Mart 28, 2026, 08:07:41 pre podne

Autor Tema: KOJA MUZIKA NA MOTO SKUPOVIMA  (Pročitano 11735 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Phobos

• Dobar Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
Odg: KOJA MUZIKA NA MOTO SKUPOVIMA
« Odgovor #40 poslato: Jul 01, 2010, 02:26:34 posle podne »
@ vudu
Ovo sa novom temom je ok da ne prljamo vise temu o moto skupu u Uzicu.
P.S. U prethodna dva posta si rekao uglavnom sve sto sam hteo a nisam stigao.

Licno mislim da na moto skupu uopste ne mora da svira neki bend uzivo (Riblju Corbu i slicne da ne pominjem) dovoljna je i dobro izabrana muzika sa kvalitetnog razglasa.
Mislim da bajkeri na moto skupove ne idu zbog svirke.
A lokalci, skuterasi i pucaci, koji dolaze na besplatni koncert, ne bi dolazili, pravili guzvu i uglavnom smetali bajkerima koji su tu zbog druzenja, hladnog piva i dobrog R'N'R-a  :)
Yamaha TDM 850

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #41 poslato: Jul 01, 2010, 08:33:29 posle podne »
O Ovakvoj temi smo vec raspravljali vise puta na vise mesta.Poznati bendovi,mocni razglasi,plesacice,striptizete pa tezge,pucaci,biciklisti,pesaci i td. sve ovo meni lici na Sabacki vasar.
Ni jedan bajker nije nikada bio protiv plesacica ili striptiza a dali je njima mesto na bajksov-u,pa onda tezge u nedogled a da ne pricam o pesacima i APN-cima.
Ovo sto se desava na nasim prostorima ja van pameti-CISTA KOMERCIJALA,ponavljam KOMERCIJALA i nista drugog nema na moto skupovima ama bas nista.Borite se svi vi protiv trubaca ali da znate da oko nas ima mnogo veceg zla koje raste iz dana u dan i tako se lepo(ruzna rec) granaju i niko ama bas niko im nista ne moze (ili nece) jer su mocni.Mi ako smo toliko inteligentni i hocemo da branimo nasu ,,sektu" trebali bi da dignemo glas protiv pomenutog zla a to se zove DROGA.Toliko za sada

Van mreže SAĆO

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #42 poslato: Jul 01, 2010, 09:31:52 posle podne »
O Ovakvoj temi smo vec raspravljali vise puta na vise mesta.Poznati bendovi,mocni razglasi,plesacice,striptizete pa tezge,pucaci,biciklisti,pesaci i td. sve ovo meni lici na Sabacki vasar.
Ni jedan bajker nije nikada bio protiv plesacica ili striptiza a dali je njima mesto na bajksov-u,pa onda tezge u nedogled a da ne pricam o pesacima i APN-cima.
Ovo sto se desava na nasim prostorima ja van pameti-CISTA KOMERCIJALA,ponavljam KOMERCIJALA i nista drugog nema na moto skupovima ama bas nista.Borite se svi vi protiv trubaca ali da znate da oko nas ima mnogo veceg zla koje raste iz dana u dan i tako se lepo(ruzna rec) granaju i niko ama bas niko im nista ne moze (ili nece) jer su mocni.Mi ako smo toliko inteligentni i hocemo da branimo nasu ,,sektu" trebali bi da dignemo glas protiv pomenutog zla a to se zove DROGA.Toliko za sada
Miko svaka ti je na mestu.
Ovde nema šta da se doda ni da se oduzme.

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #43 poslato: Jul 01, 2010, 09:37:42 posle podne »
 *556 *523
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #44 poslato: Jul 02, 2010, 11:24:01 pre podne »

Za mene je Zona B grupa koja bas dobro zvuci na motoskupu a i cena nije neka u svakom slucaju bolji su od corbe.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #45 poslato: Jul 02, 2010, 01:01:59 posle podne »
Pali vas bre Vudu.... mislite da on nešto čuje posle trećeg piva, posle sedmog zaspi na klupi, znam provereno....

Kepo

• Gost
« Odgovor #46 poslato: Jul 02, 2010, 02:43:45 posle podne »

Sve to stoji, ali to nema veze sa naslovom ove teme.

