Mart 29, 2026, 10:28:58 posle podne

Autor Tema: Traži se "bajker"!  (Pročitano 3537 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
  • Free Rider
    • Private Website
Traži se "bajker"!
« poslato: Jul 04, 2010, 03:39:35 posle podne »
Ukoliko bi neko mogao da mi da bilo kakvu informaciju ili da stupi u kontakt sa "bajkerom" kako se predstavio kao Zuber iz Novog Sada bio bih mu veoma zahvalan.
Isti je pre oko mesec dana u Novom Sadu šutno, oborio i oštetio motor jednom bajkeru prijatelju mog prijatelja, koji je inače Srbin iz Hrvatske i poseduje HR tablu na motoru. To se ne bi puno ticalo mene i mog kluba da isti nije tom prilikom izjavio: "Ja sam Zuber iz Čoper Srbija i proteraću te za Hrvatsku"! te sam ja sinoć u Novom Sadu došao u neprijatnu situaciju da se čoveku pravdam i ubedjujem ga da mi nemamo nikakve veze sa tim, kao i što nemamo jer tog čoveka niti poznajem, niti je bio u ovom klubu, niti će biti. Ne znam ni koje su mu pobude za tako nešto. Srećom pa prijatelji kod kojih smo bili znaju vrlo dobro ko su čoperaši i kakva je u opšte naša filozofija. Ne moram da pričam o šteti koja je mogla biti nanešena klubu da nemamo zajedničkih prijatelja, ili o neprijatnostima koje bi mogli naši članovi da dožive u Hrvatskoj.
Zbog toga bih voleo da stupim u kontakt sa čovekom da vidimo da li se možda radi o nekakavom nesporazumu
ili ako se stvarno predstavljao kao naš član, da mu pomognemo da nadje svoje mesto u bajkerskom svetu.
« Poslednja izmena: Jul 06, 2010, 10:38:20 pre podne od strane Crni Leptir »

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže cale xx

• Dobar Vozac
  • **
Odg: Traži se "bajker"!
« Odgovor #1 poslato: Jul 04, 2010, 08:25:24 posle podne »
Covek koji suta motor nema mesta u bajkerskom svetu!To je govedo koje nikad nece izaci iz svog grada  na motoru i tip koji vrednuje ljude po nacionalnoj pripadnosti.I na kraju kakve veze ima iz kojeg je kluba ? ? ? Pa to je blam za sve nas!

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #2 poslato: Jul 04, 2010, 08:57:01 posle podne »
Tužno....šta reći! Ograditi se, normalno!

Van mreže prpa_zr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #3 poslato: Jul 05, 2010, 02:45:26 posle podne »
Budala..
Eto primera kako jedan kreten može baciti ljagu na sve pozitivne ljubitelje dvotočkaša..

nadam se daćete mu što pre "pomoći da nađe svoje mesto u bajkerskom svetu"
...

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #4 poslato: Jul 05, 2010, 03:40:13 posle podne »
Ne znam da li ostali dobro prate temu,ali "bajker" osim što je osramotio sve Bajkere,naneo je i ogromnu štetu jednom,respektabilnom klubu kao što je MK Čoper,a to je prekršaj kakav se ne toleriše nigde u svetu >:(
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Pera-Sopot

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #5 poslato: Jul 05, 2010, 04:05:20 posle podne »
Doktore,samo da ga nadjemo,objasnicemo mu neka pravila ponasanja pravih bajkera.
pali gumu a ne dusu!

Van mreže VojaBG

• Profi Vozac
  • **
  • Vetar u kosi svuda me nosi...
« Odgovor #6 poslato: Jul 06, 2010, 01:07:22 pre podne »
Doktore,samo da ga nadjemo,objasnicemo mu neka pravila ponasanja pravih bajkera.
Taj rad  *74 *74 *74

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #7 poslato: Jul 06, 2010, 10:46:33 posle podne »
sramota i sta sad da ocekujemo kad odemo u hr ...........ma treba da mu se objasne neke stvari.................diskretno.
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #8 poslato: Jul 07, 2010, 09:19:50 pre podne »
Ma dobro, nije tako strašno. Stvar je sa čovekom ispeglana, a ova tema je postavljena da se klub i svi pravi bajkeri ograde od postupka ovakvih pojedinaca.  
A one informacije do kojih sam došao govore da se najverovatnije radi o prezimenu a ne o nadimku. Zuberi su Kordunasi, Banijci koji su naselili Vojvodinu oko Apatina, tacnije selo Prigrevica. Posle ovih ratova jos ih se doselilo u Vojvodinu pa je tako moguce da su ``kolonizirali`` i Novi Sad. Daleko od toga da želim da satanizujem celo ovo pleme, samo hoću da zaključim da će se ovaj teško naći. Apsurdno je u celoj situaciji to što je napadnuti bajker takodje Srbin, izbeglo lice iz Hrvatske, ali je Zuber po tablici zaključio da je Hrvat.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #9 poslato: Jul 07, 2010, 11:21:02 pre podne »
Apsurdno je u celoj situaciji to što je napadnuti bajker takodje Srbin, izbeglo lice iz Hrvatske, ali je Zuber po tablici zaključio da je Hrvat.

