Mart 30, 2026, 01:35:48 pre podne

Autor Tema: Liturgija ili povorka?  (Pročitano 16848 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže mali radojica

• Suvozac
  • *
Odg: Liturgija ili povorka?
« Odgovor #40 poslato: Oktobar 11, 2010, 08:36:14 posle podne »
Realna steta je bar 15 puta manja od one koju plasiraju u cilju manipulacije misljenjem. Ovde ne racunam razbijene glave i prebijene noge.

Elem, zar nije organizator i onaj koje obezbedjivao, kao i onaj ko je dozvolio peder povorku kriv za nacinjenu stetu? Procene su postojale, ma o kakvim je debilima i neznalicama rec.
Ko je trebao da stiti imovinu? Cija je odgovornost nacinjene stete? Ko je dozvolio sve to i pored procene?

A ko je ostavio autobus sa medicinskom opremom na trgu Nikole Pasica sa obelezjima B92? Slucajno? ;)

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #41 poslato: Oktobar 12, 2010, 12:35:09 posle podne »
Moje jedino zapazanje je da kad su "demokrate" menjale vlast, onda su im svi ti "huligani" bili dobri, a sad im ne valjaju. A sto se tice pandura i to sto su dobili batine, pa i treba! Jer ako su mogli da budu slozni 5 oktobra 2000 i stanu na stranu naroda, sta ih je sad omelo? Cuvaju 500 pedera, pa jel su im oni tako simpaticni, kad ih cuvaju? Mogli su malo i da zazmure, da hvataju krivine itd. Nek su i dobili po nosu, pa nek se pitaju sledeci put hoce li se nesto organizovati. Po meni najbolju izjavu je dao Djilas. To je po meni najrealnije.

Evo Video zapisa njegove izjave na sta je Ceda Jovanovic izjavio da Djilas lupeta
http://pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/136303/%28VIDEO%29+%C4%90ilas%3A+%C5%A0teta+od+nemira+ve%C4%87a+od+milion+evra.html

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #42 poslato: Oktobar 12, 2010, 12:47:05 posle podne »
Mislim da ova tema nije uopste za ovaj forum.Zasto zato sto moze stvoriti samo jaz medju motoristima jer su mnogi od nas u razlicitim politickim partijama i svako razlicito gleda na najnovije dogadjaje u Beogradu. Nema potrebe da se oko toga raspravljamo jer tu nista ne mozemo da promenimo.

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #43 poslato: Oktobar 12, 2010, 01:50:27 posle podne »

Ja nisam ni u jednoj partiji i po meni je nemoralno biti clan i jedne partije u ovom nagorem trenutku za Srbiju ....pogotovu deklarisati se politicki.

Svojevremeno je Djosa ispricao jedan vic na tv PINK-U i zbog toga bio sklonjen sa telvizije jedno 2 godine odnosno do pada komunista.
           Elem vic glasi:
            Razgovaraju dve prostitutke i jedna ce kaze drugoj: '' sto se bre ne u clanis u JUL''
            Druga ce na to; '' ma mene me sramota i ovo sto radim a kamoli da idem u politiku''

deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #44 poslato: Oktobar 12, 2010, 03:06:45 posle podne »
Mrzim ovu rec - politika.

Lepo bre Rendi napisao.

Tvojim postom karakterises ljude koji su na bilo koji nacin vezani za politiku. Politici ovde nema mesta.
 Djilas je dao izjavu koja ce ga verovatno kostati. Nisu svi isti, cak i ako su u istoj partiji i bas zbog toga ne treba ovde, na nasem, bajkerskom forumu raspravljati o politici.

Ne mislimo svi isto.

Molim vas da se uzdrzite od pisanja o politici.

Ako je ovu kurvu gore bilo sramota - onda je bolje da se i mi manemo corava posla.