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #47 poslato: Jul 02, 2010, 04:55:26 posle podne »
Nekada sam isao po skupovima rano ujutru i obicno posle defilea odlazio kuci na muziku nisam ni obracao paznju nije me uopste interesovala a i nije mi nesto bilo interesantno da ostajem duze.Sada sam primetio ne samo ja nego i mnogi drugi ostaju ako je dobra muzika celu noc.Verovatno je i njima kao i meni lepse uz dobru muziku.E sad koja je to muzika koja je najbolja za skupove.Ljudi razliciti,razliciti ukusi treba da svi na neki nacin budu zadovoljni.Po meni nema bolje kombinacije od rokenrola i bluza ali bozemoj.Najveca mi smaracina kada dodje poznat bend pa opletu dva sata isti glas isti ritam da se u.....Zato su mi brate dobre,da kazem manje poznate grupe koje mogu da sviraju 4sata neprekidno i to malo ovo malo ono i svako tu nadje nesto za svoje uvo.Na jednom sam skupu,verovatno necijom greskom,slusao preko razglasa ozbiljnu muziku-kako je to dobro zvucalo na onoj livadi i uz zvuke motora i pomalo pucanja.

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #48 poslato: Jul 03, 2010, 09:22:13 pre podne »
"KOJA MUZIKA NA MOTO SKUPOVIMA"...

Ala ste se primili... :) ;) Kao da je muzika kljucna ili ti jedino bitna za motoskup (oprostite, al takav utisak sam stekao)
Meni je svejedno. Nisam na motoskupu zbog muzike. Zbog voznje i druzenja sam tamo a kad je toplo volim i da se okupam.
Muzika mi uglavnom ne smeta i apsolutno mi je sekundarana. Pouzdano znam da mnogi dele ovaj moj stav. Bole ih ona stvar, ko svira, mos misliti...
Ne moze me "poznat bend" ili ziva svirka privuci motoskupu, nikako. Ali dobro drustvo, dobra lokacija (pored vode) moze sigurno.
Inace, stalno se svira te jedno te isto... Pocinje cak i da mi smeta, ali stvarno... To postaje krajnje dosadno, cak i iritirajuce!
Znaci svejedno mi je ko svira jer se svira stalno te jedno te isto... Bolje mozda neki nepoznati bend jer je jeftiniji (za organizatora) a mozda moze i da iznenadi sa necim novim... Mozda, a mozda i ne... I oni idu istim putem...
Uglavnom svi samo prepisuju, ponavljaju, te jedno te isto... Originalnost, inovacija... = nula bambija!!! :D ;)

Ili kao sto kaze Farbach:
"U pravu si. Niko ni ne kaze da se organizatori ne trude, naprotiv. Neki drugi zacin nedostaje, a njega nema ni u drugim aspektima zivota, vec neko vreme."
« Poslednja izmena: Jul 03, 2010, 09:43:20 pre podne od strane Fantom69 »

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #49 poslato: Jul 03, 2010, 01:48:51 posle podne »
Ipak Čorba je Čorba, znaju ga i babe sa pijace, mozda i one treba da dodju?

Uoči Borinog koncerta u Šapcu.  ;D ;D ;D

Šalu na stranu. Ceo život, nije da slušam, više se može reći da živim R'N'R.
Što se tiče domaćih poznatih grupa, eto konkretno Riblje Čorbe, odrastao sam uz Boru, upoznao Boru, volim Boru... odrastao sam uz Yu Grupu, upoznao Žiku i Dragog, volim Yu Grupu, i tako dalje... ali iskreno, često izbor tih pesama koje se otpevaju na skupu, po meni i nisu za skup, već za klasičan koncert, za ples,  za zaljubljene parove i druge razne prigodne prilike. Često puta se iznenadim kada u nekom klubu u vukojebini naletim na anonimnu lokalnu grupu koja ubija rock ili blues ko da su u Misisipiju odrasli, a  ima takvih grupa.
Sa druge strane, pošto je po meni umetnost malo širi pojam, nije isključeno da me sretnete i negde pored Dunava na tamburašima na potezu Novi Sad - Zemun, a ni izvorne pesme kao ni sevdalinke mi nisu strane. Postoji vrlo jasna razlika izmedju šunda i umetnosti. Sve što nije šund nije mi ni strano.

I da, zaboravih ono najbitnije: akustara negde u prirodi - nema ničeg lepšeg.  ;)

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže prpa_zr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #50 poslato: Jul 03, 2010, 11:05:53 posle podne »
.Po meni nema bolje kombinacije od rokenrola i bluza

*332 *332 *332
...

