Mart 30, 2026, 01:34:40 pre podne

Autor Tema: STETA  (Pročitano 4557 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zverka

• Gost
STETA
« poslato: Septembar 23, 2010, 11:29:58 posle podne »
OK ...
posle poduzeg vremena razmisljanja koliko je kvaliteta i kvanititeta potrebno da DOBRI LJUDI BUDU NA OKUPU KO U SAMOM POCETKU donela sam odluku da ja lepo napustim ovaj forum i da vam kazem lepo FALA NA DRUZENJU al ja ODO SVOJE BITKE DA BIJEM

vecina vas sto me LICNO poznaje A OSTALO je AKTIVNO ovde verovatno znaju RAZLOG svega toga
A ZA ONE KOJI NE ZNAJU ...

sebe ne zovem BAJKERKOM niti BAJKEROM ako me iko kao takvu POZNAJE HVALA MU ... al kako god NE ZELIM DA MI NEKI, poput LJUDI koji nemaju 150 km po kisi i koji ne znaju sta ZNACI sama LJUBAV PREMA MOTORU ovde upadaju u svaku rec, a da pride ti isti PO NASKI RECENO NEMAJU DVA KISNA PETKA NA TOCKOVIMA
malo mi je  prekipelo da gledam da svaka dobra volja ideja i plan NAILAZE NA MOMENTALNO MINIRANJE od strane ljudi KOJI NI NE ZNAJU STA ZNACI MOTOR a kamo li ZAJEDNICKA LJUBAV PREMA ISTOM  ( svi jako dobro znate na koga mislim) pa mu zahvalite u moje ime sto je  skenjao ovo cudo kad je bilo na klackalici dal na dobro ili na lose
STA JE  BILO SA ONIM VREMENOM kad je sa jednom recenicom ORGANIZOVAN PUT ZA HR...ili CG ...ili samo rostilj ...gde su svi jednoglasno skakali i pitali STA TREBA DA SE DONESE
ja nisam bas toliko matora al ovakve trenutke pamtim

u svakom slucaju da ne odugovlacim vise ZNATE GDE ME MOZETE NACI
i gde me ima...POZDRAV PRAVIM LJUBITELJIMA MOTORA ...I BAJKERIMA iako su sa ovog foruma SKORO ISCEZLI ako ne iscezli onda se samo pritajili ...
kod mene su VRATA uvek otvorena ... I SVI DOBRONAMERNI LJUDI SU DOBRODOSLI
pozdravljam vas sve jos jednom

P.S
PRAVA JE STETA JER JE OVAJ FORUM IMAO NEKU PERSPEKTIVU
no ako je nekima bitnije da bulje u tudji tanjir nego u svoj ...nemojte da vas cudi sto se tako lako upropastavaju stvari

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
  • SUZUKI V STROM K8
Odg: STETA
« Odgovor #1 poslato: Septembar 23, 2010, 11:49:52 posle podne »
Ko te je razocarao? Mislis na hater-e? Ako je to, onda znaj da je internet jeftiniji od goriva, pa su virtuelni bajkeri navalili da surfuju. ;D ;D.....Ja sam tek ovih dana seo malo da pogledam forume .NIsam toliko virtualni izgleda.. :D
Vozim bajk na jesenji servis.Sprema se meda za spavanje.Jer sam ga navozao lepo ove godine.U decembru postajem virtualac ;)
Moj savet je da ne obracas paznju.Ako me neko smara ja i ne citam sta trabunja.Ima frivolnih,koliko hoces.Ko da se zaludjuje njima>? Ja necu sigurno.... ;)
« Poslednja izmena: Septembar 25, 2010, 01:36:59 pre podne od strane MILJAN »
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #2 poslato: Septembar 24, 2010, 08:41:52 pre podne »
Posle pojedinih komentara i ja sam dolazio na slicnu ideju kao i Zverka, ali je ipak "LJUBAV PREMA MOTORU" dobrom druzenju i zezanju ipak uspela da me zadrzi na ovom NASEM a i na jos nekim forumima. Sad jednostavno pojedine komentare i ne citam a kamoli da o njima razmisljam ili nedaj boze na njih odgovaram.
Zato Zverka izdrzi malo sad kad se motori parkiraju bice malo vise PRAVIH ljudi i na forumu, a mineri ce se smi povuci kad vide da ih niko neuzima za ozbiljno. Moje misljenje je da je najveci broj ljudi prestao da posecuje sajt posle praznih diskusija (prepucavanja) izmedju SVETE i EXTREMA. Sad je tu i DEBELI ZMAJ i jos po neko po neki put. Ova prva dvojica su se primirili a za DEBELOG se bas nesto i neuzbudjujem, kao prvi i ne poznajem ga ni ja a koliko vidim ni drugi.

