Sandra, hajdemo konstruktivno...pominješ transparente a još se nismo uskladili oko njih..konkretni predlozi su nam potrebni...
Ovo sa lancima mi se učinilo kao dobra ideja ali na tren jer ko će iz cele Srbije dolazeći, nositi lance i katance, kačiti, zaključavati, ma to je opšti metež kada se staje....i onako niko neće silom pomerati 1000 motora...ajde da nas je 50tak, pa da sa se osiguramo ali toliki br. nepotrebno.
Ostaje nam auto, ne mora kombi (njega sam pomenuo samo zarad nekog motora koji u blizini ostane u kvaru) sa megafonom ili da zamolimo Belog, koji nije na forumu, dolazi na Ušće, vozi privatno, svoj šlep-kamion a ima i spikerfon u kabini, spojen na spoljni zvučnik. Ako dozvolite, kontaktiraću ga i zamoliti za podršku, pa ako bude mogao, pomoćiće jer je lik na mestu, moj Zemunac!
U taj auto..priručni alat za popravku motora, transparenti u gepek i jedan do dva kroz prozor, pa polako 18.5km/h...
1) ima li neko priručni megafon, za slučaj da Beli ne može?
2) ko se nudi da napravi ramove od dašćica, pak papir i da ispiše poruke?
3) ko se nudi da bude dežurni mehaničar i ko, električar...da bi mogli priskočiti u pomoć ako zatreba
4) da li je loša ideja (vidim, preskočili ste je) da se na svakom motoru ispišu dađbine za isti...pa onaj koji izgleda skupocen na njemu će i biti vrtoglava cifra a i na našim goljama će takođe biti cifre da se svaki vozač auta zapita ' a šta to motoristi zaista toliko plačaju'
Molim vas...Bane (Serbduck) ne može sve sam i da org. i da daje i da usvaja predloge, pomozimo mu, hajmo svi zajedno ali konkretno ''ja mogu to i to, slažeteli se'' i tako redom!!
evo prvi...Ja ću biti jedan od onih koji će dočekati NS grupu i sprovesti kroz grad do Ušća, tamo ću lepiti flajere na table, organizovati parking prostor da se ne zagušimo, biti jedan od redara koji će pomoći klubu koji je zadužen za org. redarstvene službe (normalno ako sam im potreban) Poneću transparent, urolan sa nekim tekstom, osmisliću već...
hajde sledeći...