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #51 poslato: Jul 04, 2010, 12:29:31 pre podne »
Hard Rock i nema niceg boljeg. *26
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #52 poslato: Jul 04, 2010, 08:31:59 posle podne »
"KOJA MUZIKA NA MOTO SKUPOVIMA"...

Ala ste se primili... :) ;) Kao da je muzika kljucna ili ti jedino bitna za motoskup (oprostite, al takav utisak sam stekao)
Meni je svejedno. Nisam na motoskupu zbog muzike. Zbog voznje i druzenja sam tamo a kad je toplo volim i da se okupam.
Muzika mi uglavnom ne smeta i apsolutno mi je sekundarana. Pouzdano znam da mnogi dele ovaj moj stav. Bole ih ona stvar, ko svira, mos misliti...
Ne moze me "poznat bend" ili ziva svirka privuci motoskupu, nikako. Ali dobro drustvo, dobra lokacija (pored vode) moze sigurno.
Inace, stalno se svira te jedno te isto... Pocinje cak i da mi smeta, ali stvarno... To postaje krajnje dosadno, cak i iritirajuce!
Znaci svejedno mi je ko svira jer se svira stalno te jedno te isto... Bolje mozda neki nepoznati bend jer je jeftiniji (za organizatora) a mozda moze i da iznenadi sa necim novim... Mozda, a mozda i ne... I oni idu istim putem...
Uglavnom svi samo prepisuju, ponavljaju, te jedno te isto... Originalnost, inovacija... = nula bambija!!! :D ;)

Ili kao sto kaze Farbach:
"U pravu si. Niko ni ne kaze da se organizatori ne trude, naprotiv. Neki drugi zacin nedostaje, a njega nema ni u drugim aspektima zivota, vec neko vreme."
*556

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #53 poslato: Jul 05, 2010, 10:18:07 posle podne »
Nekada sam isao po skupovima rano ujutru i obicno posle defilea odlazio kuci na muziku nisam ni obracao paznju nije me uopste interesovala a i nije mi nesto bilo interesantno da ostajem duze.Sada sam primetio ne samo ja nego i mnogi drugi ostaju ako je dobra muzika celu noc.Verovatno je i njima kao i meni lepse uz dobru muziku.E sad koja je to muzika koja je najbolja za skupove.Ljudi razliciti,razliciti ukusi treba da svi na neki nacin budu zadovoljni.Po meni nema bolje kombinacije od rokenrola i bluza ali bozemoj.Najveca mi smaracina kada dodje poznat bend pa opletu dva sata isti glas isti ritam da se u.....Zato su mi brate dobre,da kazem manje poznate grupe koje mogu da sviraju 4sata neprekidno i to malo ovo malo ono i svako tu nadje nesto za svoje uvo.Na jednom sam skupu,verovatno necijom greskom,slusao preko razglasa ozbiljnu muziku-kako je to dobro zvucalo na onoj livadi i uz zvuke motora i pomalo pucanja.
*603 *603 *603

merlin031

• Gost
« Odgovor #54 poslato: Jul 07, 2010, 07:50:01 posle podne »

Batalite ljudi trubace,nek sviraju u Guci !!!
  Moto skupovi su jos jedino mesto gde se neguje rock'n'roll !!!
e doktore ,doktore stvarno te ne prepoznajem,pa Kisko ti je doveo trubace ,a mozda je i to jedan od razloga sto nije nosio prsluk