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #3 poslato: Septembar 24, 2010, 10:57:05 pre podne »

Zalosno ali 100% tacno.I na kraju ko ce ostati na forumu....debeli zmaj i njegovi pajtasi ....sramota.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Septembar 24, 2010, 07:13:17 posle podne »
Posle pojedinih komentara i ja sam dolazio na slicnu ideju kao i Zverka, ali je ipak "LJUBAV PREMA MOTORU" dobrom druzenju i zezanju ipak uspela da me zadrzi na ovom NASEM a i na jos nekim forumima. Sad jednostavno pojedine komentare i ne citam a kamoli da o njima razmisljam ili nedaj boze na njih odgovaram.
Zato Zverka izdrzi malo sad kad se motori parkiraju bice malo vise PRAVIH ljudi i na forumu, a mineri ce se smi povuci kad vide da ih niko neuzima za ozbiljno. Moje misljenje je da je najveci broj ljudi prestao da posecuje sajt posle praznih diskusija (prepucavanja) izmedju SVETE i EXTREMA. Sad je tu i DEBELI ZMAJ i jos po neko po neki put. Ova prva dvojica su se primirili a za DEBELOG se bas nesto i neuzbudjujem, kao prvi i ne poznajem ga ni ja a koliko vidim ni drugi.

Brate malo si počeo da preteruješ sa uzimanjem EXTREMA u svakom drugom postu (naravno negativnom) i tvojim mišljenjem... Sačuvaj svoje mišljenje za sebe i eventualno pitaj nekog što ne posećuje forum nemoj da misliš i nagadjaš. Ako si primetio nikad i niko od naših članova niti u jednom kontekstu nije spominjao tvoj klub sem u pohvalama, tako da i ti nemaš potrebe da se baviš razmišljanjem i nagadjanjem.

Duco razumem te u potpunosti i podržavam, ovde su pojedinci ubili sve što je moglo da se ubije, nema više ničeg kvalitetnog sem podjebavanja i uterivanja sa strane, odavno su svi otišli.
"Samo da ugasim svetlo" i eto me za tobom, vidimo se mala ;)

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #5 poslato: Septembar 24, 2010, 11:18:02 posle podne »
Ja pamtim mnogo vise mnogo dobrih ljudi na svim forumima koji su nestali,mada nisu oni nigde nestali tu su oni medju nama samo se malo sklonili u stranu i gledaju vas.Mnogim ljudima smetaju sva neka sranja,prepucavanja ali coveka nemoze niko drugi da ocrni koliko sam sebe moze.Neko nikako da svati da je ovo internet da ovo mnogo ljudi cita i vidi.Pa necete valjda na svaku pojavu novog pametnjakovica da okrenete ledja i ja odoh odavde i sta onda.Gde ces na kraju

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #6 poslato: Septembar 25, 2010, 12:15:48 pre podne »
Nemoj tako Gnjat ja znam koliko imam Bajk skupova iza sebe za razliku od nekih VELIKIH bajkera! Lepo je rekla Zverka NEKADA je bilo PRELEPO! Nemoze neki UMISLJENI BAJKERI da polemisu o Bajk Skupovima jer nemaju DVA pisanja na takvim dogadjajima!Najverovatnije  posecenost naseg sajta je ovakav kakav jeste zbog komentara nabedjenih Bajkera. Sva sreca pa nece jos dugo da bude ovakvih ispadica na ovome sajtu. Sto se tice CMARENJA to ce uvek biti to nemozemo da iskorenimo,zna se kome vire pertle iz necijih bulja. Veliki pozdrav za PRAVE ;)
« Poslednja izmena: Septembar 25, 2010, 01:11:20 pre podne od strane Sveta SD »

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #7 poslato: Septembar 25, 2010, 10:59:25 pre podne »
ZNATE GDE ME MOZETE NACI
i gde me ima..

