Mart 28, 2026, 09:33:59 pre podne

Autor Tema: Švercovali u motociklu 10 kg eksploziva sa namerom da ga prodaju na skupu na Adi  (Pročitano 3623 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže VojaBG

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Vetar u kosi svuda me nosi...
Švercovali u motociklu 10 kg eksploziva sa namerom da ga prodaju na skupu na Adi
« poslato: Avgust 30, 2010, 01:41:07 posle podne »
Svetolik

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
Odg: Švercovali u motociklu 10 kg eksploziva sa namerom da ga prodaju na skupu na Adi
« Odgovor #1 poslato: Avgust 30, 2010, 02:46:33 posle podne »
U Kuriru pise da je eksploziv bio sakriven u Golfu koji je na prikolici vukao motocikl.

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
Odg: Švercovali u motociklu 10 kg eksploziva sa namerom da ga prodaju na skupu na Adi
« Odgovor #2 poslato: Avgust 30, 2010, 07:38:03 posle podne »
Nevidim svrhu postavljanja ovakvih tema na forumu.Koga to interesuje procita to u ovim da kazem glupim novinama koje o nicemu drugom i nepisu samo o ovakvim stvarima.

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #3 poslato: Avgust 30, 2010, 08:12:03 posle podne »
10 kg jeste ali i nije neka kolichina exploziva :) ...
ako hocesh da srushish most ok, ali ako hocesh nesto vishe da napravish
i nije dovoljan ...
:)

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #4 poslato: Novembar 22, 2010, 06:50:27 posle podne »
10 kg jeste ali i nije neka kolichina exploziva :) ...
ako hocesh da srushish most ok, ali ako hocesh nesto vishe da napravish
i nije dovoljan ...
:)

Strucnjak i za exploziv! Trebace mi konsultacija pri aktiviranju kamenoloma. Mogu li da se obatim?
« Poslednja izmena: Novembar 22, 2010, 07:50:56 posle podne od strane Splinter »
Небитни пролазник

Van mreže Lemmy

• Vozac
  • *
    • motoRRi.com
« Odgovor #5 poslato: Novembar 22, 2010, 08:33:46 posle podne »
ovde sve sami strucnjaci  :D

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #6 poslato: Novembar 22, 2010, 08:38:56 posle podne »
A i vi UMS-ovci ste stucnjaci.Dase primetiti.
« Poslednja izmena: Novembar 22, 2010, 08:58:35 posle podne od strane TRIKES-M-D »
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #7 poslato: Novembar 22, 2010, 08:51:01 posle podne »
A i vi UMS-ovci ste stucnos.Dase primetiti.
U exploziv ja se ne razumem, zato sam pitao da li mogu zatraziti strucnu konsultaciju.
Dacho, a kave veze ima moj kamenolom, exploziv i moja nestrucost u exploziv sa Unijom motociklista Srbije?

Небитни пролазник

Van mreže Lemmy

• Vozac
  • *
    • motoRRi.com
« Odgovor #8 poslato: Novembar 22, 2010, 08:55:14 posle podne »
A i vi UMS-ovci ste stucnos.Dase primetiti.

Barem smo pismeni.

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #9 poslato: Novembar 22, 2010, 08:59:32 posle podne »
U exploziv ja se ne razumem, zato sam pitao da li mogu zatraziti strucnu konsultaciju.
Dacho, a kave veze ima moj kamenolom, exploziv i moja nestrucost u exploziv sa Unijom motociklista Srbije?

Nikave samo kazem.

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
Небитни пролазник

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #12 poslato: Novembar 22, 2010, 11:07:44 posle podne »
Nikave samo kazem.

Misliti i cvece brati nije isto.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #13 poslato: Novembar 22, 2010, 11:15:31 posle podne »

???

Mislim da oni uspevaju da se shvate jedan drugog i bez ovih ''dobronamernih'' poslovica!

Ali OK...long live the freedom!

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #14 poslato: Novembar 23, 2010, 02:37:08 pre podne »
<a href="http://www.youtube.com/v/6QpHHo2TAxU?version=3&quot;&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;param name=&quot;allowScriptAccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;embed src=&quot;[youtube]http://www.youtube.com/v/6QpHHo2TAxU?v[/youtube]ersion=3&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; allowScriptAccess=&quot;always&quot; width=&quot;640&quot; height=&quot;390&quot;&gt;&lt;/object&gt;" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/6QpHHo2TAxU?version=3&quot;&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;param name=&quot;allowScriptAccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;embed src=&quot;[youtube]http://www.youtube.com/v/6QpHHo2TAxU?v[/youtube]ersion=3&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; allowScriptAccess=&quot;always&quot; width=&quot;640&quot; height=&quot;390&quot;&gt;&lt;/object&gt;</a>

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #15 poslato: Novembar 23, 2010, 12:44:34 posle podne »

Sta je pesnik hteo reci?

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #16 poslato: Novembar 23, 2010, 02:08:02 posle podne »
Sta je pesnik hteo reci?

Hteo sam reci da ti izgleda UMS smeta ....bas ti bode oci.Nisi imao nijedan razlog da pominjes UMS u nekom ironicnom tonu.
                 Tebe licno niko iz UMS-a nije dirao ali si od pocetka raskola bio protiv UMS i ljudi koji su tamo.Ja ne zbog cega je to tako ali ti ako imas nesto protiv slobodno se izjasni nemoj da podbadas sada kada su se duhovi smirili i svako je krenuo svojim putem.

deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #17 poslato: Novembar 23, 2010, 07:09:13 posle podne »

Hteo sam reci da ti izgleda UMS smeta ....bas ti bode oci.Nisi imao nijedan razlog da pominjes UMS u nekom ironicnom tonu.
                 Tebe licno niko iz UMS-a nije dirao ali si od pocetka raskola bio protiv UMS i ljudi koji su tamo.Ja ne zbog cega je to tako ali ti ako imas nesto protiv slobodno se izjasni nemoj da podbadas sada kada su se duhovi smirili i svako je krenuo svojim putem.

UMS mi licno ne smeta,da li sam ga pomenuo u ironicnom tonu to je tvoje misljenje.Naravno da me niko nije dirao iz UMS,ne znam po cemu si zakljucio da mi smetaju ljudi u njemu,po cemu sam ja bio protiv UMS-a.U jednu ruku kasnije i jesam kada ste hteli da radite na svoju ruku a sada nemam nista protv vas.Da ne duzimo i pocinjemo pricu iz pocetka znas i sam.

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #18 poslato: Decembar 01, 2010, 09:40:47 posle podne »
da bre...