Jos crnje bi bilo da je napadnuti bajker Hrvat  >:(
 Samo bi nam jos trebalo da zbog jednog kretena propadnu godine stvaranja prijateljskih veza sa bajkerima iz Hrvatske  :(
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže vladimirtika

• Suvozac
  • *
« Odgovor #10 poslato: Jul 07, 2010, 06:54:33 posle podne »
Ja sam se deklarisao i na drugom forumu. OLOSH nista drugo!

Van mreže sloba

• Suvozac
  • *
  • mk Warriors Serbia
« Odgovor #11 poslato: Jul 09, 2010, 08:36:45 posle podne »
Sta reci nego obicna bitanga!
Honda Varadero xl 1000

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #12 poslato: Jul 13, 2010, 01:17:10 posle podne »
Sta reci nego obicna bitanga!

MA TREBA MU J.... MAMICU
MK WARRIORS SERBIA

Van mreže riderlady

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Moto Klub VARJAK Srbija
« Odgovor #13 poslato: Jul 25, 2010, 03:17:11 posle podne »
Ma dobro, nije tako strašno. Stvar je sa čovekom ispeglana, a ova tema je postavljena da se klub i svi pravi bajkeri ograde od postupka ovakvih pojedinaca.  
A one informacije do kojih sam došao govore da se najverovatnije radi o prezimenu a ne o nadimku. Zuberi su Kordunasi, Banijci koji su naselili Vojvodinu oko Apatina, tacnije selo Prigrevica. Posle ovih ratova jos ih se doselilo u Vojvodinu pa je tako moguce da su ``kolonizirali`` i Novi Sad. Daleko od toga da želim da satanizujem celo ovo pleme, samo hoću da zaključim da će se ovaj teško naći. Apsurdno je u celoj situaciji to što je napadnuti bajker takodje Srbin, izbeglo lice iz Hrvatske, ali je Zuber po tablici zaključio da je Hrvat.

I da je Hrvat niko nema pravo tako nesto da uradi. Za nacionalisticka sranja nema mesta u bajkerskom svetu... Ovo je neoprostivo... Ja jesam dama ali taj bi dobio pesnicu od mene sigurno da mi sutne motor ili da vidim da to nekome drugom uradi...
Moto Klub VARJAK Srbija

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #14 poslato: Jul 26, 2010, 05:28:42 posle podne »
TUGA

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #15 poslato: Jul 26, 2010, 10:20:10 posle podne »
ali surova realnost je da vecina ljudi ovde ne-voli hrvate, bar pola ih ne-podnosi, mali deo mrzi ... zasto ... uf ... dugacak spisak ...
da li ce se to ikad promeniti .. sumljam ... mrznja je vrlo duboka i obostrana, ``druzenje`` i slichno je samo egzotichni izlet i kvazi
tolerancija :) ...

Van mreže riderlady

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Moto Klub VARJAK Srbija
« Odgovor #16 poslato: Jul 26, 2010, 10:32:55 posle podne »
ali surova realnost je da vecina ljudi ovde ne-voli hrvate, bar pola ih ne-podnosi, mali deo mrzi ... zasto ... uf ... dugacak spisak ...
da li ce se to ikad promeniti .. sumljam ... mrznja je vrlo duboka i obostrana, ``druzenje`` i slichno je samo egzotichni izlet i kvazi
tolerancija :) ...

Da se razumemo ne vole ni oni nas. Ja sam imala priliku da me preseku oštri pogledi Hrvata iz Dubrovnika, ali naravno ima i onih koji nisu nacionalisti a to su ljudi koji su me srdačno dočekali. Ali.... to nije razlog da nekome uništavaš imovinu i da ga ne daj bože maltretiraš. Mrzi ti mene ali u svojoj ludoj glavi... Ja sam bajker nisam političar.  ;D
Moto Klub VARJAK Srbija

Van mreže pedriic

• Suvozac
  • *
« Odgovor #17 poslato: Jul 26, 2010, 10:41:51 posle podne »
Vole li se Prusi i Bavarci?

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #18 poslato: Jul 27, 2010, 08:52:05 pre podne »
napao covek takmicara iz hrvatske sto je nosio svoja obelezija, gadjao ga casom, savatala ga murija,
sud odmah ubistvo u pokusaju ... ma laku noc dovidjena jedno 4 godine ...

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=07&dd=27&nav_category=167&nav_id=448061

treba uvesti delo da svi napadi na prestavnike drugih zemalja, politicare, sportiske a bogami i turiste se
kaznjavao kao ‚‚zlocin iz niskih pobuda‚‚  ... pa bi dobio jedno 8 godina :) ...

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #19 poslato: Jul 27, 2010, 01:54:56 posle podne »
Nisam otvorio temu da bi raspravljali šta može nama da se desi tamo ili njima ovde i ko koga voli ili ne voli. Savršeno sam svestan toga, a i na svojoj koži prošao mnogo što šta.
Sasvim je svejedno da li je napao Hrvata, Slovenca ili Srbina. Poenta je što je to uradio u "naše ime". Čak mislim da bi mogao i lock na temu, a ako neko ima nešto konkretno, može na pp.