Pizda im materina pederska!
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #45 poslato: Oktobar 12, 2010, 03:24:36 posle podne »

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #46 poslato: Oktobar 12, 2010, 03:53:16 posle podne »
ipak mislim da se iza brda valja nesto mnogo vece.

a ko od maca zivi od maca i gine .vatrom su dosli sa istom ce i otici.
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #47 poslato: Oktobar 12, 2010, 07:39:04 posle podne »
Mrzim ovu rec - politika.

Lepo bre Rendi napisao.

Tvojim postom karakterises ljude koji su na bilo koji nacin vezani za politiku. Politici ovde nema mesta.
 Djilas je dao izjavu koja ce ga verovatno kostati. Nisu svi isti, cak i ako su u istoj partiji i bas zbog toga ne treba ovde, na nasem, bajkerskom forumu raspravljati o politici.

Ne mislimo svi isto.

Molim vas da se uzdrzite od pisanja o politici.

Ako je ovu kurvu gore bilo sramota - onda je bolje da se i mi manemo corava posla.

Pizda im materina pederska!

A ti nemoz a da me ne iskomentarises a bate .Prvo ih kao malo branis pa psle jebo im pas mater. ;) >:
                   Zakljucaj temu ako smatras da ne treba da diskutujemo o desavanjima vezanih za proteste .Tema je otvorena i ja pisem u okviru nje a tu su i pederi i politicari.Druga stvar je ako ti imas nekog bliskog u politici ja tu nista ne mogu....svako ima svoje mane i niko nije savrsen.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #48 poslato: Oktobar 12, 2010, 08:30:23 posle podne »

A ti nemoz a da me ne iskomentarises a bate .Prvo ih kao malo branis pa psle jebo im pas mater. ;) >:
                   Zakljucaj temu ako smatras da ne treba da diskutujemo o desavanjima vezanih za proteste .Tema je otvorena i ja pisem u okviru nje a tu su i pederi i politicari.Druga stvar je ako ti imas nekog bliskog u politici ja tu nista ne mogu....svako ima svoje mane i niko nije savrsen.

Pa tvoj podpredsednik je najblizi tome. On cak podrzava ove sa sarenim zastavicama.  ;) ;) Dobar vam klub.  ;) ;)

http://www.ldp.rs/kampanja/dosadasnje_kampanje/zemun_da_radi/kandidati_za_odbornike_so_zemun/zlatan_mirjanic.928.html
« Poslednja izmena: Oktobar 14, 2010, 07:35:07 posle podne od strane vudu »

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #49 poslato: Oktobar 12, 2010, 08:47:50 posle podne »
al kad vidis ovo...
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/88638/Gej-parada-protiv-crkve-Srednjim-prstom-na-monahinje
onda ti nije jasno zasto milicija nije skocila da ih zgazi,,bitniji su im geyevi od monahinja...
brm brmmmmmmmm

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #50 poslato: Oktobar 12, 2010, 09:28:57 posle podne »
Pite koga branim?

Kad kazem -"Jebo im pas mater pedersku" - mislim na pedere.

Politiku ne volim i ne zelim da politika bude razlog bilo kakve rasprave i svadje na ovom forumu.

Ovo nije politicki forum. Mora da si me pogresno razumeo. Nemam nikoga u politici - ni u poziciji - ni u opoziciji.

Bate...

www.mkvaljevo.com

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #51 poslato: Oktobar 12, 2010, 10:06:25 posle podne »
  Evo ga sad....prekinuta utakmica...

Nesto ovde ne valja ...

Plasim se da nece izaci na dobro.

www.mkvaljevo.com

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #52 poslato: Oktobar 12, 2010, 10:07:46 posle podne »
ajde batalite pedere ovde treba da diskutujemo o nasim problemima .katanac kraj.
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže MISIRAC

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #53 poslato: Oktobar 12, 2010, 10:42:39 posle podne »
mislim da je ovde sve receno
by ZELJKO CVIJANOVIC www.standard.rs

Dogodilo se: u Srbiji se politika prosula na ulice, i baš da vidim kako će da je vrate nazad. Hapsiće navijače? Zabraniće patriotske organizacije? Vlast će pokrenuti harangu protiv onih koji su im crtali šta će se dogoditi? Jadni bahati glupaci! Za razliku od vas, koji ste ovo hteli, ovi besni klinci su ovo morali, baš kao što zagrejana para mora da nađe rupicu na koju će da šikne. Oni nisu imali izbor, a vi jeste, i zato ste za ovo odgovorni vi, a ne oni! Evo kako.

