Hajde samo malkice da spustimo loptu...
Djox...i te kako si u pravu, to stoji....manekenisanje moto odeće po ulicama grada nije naš cilj i ne samo ti, ama baš niko, pa ni mi iz samog BGDa nećemo dolaziti da bi, kao ulizice cvileli ispred zgrade ministarstva, proseći neki amandmančić...sve, sve ali to NE!!
Problem je u komunikaciji jer neki ljudi iz organizacije se slučajno viđaju na 'živo' pa prozbore i koju 'face end face' te smo upučeniji u sam plan i program PROTESTA, koji je još uvek preliminaran, što znaći da se iz dana u dan menja.
MAS kao ozbiljna organizacija, jer je pravno a ne fizičko lice, sa svojim UO, stoji kao organizator skupa a za isti i odgovara u pravnom smislu reči. Pitanje glasi...da li bi ti, kao načelnik policije, koji je odgovoran svojim pretpostavljenim, potpisao dozvolu za skup koji je u samom startu, previše rizičan za sve učesnike u saobračaju...a bez dozvole nema PROTESTA!
Daćemo sve od sebe, da ovog puta skrenemo pažnju nadležnim organima u onoj meri koja bude bila neophodna. Obratite pažnju na potrebu...nama je neophodno osvarenje cilja a na što primereniji način...Koliko primeren, dogovorićemo se na licu mesta jer zavisi i od toga kako će se nadležni ophoditi prema našim predstavnicima.
U prenosnom smislu...jedan lav, ma koliko snažan bio, ne može nauditi slonu koliko može jedan miš! Drugim rećima, svi imaju svoje slabe tačke koje protivnik može iskoristiti samo ako ulazi pameću a ne emocijama u konfrotaciju...
U ostalom, videćemo se na PROTESTU, siguran sam i ja ću vam prvi ponuditi obraz da ga ispljujete ako se koji slučajem ponovi 17 april!!