Znamo 

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #8 poslato: Septembar 25, 2010, 01:39:24 posle podne »
Ja pamtim mnogo vise mnogo dobrih ljudi na svim forumima koji su nestali,mada nisu oni nigde nestali tu su oni medju nama samo se malo sklonili u stranu i gledaju vas.Mnogim ljudima smetaju sva neka sranja,prepucavanja ali coveka nemoze niko drugi da ocrni koliko sam sebe moze.Neko nikako da svati da je ovo internet da ovo mnogo ljudi cita i vidi.Pa necete valjda na svaku pojavu novog pametnjakovica da okrenete ledja i ja odoh odavde i sta onda.Gde ces na kraju

*556 *556 *556
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #9 poslato: Septembar 25, 2010, 04:13:22 posle podne »
sedi tu i uzivaj.
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #10 poslato: Septembar 25, 2010, 08:46:37 posle podne »
Tenzija je malo preterano otisla u picku materinu .

Nemoj te ljudi da se samo raspravljate i tome slicno.

Gde je ono nase Bajkerstvo i druzenje?

I sta znaci za vas rec Bajker?
« Poslednja izmena: Septembar 25, 2010, 08:58:39 posle podne od strane vudu »
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #11 poslato: Septembar 25, 2010, 08:55:18 posle podne »
Ne daj se....

NAJJACI SAMO OSTAJU, NIKAD SE NE PREDAJU.....
« Poslednja izmena: Septembar 25, 2010, 08:59:02 posle podne od strane vudu »

Van mreže Niki

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #12 poslato: Septembar 25, 2010, 10:43:19 posle podne »
Stvarno bi bilo steta da odes, sed, citaj, prati teme, osmehni se na komentare ISKULIRAJ BUDALE i zivi dalje u zdravlju i veselju. Drugarski savet i pozdrav

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #13 poslato: Septembar 26, 2010, 03:43:15 pre podne »

*603 *603 *603!!!
 *600 *600 *600
 *200 *200 *200
 *541 *541 *541
 *508 *508 *508 *508 *508 *508 *508 *508 *508 *508 *508 *508 *508 *508 *508 *508 *508 *508

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #14 poslato: Septembar 26, 2010, 09:44:50 pre podne »

A zasto je tenzija otisla u PM.Pa zato sto ti kao moderator  i ostali urednici ne radite svoj posao.Dopustate Debelm zmaju da prvocira sve i svakoga onako kulturno na distancu.E pa zbog njega i JOS PAR SLICNIH i gomilu ruznih reci koje su upucene ozbiljnim ljudima BAJKERIMA ovaj je forum opusteo i napustili su ga ili se pritajili mnogi kvalitetni ljudi kojima je stalo do bajkerstva druzenja i svega ostalog.I niko nece ni da dolazi dok je takva situacija.
                          P.S. Ovo shvatite kao najdobronamerniju konstataciju i pocistite olos iz dvorista i ljudi ce se sami vratiti u protivnom ostacete sami sto neko rece da ugasite svetlo.

deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #15 poslato: Septembar 26, 2010, 10:00:29 pre podne »

PRAVA JE STETA JER JE OVAJ FORUM IMAO NEKU PERSPEKTIVU

Imao je perspektivu, i te kakvu. Setite se kako je to izgledalo od februara do sredine jula ove godine, za ranije ne pricam jer nisam bio. A sada? Zverka je smogla snage da napise. Ostali samo isceznu, kao na primer covek sa najostrijim umom i perom medju motociklistima (iz Sremske Mitrovice).

Mozda je moja mana sto stvari gledam kompleksnije i dublje.
Sve sto se dogodi ima razlog, tj. uzrok. I za ovo je neko zasluzan, nista se ne dogadja samo od sebe. Neko cinjenjem, a neko necinjenjem.

Lepo je bilo ovde, postovi se brisali samo izuzetno zbog nepristojnosti, banovanja gotovo da i nije bilo, ideje u interesu motociklista su se zdusno prihvatale.

A onda - krenulo suprotno. Krajem jula banovi su pljustali kao letnji pljusak, pocela najvulgarnija psovacina (a niko merodavan ne sme da reaguje na vulgarnosti najnize vrste), a nedavno cak i nastavak akcija u duhu velicanstvenih protesta od letos odmah je svaljen u blato. I sta onda ocekivati, sem tihi odlazak ljudi odavde?