ŽUTO NASILJE Valjda bih s početka trebalo da osudim nasilje da bih se u establišmentu ove razglobljene Srbije uopšte kvalifikovao da nešto javno mislim o „krvavoj nedelji" u Beogradu. I da ispišem par ritualnih banalnih rečenica o tome kakvu smo to, zaboga, sliku poslali iz Beograda svetu, koji nas je sve do nedelje čekao tako raširanih ruku. E pa neću, a evo i zašto. Zato što, da se razumemo, osuđujem nasilje, već ima tome prilično dugo. A ono se, ima tome isto toliko dugo, događa, i to nasilje pokrenula je žuta elita. Jer, jednako su tu aždaju nasilja hranili njihovi političari, rešeni da nas uvedu u ono što njihova provincijalna vizura naziva Evropom, makar niko od nas živ ne stigao do tamo, dok oni prema istom cilju idu svojim korupcionaškim prečicama i svojom biznis-klasom. Jednako su tu neman hranili ovdašnji evropejski inicirani mediji, ubijajući svaki različit glas, uvereni da njihova marionetska lojanost ima duboki reformski smisao u tome što su gurnuli na društvenu marginu celu jednu ogromnu Srbiju, koju su njihovi prijatelji političari i njihovi veoma dobri prijatelji strani ambasadori želeli da ponize i gurnu izvan svakog domašaja, izvan svake čujnosti njenog krika. Hranio je tu oslobođenu zver bezmalo sav ovdašnji ćiftinski profilisani intelektualni estabišment, silno zaveden svojim narudžbinama, svojim istraživanjima, kolumnama, evaluacijama i svojim dokazima o prezrenim Srbima kao poslednjem narodu na svetu koji veruje da je Zemlja ravna ploča, samo zbog toga što jedino tada pred svojim strancima briljiraju kad odmahnu rukom i kažu kako onu znaju da je okrugla.

Odakle su se onda pojavili ovi klinci? Iz pakla. Išli su u školu, kad su njihova starija braća pre deset godina palila skupštinu, razbijala prodavnice, i kada nisu bili huligani, ekstremisti i klerofašisti, već borci za slobodu. Prevarili su njihovu stariju braću, koja danas ima četrdeset, pogubljene zube, svi gledaju „Farmu", samo poneki ima posao, jedva retki porodicu, i nijedan nadu. Da li biste vi osvetili svog starijeg brata? Oni bi!

BEZ NADE Obećali su im posao, bolji život, i oni su sve to videli, ali iza zidova u dvorištima onih koji su im obećavali. I nisu oni zato u nedelju ustali - a ustali su, i to prilično hrabro - zato što im u Srbiji smetaju gejevi, a sve je drugo fenomenalno. Ne, oni su samo videli koliko je indolentna srpska elita zasukala rukave za paradu pedera, koje ti klinci u svom sistemu vrednosti drže veoma nisko, što je i njihova jedina krivica. I oni su tada znali samo jedno: da ispod njih u sistemu vrednosti koji promoviše njihova država nema više nikoga, čak ni pedera, a ako vas zanima koliko su u to uvereni, onda pogledajte kako su jurišali ludo, neustrašivo i besno, kao svet koji nema šta da izgubi, kao ljudi koje dan uoči parade nije uplašio ni Tomo Zorić, taj piskavi doboš Borisovog zakona, obećanjima kako će im mladost proći na robiji. Koga briga, koja je razlika? To su pitanja čoveka kome ste oduzeli nadu. Jednostavna su, zar ne?