merlin031

• Gost
« Odgovor #55 poslato: Jul 07, 2010, 08:16:43 posle podne »
Znate kako;kad Erama kazete da trubaci nevaljaju ili da im nije tu mesto to je jedan vid uvrede.Truba je zastitni znak njihov i najbolje je da pojedini ne misle glasno kada je rec o trubi i Erama.A kome se ne svidja organizacija kod Era ne mora da dolazi niko nikoga ne prisiljava.
Moje razmisljanje je da se ne vredjamo po bilo kom osnovu.
E Miko druze moj stari,nisam mislio da cu se ikada pravdati oko m uzike i skupa uopste.Ne mogu da verujem da nas ljudi toliko pogresno shvataju.Nije nama problem da dovedemo no-name bendove koje cemo platiti koliko toliko i da nam ostane vise novca,ali smatramo da su nasi gosti zasluzili maksimalno koliko mozemo da im pruzimo u odredjenom trenutku.Usput ne shvatam Vudu sto je toliko rezigniran na nas ,jer bas mi ne slusamo trubace i ti njegovi prijatelji su ih dovodili svake godine uprkos nasem protivljenju.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #56 poslato: Jul 08, 2010, 12:56:52 pre podne »
E Miko druze moj stari,nisam mislio da cu se ikada pravdati oko m uzike i skupa uopste.Ne mogu da verujem da nas ljudi toliko pogresno shvataju.Nije nama problem da dovedemo no-name bendove koje cemo platiti koliko toliko i da nam ostane vise novca,ali smatramo da su nasi gosti zasluzili maksimalno koliko mozemo da im pruzimo u odredjenom trenutku.Usput ne shvatam Vudu sto je toliko rezigniran na nas ,jer bas mi ne slusamo trubace i ti njegovi prijatelji su ih dovodili svake godine uprkos nasem protivljenju.

Daj,brate,nemoj da me zajebavas !
 Ja mislio da si mi i ti prijatelj :D
 Ako mi verujes,nisam imao pojma ko je dovodio trubace,ali da ih je doveo i moj pokojni otac,isto bih pisao sto i sada !

I,nisam ja uopste rezigniran na vas,nego generalno iznosim svoj stav !
 Zato sam i nesto ranije napisao da stav,trubaci ili ne,ne opredeljuje moju odluku da li cu doci na neki skup ili ne,sto sam i pokazao dolaskom u Uzice (ma da bi Ere verovatno vise volele da sam ove godine dobio male boginje  ;D ;D ;D),ali istovremeno kazem da se ne slazem sa tim muzickim egzibicijama  ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #57 poslato: Jul 08, 2010, 01:02:56 pre podne »
Daj,brate,nemoj da me zajebavas !
 Ja mislio da si mi i ti prijatelj :D
 Ako mi verujes,nisam imao pojma ko je dovodio trubace,ali da ih je doveo i moj pokojni otac,isto bih pisao sto i sada !

I,nisam ja uopste rezigniran na vas,nego generalno iznosim svoj stav !
 Zato sam i nesto ranije napisao da stav,trubaci ili ne,ne opredeljuje moju odluku da li cu doci na neki skup ili ne,sto sam i pokazao dolaskom u Uzice (ma da bi Ere verovatno vise volele da sam ove godine dobio male boginje  ;D ;D ;D),ali istovremeno kazem da se ne slazem sa tim muzickim egzibicijama  ;)
Pa dobro doktore al nemo da bude  *599

Van mreže GS650G

• Vozac
  • *
« Odgovor #58 poslato: Jul 08, 2010, 10:07:34 pre podne »
Miko pusti decu mladi su.Ima u nasem narodu dosta prica na tu temu i o zabi koja je htela da se potkuje i o tikvi koja se popela na vrbu i ..... TRUBA I NARODNJACI SU ZAKON

Van mreže shorty

• Moto Manijak
« Odgovor #59 poslato: Jul 08, 2010, 10:16:22 pre podne »

Šalu na stranu. Ceo život, nije da slušam, više se može reći da živim R'N'R.
Što se tiče domaćih poznatih grupa, eto konkretno Riblje Čorbe, odrastao sam uz Boru, upoznao Boru, volim Boru... odrastao sam uz Yu Grupu, upoznao Žiku i Dragog, volim Yu Grupu, i tako dalje... ali iskreno, često izbor tih pesama koje se otpevaju na skupu, po meni i nisu za skup, već za klasičan koncert, za ples,  za zaljubljene parove i druge razne prigodne prilike. Često puta se iznenadim kada u nekom klubu u vukojebini naletim na anonimnu lokalnu grupu koja ubija rock ili blues ko da su u Misisipiju odrasli, a  ima takvih grupa.
Sa druge strane, pošto je po meni umetnost malo širi pojam, nije isključeno da me sretnete i negde pored Dunava na tamburašima na potezu Novi Sad - Zemun, a ni izvorne pesme kao ni sevdalinke mi nisu strane. Postoji vrlo jasna razlika izmedju šunda i umetnosti. Sve što nije šund nije mi ni strano.

I da, zaboravih ono najbitnije: akustara negde u prirodi - nema ničeg lepšeg.  ;)
ili zivis rock n roll ili ne znas sta je to
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to