Epilog - upravo je pred svima nama, gledamo ga na ekranu.

Odgovornost - ko se jos seca sta ta rec znaci?

Uvek ce biti neodgovornih pojedinaca na svim forumima.
Ali zato postoji urednistvo i upravni odbor organizacije koja je forum osnovala.
Ali ne u smislu da se tu i tamo neko od njih o necemu (u svoje ime) izjasni, nego da konkretnim delovanjem spreci ovo sto se desava, ako te namere i zelje uopste i ima.

...

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #16 poslato: Septembar 26, 2010, 10:01:50 pre podne »

A zasto je tenzija otisla u PM.Pa zato sto ti kao moderator  i ostali urednici ne radite svoj posao.Dopustate Debelm zmaju da prvocira sve i svakoga onako kulturno na distancu.E pa zbog njega i JOS PAR SLICNIH i gomilu ruznih reci koje su upucene ozbiljnim ljudima BAJKERIMA ovaj je forum opusteo i napustili su ga ili se pritajili mnogi kvalitetni ljudi kojima je stalo do bajkerstva druzenja i svega ostalog.I niko nece ni da dolazi dok je takva situacija.
                          P.S. Ovo shvatite kao najdobronamerniju konstataciju i pocistite olos iz dvorista i ljudi ce se sami vratiti u protivnom ostacete sami sto neko rece da ugasite svetlo.

to je cela muka ovde .obrisite te ljude da ne ostajemo da gasimo svetlo.
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže Zlatni_papagaj

• Suvozac
  • *
  • Mk Torque Valjevo
« Odgovor #17 poslato: Septembar 26, 2010, 03:07:49 posle podne »
Od pre 3-4 god kada sam poceo da pratim moto forume kod nas pa do danas situacija se potpuno prometila.. Nocima sam citao (gutao) razne postove i stvarno sam mnogo naucio iz raznih tema i pisanja kvalitetnih ljudi.. Koliko je samo mogli da se nauci iz svih tih iskustava.. A sada je sve postalo opste mlacenje prazne slame, ljudi pisu samo da bi nabili sto vise zvezdica, glavnu rec vode neki bezveznjakovici, tupi se o raznim glupostima koje nemaju veze sa motorima, a oni od kojih se nekada moglo mnogo da nauci, jednostavno su zacutali ili se sklonili u stranu ili jednostavno nestali i sto je najgore mislim da na bolje ne moze ici jer sada vlada kvantitet a ne kvalitet i plasim se samo da su onu pravi zauvek otisli a mladji ce citati postove R1, papuce, go sam na motoru tipova ili ne znam nista o motorima, nemam ga ili sam juce seo na skuter al imam 5 zvezdica i mnogo sam pametan .. Zao mi je zbog toga i sve mrskije i mrskije mi je da citam forume, kacim se svakodnevno na njih po defaultu kad upalim komp, sve se manje zadrzavam ali sve same gluposti i pricanja u prazno.. Zao mi je sto mas nije izdrzao, a mogao je, i imao je perspektivu jer ga nisu gusili tipovi koji su po meni unistili BJB al ovde su svadje uzele danak.. Ovim textom nikoga nisam hteo da potkacim a kamoli prozovem itd, pricao sam u globalu.. Pozdrav i nemojte pisati samo da bi nesto napisali, ako pisete pisite da to ima neku tezinu i vrednost...

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #18 poslato: Septembar 26, 2010, 05:25:28 posle podne »
Kao sto se osipa ovaj forum tako su se u mnogome osuli i skupovi.I cudi me da to niko nije primetio i nista nije receno povodom toga.Mozda ce biti tek se zavrsila sezona.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #19 poslato: Septembar 26, 2010, 08:37:22 posle podne »
Kao sto se osipa ovaj forum tako su se u mnogome osuli i skupovi.I cudi me da to niko nije primetio i nista nije receno povodom toga.Mozda ce biti tek se zavrsila sezona.

mnogi su definitivno ostali bez kinte ove godine i slabo išli na skupove, a mnogi su i dupe prodali stranim klubovima jer su ostali bez članstva, pa ajde da se lepo prodaju dok je vreme... Ako ova besparica nastavi, sledeća godina će mnoge klubove dokusuriti,nažalost...