Koliko sam se samo u nedelju naslušao gluposti iz vlasti koje me uveravaju da se inteligencija redovno prilagođava karakteru - nikada obratno - da je samo pitanje sata kada će neko da izgovori i to: zašto ti momci sa kamenicama u rukama nisu, kao sav normalan svet, čekali izbore, pa da tamo pokažu svoju političku volju i, ako im se već ne dopada Boris, da glasaju za Tomu, pa da sve ostane u krugu porodice, s mirom božjim, a ne ovako. Uostalom, na prvu godišnjicu oktobra obećali su im bolji život, na osmu gomilu radnih mesta, fiat punto i Evropu pride, a na desetu su im rekli da, ako nemamo ništa od toga, sada imamo demokratiju i slobodne izbore.  

Nemamo, Sloba je izbore krao iz kutije, ovi ih kradu unapred, preko korumpiranih medija, koje vode spin majstori i kontrolišu iz ambasada, preko vreće veštačkog đubreta, preko dve crvene za sliku zaokruženog listića u mobilnom telefonu. Tamo gde nema šanse za suštinsku promenu na izborima, tamo gde su skoro svi sa svojom političkom ponudom isti i tamo gde se tako bestidno laže i vara, tamo je demokratija prazna ljuštura u kojoj možeš da glasaš za jednog od deset Boža
« Poslednja izmena: Oktobar 13, 2010, 12:37:43 posle podne od strane MISIRAC »
godine te ne cine mudracem nego starcem :)

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #54 poslato: Oktobar 13, 2010, 12:24:29 pre podne »
 Eeeeeeee  kad bi ovaj tekst bio u dnevnim novinama...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #55 poslato: Oktobar 13, 2010, 01:03:15 pre podne »
Moje jedino zapazanje je da kad su "demokrate" menjale vlast, onda su im svi ti "huligani" bili dobri, a sad im ne valjaju. A sto se tice pandura i to sto su dobili batine, pa i treba! Jer ako su mogli da budu slozni 5 oktobra 2000 i stanu na stranu naroda, sta ih je sad omelo? Cuvaju 500 pedera, pa jel su im oni tako simpaticni, kad ih cuvaju? Mogli su malo i da zazmure, da hvataju krivine itd. Nek su i dobili po nosu, pa nek se pitaju sledeci put hoce li se nesto organizovati. Po meni najbolju izjavu je dao Djilas. To je po meni najrealnije.

Evo Video zapisa njegove izjave na sta je Ceda Jovanovic izjavio da Djilas lupeta
http://pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/136303/%28VIDEO%29+%C4%90ilas%3A+%C5%A0teta+od+nemira+ve%C4%87a+od+milion+evra.html

Bićeš banovan, nemoj o žutima jer su bivši KPJ-ulovci, promenili boje ;)

• Ultimate Biker
« Odgovor #56 poslato: Oktobar 13, 2010, 01:06:02 pre podne »

I ti ćeš da budeš BANovan jer si udario na kuma, nemoj tako brate..... ;)

Van mreže mali radojica

• Suvozac
  • *
« Odgovor #57 poslato: Oktobar 13, 2010, 01:22:30 pre podne »
Bićeš banovan, nemoj o žutima jer su bivši KPJ-ulovci, promenili boje ;)
KP, pa jos i zut? :icon_scratch:

General Djap? Il da trazim pomoc prijatelja? ;D ;D ;D

• Ultimate Biker
« Odgovor #58 poslato: Oktobar 13, 2010, 01:28:13 pre podne »
KP, pa jos i zut? :icon_scratch:

General Djap? Il da trazim pomoc prijatelja? ;D ;D ;D

ko razume, shvatiće  :D :D :D
džaba pomoć prijatelja, ovo je privatan posed, svako ko je NEistomišljenik, Ni jE  podobaN ;)

Van mreže mali radojica

• Suvozac
  • *
« Odgovor #59 poslato: Oktobar 13, 2010, 01:59:22 pre podne »
 *563

&feature=related