba napraviti razliku između kulture i dobrote...to što neko ume da kaže 'dobar dan, moliću dokumenta' ne znaći i da te ne bi...samo da može!!
Joooj...dati vlast čoveku u ruke...strašno!!

Munze, uopšte ne sporim da je velika većina iskustava svih nas sa pandurima krajnje negativna.. mislim da nema čoveka u Srbiji koji nije nedužan maltretiran na ovaj ili onaj način..

ali brate, ne mogu da prihvatim tvrdnju da su baš svi takvi neotesani pavijani kako ih predstavljaju kad znam da nije istina..

neću više pisati u ovoj temi da me horoskop ne proziva opet da sam pandurska ulizica i bjb filozof zbog politički korektnih redova

još jednom, Marko izvini za off u temi
...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #75 poslato: Jun 10, 2010, 10:32:34 posle podne »
Molim moderatora da sav naš off obriše...

Skoro je bila emisija gde je bivši inspektor pričao šta su sve radili, po direktivi...pratili crkvene i javne skupove, snimali i obeleživali ljude, kako su podmetali svojim kolegama, kako su odustajali od prijava, zbog nekih, jakoh likova...menjali dokaze itd...
On za sebe tvrdi da je dobar čovek i da je zato izašao iz policije...ali na pitanje 'da li je i on to radio, dok je bio u službi' odgovorio je 'pa normalno, moralo se po službenoj dužnosti i kako nadređeni naredi'...
Drugim rečima...teško je biti u tome a da se ne 'inficiraš'!!
Normalno, ne kažem da su svi rođeni skotovi, daleko od toga ali... ???

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #76 poslato: Jun 11, 2010, 12:22:56 pre podne »
ne znam da li ste primetili ali, svaka tema ode u off......

zodiac

• Gost
« Odgovor #77 poslato: Jun 11, 2010, 12:30:12 pre podne »
Kad izbacite odavde par bjb-ovskih raskurcenih preletaca, i naucite ljude da je ovo forum MAS-a, na kojem postoje domaci, i na kojem postoje gosti, vise nece biti off-a. Vec dve uvrede, decko je zaista slab na proracunu. I ... intervencija moderacije, na sred klupskog foruma. Ne treba da se brise off. Treba da se brisu ovakve spodobe, i da se vrate tamo gde im je i mesto.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #78 poslato: Jun 11, 2010, 08:49:08 pre podne »
Kad izbacite odavde par bjb-ovskih raskurcenih preletaca, i naucite ljude da je ovo forum MAS-a, na kojem postoje domaci, i na kojem postoje gosti, vise nece biti off-a. Vec dve uvrede, decko je zaista slab na proracunu. I ... intervencija moderacije, na sred klupskog foruma. Ne treba da se brise off. Treba da se brisu ovakve spodobe, i da se vrate tamo gde im je i mesto.

Polako brate ,,brzo planes,, poenta je da i njih naucmo redu,,mozda sutra budu od koristi ili cak clanovinekog kluba,,  nema razloga za pogrdnim izrazima prema njima ili ludima koji drukcije razmisljaju. Poenta je da mu sto vise solis pamet i da ga ubedis,, a najlakse je natovariti ih.. ;) ;) ;)

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #79 poslato: Jun 11, 2010, 08:57:24 pre podne »
Unapred se izvinjavam za off!!!
Zodiac, ovo sto sad radis sa Prpom, pocinje da lici na ono sa Wolverinom, to nije dobro, i sam to mozes da pretpostavis...
Opljuvavas urednicko BJB ponasanje a to isto bi i ti radio... Banovanje... U cemu je razlika!? Zasto sebi dajes veca prava nego drugima?? Nisi urednik foruma koliko sam primetio...
Prpa_zr, a tebi imam da kazem sledece:
Panduri su dobermani (psi, ali placeni) od ovog loseg sistema s ciljem da takav sistem i ostane. Mislis da se mozes baviti politikom a ne pokvariti se? Mislis da mozes biti pandur a ne ...? Ne zivi u iluziji ili bar ne dovodi druge u iluziju! Da, postoje pojedinci koji se jos nisu pokvarili. Ali su prakticno zanemarljiv procenat. A pokvarice se sigurno ili ce napustiti ta mesta!!! Meni je pun qurac celog sistema ali celog! Sve je laz, prevara, manipulacija, debilizam za idiote i naivne...! Siva eminecija, politicari, sudije, panduri, "sposobni" biznismeni, veze i vezice, iskompleksirani mali ljudi koju pljuju po tim istima a da su na njihom mestu bili bi isti takvi a ako ne i gori...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sve odlazi u qurac, ma sta pricam sve je vec otislo nepopravljivo u tri lepe materine...
1. Postoje oni koji to vide i znaju.
2. Postoje oni koji to naslucuju.
3.a. Postoje oni koji to vide i znaju ili bar naslucuju a ipak negiraju...
3.b. Postoje oni koji to ni ne naslucuju.
U narodu postoje izrazi...